ארכיון.

ארכיון.

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? 2.חצילים או עגבנייה? 3.סרט או מחזה? 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? 6.יער או פרדס? 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? 12.חיוך או צחוק? 13.צהריים או אחרי צהריים? 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? 15.אורז או קוסקוס? -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? 2.אוהב דבש? 3.אוהב מצות? 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? 8.אוהב לישון? 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? 14.מה יחסך ללימודים? 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 19.מה הירק האהוב עליך? 20.אתה אוהב ירקות בכלל? 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה?

מכורים לשקר

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק?מוקה. 2.חצילים או עגבנייה?עגבניה. איכס חצילים :S 3.סרט או מחזה?סרט. 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"?הא? 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"?מה זה הופה בי? 6.יער או פרדס?ממ יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים?תלוי במצב רוח. 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"?מוניקה סקס. 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן. 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר?יהודית רביץ. 12.חיוך או צחוק?ממ שניהם? 13.צהריים או אחרי צהריים?אחרי צהריים. 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90?לא יודעת... 15.אורז או קוסקוס?אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה?נקבה. 2.אוהב דבש?כן. 3.אוהב מצות?כן. 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?המ 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם):שונאת את הדברים האלה זה כ"כ קשה :( שייגעצ, איפה הילד, זקני צפת, מוניקה סקס, הביטלס. 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום?המון. 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום?ישן, ליפעמים 12 שעות ליפעמים 6. 8.אוהב לישון?כן. 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה?לא מפחיד אבל אתמול חלמתי שאני הולכת ברחוב ופתאום מישהו מאחור צועק לי שהאולסטאר שלי הן חיקוי ומתחיל לקלל אותי :O 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה?שאני מוצאת את הארנק שלי ובתוכו 150 שקלים. 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום?לא. 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל?חשוב? 14.מה יחסך ללימודים?חשוב? 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום:מאודמאוד משתנה.פעם ממש ספרתי כל מה שנכנס עכשיו פחות. 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת?סביר. 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך?שלושה חודשים. 19.מה הירק האהוב עליך?מממ 20.אתה אוהב ירקות בכלל?כן. 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר?סימס. הייתי מכורה ברמות. אבל אז גילו לי את הקוד של הכסף וכל הזמן השתמשתי בו וזה נהיה משעמם. 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"?לא. 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח?הזה של היידים שהופכים וצריך להרבית
יש לי רפלקסים טובים. 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך::p 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה?שינה וצפייה בטלווזיה מהנה?

הי! יש את השם שלי בשאלון הזה D:

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? מוקה 2.חצילים או עגבנייה? עגבניה 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? וטפ? 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? טב"ע 6.יער או פרדס? אני D: 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? גם וגם 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? קשה. נראה לי מוניקה 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? לא משנה מי, העיקר לא סופרמת. 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? לא מכירה שמות של כדורסלנים 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? לא יודעת 12.חיוך או צחוק? שניהם 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? שניהם 15.אורז או קוסקוס? קוסקוס -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? לא ממש, ומעדיפה לא לאכול דבש 3.אוהב מצות? נחמד. 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? בטח היום.. 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): מוניקה סקס, ביטלס, נירוונה, איירון מיידן, לורדי 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? אממ 10 ככה 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? כעיקרון אם לא צריך לקום [מה שלא קרה לי כבר משהו כמו חודש ו13 ימים] אז 12 שעות כזה 8.אוהב לישון? כן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא היה 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? לא זוכרת 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? הא? 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? לא קרבי 14.מה יחסך ללימודים? לא 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: 800? 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? להעלות 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? הרבה 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? עוד כמה ימים [5 לדצמבר קיצר] 19.מה הירק האהוב עליך? מלפפפון ועדניה 20.אתה אוהב ירקות בכלל? נחמד 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? אין לי משחקים כי המחשב גוסס, אבל אוהבת משחקי פעולה ויריות וזה 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? משעמם 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? מכות
24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: די 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שיהיה טוב ורגוע.

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifכואבת לי הבטן ואין רמקולים במחשב../images/Emo4.gif

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? מוקה כמובן! 2.חצילים או עגבנייה? עגבנייה 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? הממ.. מה? 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? לא ראיתי את שתיהן.. 6.יער או פרדס? פרדס 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? רגועים 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? מה לי ולכדורסל?
11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? הממ.. לא ממש מכירה את שניהם 12.חיוך או צחוק? צחוק 13.צהריים או אחרי צהריים? אחה"צ 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? אני לא באמת יודעת איזה מוזיקה הייתה בכל אחד מהם.. 15.אורז או קוסקוס? קוסקוס -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה
2.אוהב דבש? לא ממש 3.אוהב מצות? כנ"ל 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? אממ.. אם שטפתי כלים במקום אמא שלי זה נחשב? 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): אין להקות אז אני כותבת זמרים.. (הם מסודרים לפי הסדר שאני אוהבת אותם) 1. קרן פלס 2. יוני בלוך 3. אבריל לאבין 4. מיקה 5. מירי מסיקה 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? בד"כ המון, עכשיו אין רמקולים במחשב... 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? *ישן. הרבה מאוד 8.אוהב לישון? כן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? היה משהו אבל אני כבר לא זוכרת 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? כנ"ל 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? מזתומרת עמדת שמירה?
12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? הממ.. צבא.. איזה יחס אמור להיות לי אליו? 14.מה יחסך ללימודים? לימודים.. אותו דבר כמו מה שכתבתי בשאלה הקודמת 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: אין לי מושג 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? צריך להפחית, בטוח 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? לא רוצה לכתוב כאן
18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? ב-13.9, וזה לא רק הקרוב.. איכשהו יוצא שכולם באותו תאריך בהפרש של שנה
19.מה הירק האהוב עליך? אין..>< 20.אתה אוהב ירקות בכלל? לא ממש.. אבל זה אכיל 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? באבל טראבל 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כמה זמן לא שיחקתי בזה
23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? לא יודעת.. 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: אממ.. אולי שירה.. וזה היחיד 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שתפסיק לכאוב לי הבטן..

Nataly B

New member
עונה:)

זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? מוקה 2.חצילים או עגבנייה?עגבניה 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? לא מכירה 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? אף אחד 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? מרקידים (תלוי איזה האמת) 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? מייקל ג'רדן כנראה חח 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? שמץ 12.חיוך או צחוק? צחוק 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי צהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? 90 15.אורז או קוסקוס? אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? לא יותר מדי 3.אוהב מצות? לא ממש 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם)Thievery corporation, Oi va voi,: Mosaic Project, Enigma ולא יודעת חח 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? הרבה 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? רגיל 8.אוהב לישון? כן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא זוכרת, אבל היו 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה?במקרה הוא היה אתמול
הלוואי שיתגשם! 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא 12.אם כן,איך היה? - 13.מה יחסך לצה"ל? בעד? 14.מה יחסך ללימודים? מתה שיגמרו כבר 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: לא יודעת 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? צריך להוסיף 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? לא יודעת חח 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 29.4.08 19.מה הירק האהוב עליך? יש הרבה 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? לא משחקת. בעבר זה היה באמפי, סופר מריו ועוד כמה 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כשממש משמעמם 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? קלפים 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך:
25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שיהיה אחלה :)

עייפה תחת ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? פיסטוק 2.חצילים או עגבנייה? עגבנייה 3.סרט או מחזה? מחזה 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? חח על מה אתם מדברים?! 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"מ 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? מרקידים 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס, למרות שגם אבטיפוס מעולים 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן!! 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? מייקל ג'ורדן 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? אממ לאדעת... לא מכירה הרבה שירים שלהם 12.חיוך או צחוק? צחוק 13.צהריים או אחרי צהריים? אח"צ 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? הניינטיז חח.. הילדות שלי 3> 15.אורז או קוסקוס? קוסקוס -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? חח הדעות חלוקות. סנם נו, נקבה
2.אוהב דבש? כן 3.אוהב מצות? כן 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? אממ לאדעת תמיד כמוקפים באנשים עושים בשבילם דברים.. נראה לי היום.. 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): חח יש כ"כ הרבה... אל צ'געו אותי, תודה. 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? שכעתיים בערך.. 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? 8 8.אוהב לישון? כן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא זוכרת בדיוק, משהו על סמים 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? אממ לא זוכרת 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? צבא כיבוש =/ 14.מה יחסך ללימודים? schools are prisons. שיר אדיר של הסקס פיסטולז. צ'מעו. 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: בואו לא נכנס לזה. 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? סתמו, תודה. 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? חח אני מתביישת בזה, אני לא אכתוב את זה פה!! 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? עוד 10 חודשים בערך 19.מה הירק האהוב עליך? הכל ביחד בסלט 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? מממ dopewars נראה לי 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? לא ממש 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? חי צומח דומם חח 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך:כתיבה, ציור (חח לא שאני מציירת כזה טוב), וקליטת שפות 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שינה נעימה

דנטל

New member
עדיין מקוה שהמחשב לא יכבה

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? בעעעעעעעעע 2.חצילים או עגבנייה? עגבניה 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? לא יודעת 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? הופה היי 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? מרקידים 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? אין לי שחקן חלומות 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? יהודה פוליקר 12.חיוך או צחוק? צחוק 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי צהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? 90 15.אורז או קוסקוס? קוסקוס -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נ 2.אוהב דבש? בקושי 3.אוהב מצות? כן 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר (יכולים להיות מהארץ ומהעולם): פנתרה, באדי קאונט, ספולטורה, סלייר 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? נורא משתנה, בעיקר את שעות העבודה 7.כמה שעות אתה ישן בממוצע ליום? 10 ברוטו, 6 נטו 8.אוהב לישון? כן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא זוכרת 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? כחלחל... 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי, עד היום? כן 12.אם כן, איך היה? לרוב נסבל 13.מה יחסך לצה"ל? בעד 14.מה יחסך ללימודים? ללמוד רק מה שמענין 15.תן השערה, פחות או יותר, כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: 2500 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר, או שצריך להפחית קצת? צריך להפחית, אבל ככה טובה לי 17.ממה אתה הכי מתבייש (אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? לבקש מנהג אוטובוס שיעצור לי לא בתחנה 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 9/4 19.מה הירק האהוב עליך? חסה 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? ספיידר 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כן 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? מיניגולף 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: כתיבה, שכנוע, צדק 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שהמחשב לא יכבה

Superboi

New member
‏../images/Emo59.gif

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? מוקה 2.חצילים או עגבנייה? לא משנה 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? לא רואה את שתיהן 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"מ 6.יער או פרדס? לא יודע 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? גם וגם 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? לא מתעניין בזה 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? יהוית רביץ 12.חיוך או צחוק? חיוך 13.צהריים או אחרי צהריים? צהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? 90 15.אורז או קוסקוס? קוסקוס -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? זכר 2.אוהב דבש? די אוהב 3.אוהב מצות? אממ.. לא ממש 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? עכשיו 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): אוונסנס, לייף האוס, גרין דיי, סימפל פלאן, לא יודע מי עוד 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? כל שנייה שאני יכול 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? הרבה 8.אוהב לישון? כןןן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא היה כזה לאחרונה 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? גם כזה לא זכור לי 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא נראה לי 12.אם כן,איך היה? - 13.מה יחסך לצה"ל? לא נראה לי שאסתדר שם 14.מה יחסך ללימודים? מפה מתחילה בעיית צה"ל... מכריחים אותי לעשות דברים! 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: אני לא יודע איך סופרים את זה בכלל 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? - 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? אני ביישן בכללי 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 3.1 19.מה הירק האהוב עליך? לא יודע 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כה 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? סימס 2 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? לא ממש 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? לא יודע 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: מחשבים, כתיבה, ו... DJ (?) 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שתפוז לא ייתקע

Beyond Perfect

New member
אני!!

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? מוקה 2.חצילים או עגבנייה? עגבניה 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? לא מכירה חח 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? אנערף 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? רגועים 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? מוחמד עלי 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? מייקל ג'ורדן 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? אנערף 12.חיוך או צחוק? צחוק... ככה הגעתי לגיל 20 ונראית הרבה פחות :) 13.צהריים או אחרי צהריים? אחר הצהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? שנות ה-90 15.אורז או קוסקוס? אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? לא 3.אוהב מצות? לא 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? עוד חצי שעה, מתנה לחברה הכי טובה שלי 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): יש יותר מ-5 ואני לא רוצה לקפח אפחד 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? לא דעת.. תמיד כשאני במחשב 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? 5-6 8.אוהב לישון? לא 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא מפחיד.. הזוי 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? =\ 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? סבבה.. 14.מה יחסך ללימודים? אחלה דבר 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: 1500 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? אני צריכה יותר 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? \= 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 8/11/08 19.מה הירק האהוב עליך? עגבניה ומלפפון 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? אני לא 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? לא 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? סודוקו 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: להיות מורה זה מספיק 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? להמשך היום... חחח שחברה הכי טובה שלי תבין ש - friends dont let friends drink and take home ugly men

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? איכס 2.חצילים או עגבנייה? עגבנייה 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? לא מכירה 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? הופה היי
מה זו הייתה אחלה תוכנית XD 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? שילוב של 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס נראלי 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמןן
10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? מיקל ג'ורדן נראלי, זה מי שחשבתי עליו XD" 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? לאמשנה 12.חיוך או צחוק? צחוק D: למרות שגם חיוך מספק 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי צהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? שנות ה80, אבל אם כבר אז שנות ה70 15.אורז או קוסקוס?גם וגם D: -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה?נקבה 2.אוהב דבש? כן 3.אוהב מצות? לא 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? אתמול 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): אין רק 5 >< 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? מינימום 7 שעות, מינימום
7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? 6 8.אוהב לישון? לא 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? היו כל כך הרבה>< הכל קשור לשכבה המעפנה וזה לא יעניין אתכם 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? שמבטלים לנו את שנת הלימודים 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? WTF 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? בסדר? 14.מה יחסך ללימודים? בסדדר נראלי 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: לא יודעת וגם לא אכפת לי 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? לא יודעת 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? עצמי? מספיק נראלי 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? לא הבנתי.. היומולדת שלי עוד 33 19.מה הירק האהוב עליך? זיתים?D: 20.אתה אוהב ירקות בכלל? לא 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? בזמן האחרון אני חורשת סוליטר, לא משנה לי איזה. אבל כעקרון זה תרנגולות ומלא משחקי ילדות שאין כבר על המחשב
כאילו שהם מתאימים רק לווינדוס 98 >< 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כן 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? סוליטר? בילייארד? 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: הממ.. אין ממש. זיהוי שירים, צילום, ואין לי מושג 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? כיף?

MispIaced

New member
אין לי כוח לזה או זה.

-שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? זכר 2.אוהב דבש? בערך 3.אוהב מצות? כן 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? לא יודע, לפני שבוע נראה לי 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): אתם עוד לא יודעים?
6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום?3? 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? 7-9 8.אוהב לישון? כן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? אתם סתם תצחקו 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? לא יודע 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? מה? 14.מה יחסך ללימודים? 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: 1200? Oם 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? סביר, אני מניח 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)?אמא שלי במקומות ציבוריים D: 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? זה משנה אם הקרוב או עוד שנתיים? אותו תאריך. 8.8 19.מה הירק האהוב עליך? עבניה, מלפפון, גזר, לא יודע, כמעט כולם 20.אתה אוהב ירקות בכלל? בערך 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? באטלפילד 2 וגילד וור\ 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כן 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? לא יודע 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: נמנמ, ציור, אני מניח, לא יודע מה עוד 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? בוקר.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? פיסטוק 2.חצילים או עגבנייה? עגבנייה אני עוד מוכנה לאכול 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? ... 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? ... 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? גם וגם 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקסס!!!11 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? אני בת. לא רואה כדורסל. 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? לא יודעת 12.חיוך או צחוק? צחוק 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי צהרים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? לא יודעת. 15.אורז או קוסקוס? אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? כן 3.אוהב מצות? כן 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? המ. לא יודעת 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): יוני בלוך קווין גאנס נ' רוזז טניישס די קולדפליי 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? כל הזמן כמעט 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? לא יודעת 8.אוהב לישון? כן, אבל אוהבת יותר לקום. 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא היה 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? נמ. אישי. 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? בכניסה לבניין של בית ספר, איזה דפוק זה היה השמירות האלה, סתם להפסיד שיעור. 12.אם כן,איך היה? היה כיף, הפסדתי שיעורים XP 13.מה יחסך לצה"ל? משהו מתקרב ובא 14.מה יחסך ללימודים? משהו שבא בתור כיסוי כדי לפגוש אנשים 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: אני לא רוצה לחשוב על זה בכלל, זה סתם מפגר. 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? אמרתי שאני לא רוצה לחשוב על זה! 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? לא יודעת 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? יש לי כמה, שניה אני אבדוק איזה הכי קרוב... 19.מה הירק האהוב עליך? מלפלפון 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? לא יודעת 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? לא, אני תמיד מפסידה. 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? לא יודעת 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: לעצב בפוטושופ זהו? >< 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שאני אוכל משהו טעים.

DoYaThinkImSexy

New member
קצר

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? פיסטוק. 2.חצילים או עגבנייה? עגבניה. 3.סרט או מחזה? סרטץ 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? מה 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? 6.יער או פרדס? פרדס. 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? מרקידים. 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? אבטיפוס. 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? מההה 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? יהודה פוליקר. 12.חיוך או צחוק? צחוק. 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי צהריים. 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? שנות ה80. 15.אורז או קוסקוס? קוסקוס. -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? זכר. 2.אוהב דבש? לא. 3.אוהב מצות? כן. 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? אתמול. 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): איירון מיידן, פינק פלויד, דיפ פרפל, הביטלס, לד זפלין. 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? הרבה. 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? הרבה. 8.אוהב לישון? כן. 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא זוכר. 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? לא זוכר. 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא. 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? כל הכבוד לצה"ל!
14.מה יחסך ללימודים? חייבים =/ 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: נו באמת. 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? מהההה. 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? אין. 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 20.1. 19.מה הירק האהוב עליך? מלפפון. 20.אתה אוהב ירקות בכלל? אני בסדר איתם. 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? סוליטר. 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כן. 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? דוראק. 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: כדורגל, אני די רוקד טוב, ואמ.. סקייטבורדינג. 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? אחלה שישי

linoy7

New member
משעמם לי../images/Emo41.gif

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? מוקה 2.חצילים או עגבנייה? עגבנייה 3.סרט או מחזה? תלוי 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? הא? 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? טב"ע 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? שניהם 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? S 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? מייקל 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? רביץ 12.חיוך או צחוק? צחוק 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? שניהם 15.אורז או קוסקוס? אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נ 2.אוהב דבש? כן 3.אוהב מצות? לא 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? תמיד 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): נווווווווו 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? הרבה 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? ישן*** ו-7 8.אוהב לישון? כן, רק חבל שלא יוצא לי 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא זוכרת 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? שהצלחתי בבגרות בהיסטוריה:D 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי, עד היום? לא 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? כפרעליהם! 14.מה יחסך ללימודים?
15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: 1500? 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? צריכה להפחית 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? לא יודעת 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? עוד 10 חודשים 19.מה הירק האהוב עליך? גמבה 20.אתה אוהב ירקות בכלל? בטח 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? סוליטר:D 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כןןןןןןןןן 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? דמקה>< 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: אוף, לא יודעת 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שקטטטטטטט.

Greed Island

New member
עונה ^___^

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק?תות שדה 3: 2.חצילים או עגבנייה?עגבנייה D: 3.סרט או מחזה?סרט. 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"?לא מכירה אותם ס: 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"?הופה היי? XD, סתםסתם שום דבר >< 6.יער או פרדס?פרדס 7.שירים רגועים או שירים מרקידים?שירים מרקידים. 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"?אף אחת. 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן?ברור שמוחמד עלי. 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן?מייקל ג'ורדן. 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר?שיהיה, יהודה פוליקר. 12.חיוך או צחוק?צחוק. 13.צהריים או אחרי צהריים?צהריים. 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90?שניהם בסדר. 15.אורז או קוסקוס?את שניהם אני ממש אוהבת O: ! -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה?נקבה. 2.אוהב דבש?לא ממש ... 3.אוהב מצות?אמממ כן. 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום?לא יודעת, המון ס: 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום?בגלל השביתה הזאת - 10 שעות. 8.אוהב לישון?אמ כן... 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה?שיש חבורה של כלבים מרושעים שנראים ממש דומה לכלב שלי - הם באים מבית הקברות לבית שלנו ואוכלים את האוכל של סבתא O: 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה?לא זוכרת... 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום?לא. 12.אם כן,איך היה?- 13.מה יחסך לצה"ל?כל הכבוד להם. 14.מה יחסך ללימודים?חיוני... 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום:מממ 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת?לא יודעת. 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך?עוד 11 חודשים O: 19.מה הירק האהוב עליך?עגבנייה. וגיליתי שגם כרובית זה לא רע בכלל O: 20.אתה אוהב ירקות בכלל?כן. 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר?פעם הייתי משחקת הרבה בריי-מאן, אבל בזמן האחרון התמכרתי שוב לאייסי טאוור ^____^ 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"?לא ממש, זה משעמם. 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך:,ריקוד, ציור ובטלה מרובה בבית. 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה?אמאמ שיעבור בנעימים D:

עונה.

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? פיסטוק 2.חצילים או עגבנייה? חצילים 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? כך סיכון 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"מ 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? שירים רגועים בלילה. שירים מרקידים על הבוקר 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? שונאת ספורט 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? יהודה פוליקר 12.חיוך או צחוק? צחוק 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי צהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? 90 15.אורז או קוסקוס? קוסקוס -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? לא 3.אוהב מצות? לא 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? לא זוכרת 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): "סימפל פלאן,כנסיית השכל,מארון 5,פול אאוט בוי,מכ"ר. 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? לפחות 5 שעות,אם לא יותר. 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? 8-9 8.אוהב לישון? כן,מאוד. 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? שחברה שלי מתאבדת :( 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? חח חסוי 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא 12.אם כן,איך היה? אבל לא. 13.מה יחסך לצה"ל? בסדר 14.מה יחסך ללימודים? בסדר 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: אינלי מושג. 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? סביר 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? מממני. 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 28.9 19.מה הירק האהוב עליך? אבוקדו 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? אין 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כן 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? רמיקוב 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: אין. 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שיהיה נחמד ושישפרו לי ת'מצב רוח,כי הוא לא משו.

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifכ"כ עייפה............../images/Emo199.gif

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? אף אחד מהם. 2.חצילים או עגבנייה? כנ"ל. 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? נראלי התכוונו ל'קח' ו.. לא מכירה אף תוכנית. 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? הופה היי XD 6.יער או פרדס? יער
7.שירים רגועים או שירים מרקידים? תלוי במצברוח 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס
9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן?
10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? ><" 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? יהודית רביץ. 12.חיוך או צחוק? תלוי. 13.צהריים או אחרי צהריים? תלוי >< 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? 80 15.אורז או קוסקוס? תלוי של מי XD -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? כן 3.אוהב מצות? כן 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): אוף נו. אין לי כוח. 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? הרבה 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? כמה שיותר 8.אוהב לישון? כן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? אני אףפעם לא זוכרת חלומות. אבל חלמתי שהמורה שלי לצרפתית כמעט הורג אותי :S 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? ^ 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? כן 12.אם כן,איך היה? זה היה חביב..XD" 13.מה יחסך לצה"ל? לא יודעת. עדיף שלא אומר את יחסי לצה"ל כאן. 14.מה יחסך ללימודים? בסדר.. 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: 10000000000000 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? להפחית><" 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? לא יודעת, אבל יש. 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? שלי..? 31.8 ומזתומרת הקרוב? ><" 19.מה הירק האהוב עליך? מלפפון 20.אתה אוהב ירקות בכלל? בערך 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? סוליטר XD 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כן, זה חביב 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? לא יודעת 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? לילה טוב..

עדן גפן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? פיסטוק.. איכ מוקה 2.חצילים או עגבנייה? עגבניה!!!! 3.סרט או מחזה? תלוי של מי\מה 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? לא מכירה 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"מ:p 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? רגועים 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה. אבל גם אבטיפוס טובים 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? מוחמד עלי 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? כנראה שכדורסלן החלומות שלי.. כי אני אדמיין אותו יותר טוב:| 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? גם וגם! נוטה יותר לפוליקר 12.חיוך או צחוק? חיוך 13.צהריים או אחרי צהריים? אחר הצהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? תלוי.. 15.אורז או קוסקוס? אורז!!!!!!!!!! -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? לא ממש 3.אוהב מצות? לא 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): 1.הביטלס 2.בלאקפילד 3.בון ג'ובי. 4.פראנקי הולך להוליווד 5.גרין דיי [טוב, חוץ מהביטלס, בון ג'ובי ובלאקפילד, סתם זרקתי כאלה שאני שומעת לעיתים, כי אני לא זוכרת:|] 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? 24 שעות.. אם זה לא מוזיקה באוזן, זה מוזיקה מהפה [אני שרה].. אפילו בחלומות שלי יש מוזיקה! 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? אממ תלוי.. יום חול בצפר כזה? אממ 4 שעות.. חח אם זה יום בלי בצפר אז אני יכולה עד 18 שעות אפילו
8.אוהב לישון? תלוי 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? שהגיטרה שלי נסדקה ולא יצא ממנה צליל~!!!:( 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? חלום שראיתי אותו
11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא ממש 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל?אין לי עצבים לחפור 14.מה יחסך ללימודים? פינקפלויד- החומה [זה כי אין לי כח לחפור] 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: הרבה? חח 1300 בערך 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? אין לי מושגגגג 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? אממ משחס וחלילה אני אזייף מתישהו שאני אשיר:| זו תהיה פאדיחה. 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? עוד הרבה זמן.. ב26.9 19.מה הירק האהוב עליך?גמבה אולי 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? חחח באמפי? שהייתי בכיתה ב'!!! חח 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? מה זה? הדגנים? נראה לי שכן 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? מונפול!!! אני מה זה טובה.. [סתם, אני מרמה חופשי] 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: 1.שירה. 2.כתיבה 3.לא יודעת>< אולי הלחנה 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? לילה טוב!:] חח

ווינגז

New member
עוד

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? פיסטוק בד"כ 2.חצילים או עגבנייה? עגבנייה 3.סרט או מחזה? תלוי 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"?
5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? הופה היי 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? תלוי מתי 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? אם כבר אז מוניקה סקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? לא מבינה בכדורסל 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? רביץ 12.חיוך או צחוק? תלוי בסיטואציה 13.צהריים או אחרי צהריים? אחרי הצהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? תלוי מה 15.אורז או קוסקוס? אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? כן, לרוב 3.אוהב מצות? לא 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? תלוי איך מגדירים את זה 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם):
6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? כמעט כל זמן שאני ליד המחשב, וזה הרבה.
7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? שש, משהו כזה 8.אוהב לישון? כן ולא 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא מדברים על זה 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? נו 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? הא? 12.אם כן,איך היה? ... 13.מה יחסך לצה"ל? אהבה-שנאה, תודה 14.מה יחסך ללימודים? עכשיו בסדר 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: לא יודעת, ממוצע 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? להפחית 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? מעצמי 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? במרץ (גם לא הקרוב
) 19.מה הירק האהוב עליך? פטריות 20.אתה אוהב ירקות בכלל? כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? מייפל סטורי (בואו לפורום
) 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? לא 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? לא יודעת 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: שאלה קשה 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? לישון

אילנייש

New member
עוד ארכיון

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק?לא אכפת לי 2.חצילים או עגבנייה?עגבנייה 3.סרט או מחזה?סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? :S 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"?טב"ע 6.יער או פרדס? 7.שירים רגועים או שירים מרקידים?תלוי 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"?שום דבר 12.חיוך או צחוק?תלוי 13.צהריים או אחרי צהריים? ^ 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90?לא שומעת 15.אורז או קוסקוס?אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה?נקבה 2.אוהב דבש?לא 3.אוהב מצות?רק עם שוקולד 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?היום 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום?תלוי 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום?בחודשיים האחרונים סביבות ה-10 שעות 8.אוהב לישון?כן 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה?לא זוכרת 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה?חחח לא חשוב>< 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום?לא 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? 14.מה יחסך ללימודים? 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום:לא יודעת 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת?ענארף 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? ? 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך?1.9 19.מה הירק האהוב עליך?עגבניות שרי 20.אתה אוהב ירקות בכלל?כן 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר?לא זוכרת את השם

למעלה