ארכיון.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהנהנה :]

-זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? מוקה 2.חצילים או עגבנייה? שניהם 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? ?!!?!!!!!!! 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? טב"ע 6.יער או פרדס? יער 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? שניהם 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? לא יודעעעעעעעעעעעעעעעע 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? אפחד 12.חיוך או צחוק? שניהםםםםםםםםםםםםםם !!! =]]]]]]] 13.צהריים או אחרי צהריים? שניהם 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? לא יודע
15.אורז או קוסקוס? קוסקוס -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? זכר 2.אוהב דבש? כן 3.אוהב מצות? כן קצת XDD 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? לא יודע 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): איןלי כוח 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? הרבה 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? אני לא 8.אוהב לישון? כן אבל בלילה לא ביום 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא יודעע 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? לא יודעעע 11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? לא 12.אם כן,איך היה? -- 13.מה יחסך לצה"ל? עוד כמה שנים 14.מה יחסך ללימודים? כיתה ט' 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום? לא יודעע 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? להפחית טיפה 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? לא יודע 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? 10.6 בסוף הלימודים [10 ימים לפני] 19.מה הירק האהוב עליך? אין 20.אתה אוהב ירקות בכלל? קצת 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? מריו XDDDD 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? כן 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? לא יודעע 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: לא יודעע 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? כלוםם

עונה../images/Emo3.gif

זה או זה: 1.טעם בגלידה-מוקה או פיסטוק? פיסטוק 2.חצילים או עגבנייה? הומ שניהם 3.סרט או מחזה? סרט 4.תכנית טלויזיה מועדפת-"כך סיכוי" או "כך סיכון"? סיכון למרות שאני לא מכרה ת'תוכניות 5.תכנית טלויזיה מועדפת-"הופה היי" או "טלנובלה בע"מ"? הופה הייXB 6.יער או פרדס? פרדס 7.שירים רגועים או שירים מרקידים? מרקידים 8.להקת "אבטיפוס" או להקת "מוניקה סקס"? מוניקה סקס 9.מי מנצח-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן! 10.דמיין לך בראש את הכדורסלן הכי טוב שאתה יכול לדמיין.מי ינצח במשחק אחד על אחד-השחקן "חלומות" שלך או מייקל ג'ורדן? לע דעת לא מבינה בכדורסל חח 11.יהודית רביץ או יהודה פוליקר? אפחד 12.חיוך או צחוק? גם וגם 13.צהריים או אחרי צהריים? צהריים 14.מוזיקה-שנות ה 80 או שנות ה 90? אפחד 15.אורז או קוסקוס? אורז -שאלות כלליות: 1.את/ה זכר או נקבה? נקבה 2.אוהב דבש? לפעמים 3.אוהב מצות? כנ"ל 4.מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום 5.ציין את 5 הלהקות האהובות עליך ביותר(יכולים להיות מהארץ ומהעולם): ניקלבאק, דופ, גוד שארלוט, סימפל פלאן, דה אול אמריקן רג'קטס 6.כמה זמן אתה מקדיש להאזנה למוזיקה בממוצע ליום? כמה שעות 7.כמה שעות אתה יושן בממוצע ליום? הומ תלוי איזה יום .. אני יושנת 10 שעות +- 8.אוהב לישון? מאוד! 9.מה החלום הכי מפחיד שחלמת לאחרונה? לא רוצה להיזכר 10.מה הוא החלום המשמח ביותר שחלמת לאחרונה? הוממ חלום נורא מוזר
אבל מצאתי בו את אהבת חיי
11.האם יצא לך לשמור בעמדת שמירה כלשהי,עד היום? הוממ לא 12.אם כן,איך היה? 13.מה יחסך לצה"ל? הומ יש לי עוד שנה ו9 ימים לגיוס
14.מה יחסך ללימודים? שונאת ללמוד 15.תן השערה,פחות או יותר,כמה קלוריות אתה אוכל בממוצע ליום: לע דעת .. הרבה 16.האם לדעתך המספר קלוריות שאתה אוכל הוא סביר,או שצריך להפחית קצת? להפחית 17.ממה אתה הכי מתבייש(אתה יכול לציין יותר מדבר אחד)? משו 18.מתי היום הולדת הקרוב שלך? היה כבר 19.מה הירק האהוב עליך? חסה 20.אתה אוהב ירקות בכלל? לפעמים 21.מה הוא משחק המחשב שאתה משחק בו,או שיצא לך לשחק בו בעבר יותר מכל משחק אחר? באבלס 22.אוהב "איקס-מיקס-דריקס"? לפעמים 23.באיזה משחק(לא רק מחשב) אתה הכי תותח? לא הכי תותחית אבל אני חולה על המשחק הזה - גיטר הירו 24.ציין את 3 הכשרונות הכי גדולים שיש לך,לדעתך: אין אין ו .. איןXB 25.מה תאחל לעצמך להמשך הערב הזה? שיהיה נחמד?

למעלה