הייתי מאד מאד חושש לירות בצמיג.
כיום הצמיגים מזויינים בפלדה קשה והכדור עלול לחזור אליך ולפגוע בך
זה בערך כמו לירות כדור בסלע.
לגבי מוצאם של הגנבים, אין ספק שיש גנבים גם ממוצא אתיופי, מרוקאי ומי שזוכר את נחמן פרקש אז גם אשכנזים.
אבל אתה בטח מודע למצוקתם של החוואים בדרום עקב שכנותם לבדואים?
אני לא אומר שכל הבדואים הם גנבים אבל באופן מאד מוזר יוצא שכל הגנבים הם בדואים.
לחבר שלי הייתה מעבדה לטלפונים סלולרים באיזור התעשיה בחולון.
חבורת בדואים מהפזורה היגיעו עד לשם, פרצו חור בקיר החיצוני וממנו הם נכנסו לעסק שלו ומשם לכל החנויות במתחם ופשוט רוקנו אותם.
לא היה לו ביטוח כי במתחם היה שומר והוא חשב לתומו שזה מספיק.
מסתבר שהבדואים איימו על השומר שאם הוא מוציא מילה הם יקשרו לו את הלשון לז**ן.
ואף שלחו אותו לעשות סיבוב. כנראה נתנו לו גם סכום כסף לא קטן.
עאלק: "סבלתי מכאבי בטן וקפצתי לסופרפארם לקנות תרופה".

החבר המסכן היה צריך לקנות אחרי זה עשרות טלפונים לאנשים שהשאירו אותם לתיקון.
וכל הגניבה הזאת צולמה במצלמות אבטחה שהגנבים אפילו לא טרחו לנטרל.
הם שמים ז**ן על המשטרה שלנו.
הם יודעים שהמשטרה לא תזיז אצבע כדי לתפוס אותם.
עו"ד ידוע שלא אזכיר כאן את שמו אמר לי פעם: "כדאי להיות פושע במדינת ישראל, זה משתלם"
כי טחנות הצדק בקושי זזות כאן.
בארה"ב השופט היה שולף אקדח ויורה במת כדי לוודא שהוא באמת מת.
ואת השותפים שלו היה שולח ל100 שנים בכלא.
רק אנחנו מדינה של מזד**נים בת_ת.
רוצחים/גנבים/אנסים/עוקצי קשישים... מקבלים חצי שנה עבודת שירות.
ישראל היא "גן עדן" לפושעים.
כן. הטענות שלך ברובן נכונות. הייתה פריצה בשורה של בתים שכולם בנויים על מגרש אחד בטבעון. עברו מבית לבית. גנבו מפתחות של רכב (ואת הרכב). תכשיטים. כסף מזומן ושלט של אופנוע כי נראה להם שגם שם מדובר בשלט של רכב. אלא שהאופנוע "התחבא" בתוך חנייה סגורה, ומאחר שהם ניסו להתניע רכב, הם לא מצאו את "הרכב המתאים" וזרקו את השלט/מפתח באזור, כך שהוא נמצא... לאחר כחודש, המשטרה הודיעה לנפגעים, שהפורצים נתפסו ומדובר בכנופייה ממזרח ירושלים. הבנת? מירושלים הם הגיעו עד טבעון החארות. ומה נהיה אחרי עוד חודש? המשטרה הודיעה ש?
"התיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור".
אצל גיסי, מושבניק, הגיעו 2. גנבו אופניים חשמליות, כשמצלמת החצר צילמה אותם. אז כן. הם חבשו כובעים (מצחייה כאלה), אבל ראו את פניהם, כי הם לא עטו מסכות. מהחצר של גיסי הם נעו לעוד 3 חצרות ובכל החצרות הם גם צולמו. הם יצאו עם שלל אופניים (החשמליות היו אז מאד מאד במודה) והסתלקו.
האם המשטרה עשתה מאמץ לזהות את החארות, למרות שלל הצילומים? נאדה.
אחרי חודש, כל הסובלים קיבלו מכתב שהתיק נסגר מחוסר ראיות.
אה?
טוב. המושב ההוא די קרוב למוצמוץ (יש מקום כזה), ויש שם בסביבה עוד כמה כפרים. חלק מהמבוגרים עבדו במושב ביום, כך שהם הכירו את בעלי המשקים ואת יכולותיהם הכספיות. ברור שלא אומר לך בביטחון שאלו הם, וגם סביר להניח, שמדובר בבניהם או בנכדיהם היותר צעירים. אבל אתה מבין לאן אני "חותר".
ומה סבא? לפני חודשיים, נסעתי אשתי ואני להוריה (באותו מושב) ובני נסע לחברתו. אנחנו שבנו הביתה לאחר כ-5 שעות, אבל זה הספיק לחולרות להיכנס מבעד לחלון (אחד ויחיד) שלא היה עליו סורג. חלון גבוה וצר, אבל הם טיפסו והגיעו וכמובן שחדרו גם פנימה. כבר לא אספר לך מה הם גנבו (והרבה). אבל המהפכה שהותירו מאחוריהם? 3 ארונות קיר, שכל תכולתם נחה בהררי הררים של ערימות מבולגנות על הרצפה. ואיכשהו, אני מהמר ש"הפרענו" להם. הם הותירו דלת פתוחה (היו בה מנעולי צילינדר "פרפר", ככה שניתן לפתוח אותם מהבית... הם קפצו מבעד לגדר לחצר השכן (נמוכה יותר מהחצר שלנו), התחבאו שם זמן מה כדי שנספיק להיכנס הביתה מבלי להבחין בהם ואז הם הסתלקו עם כל הרכוש שהיה בידיהם. ולמה אני "חושש" שהפרענו להם? כי במטבח הם לא "הספיקו" לעשות מהפכת תרבות והמגירות נותרו סגורות, למרות שבאחת מהן חסר איזה שעון יד נשי מקולקל. אז כנראה שאחד מהם עשה תצפית מהחלון לשביל, וכשראה אותנו, הם הסתלקו לדרכם הנוספת.
הפחד הגדול ביותר שלנו היה, שהם ייקחו גם את הרכב בשעה שאנו חיכינו לשוטרים... (הם גנבו את השלט הרזרבי של רכב חדש דנדש). אז למרבה המזל, זה לא קרה, כי בזמן שחיכינו למשטרה, הם עוד הספיקו לבצע פריצה נוספת ברחוב סמוך.... אבל את הרכב אשתי החביאה בחצר בית הוריה, כדי שהנבלים לא יזכו לשוב ולאסוף את הרכב 'בלילה שאחרי'...
וכן. לך תזמין שלטים חדשים ממוסך היצרן. מדובר בהזמנה מיוחדת מהיצרן, שמתאים מנעולים חדשים לרכב הספציפי (כי הכל ממוחשב אצלם), ואז, עליך להמתין שהסחורה תגיע לארץ (אלה לא מוצרי מדף), והיצרן מקודד את השלט והמפענח דרך המרשתת, ורק אז אתה מקבל רכב נעול עם "סט" חדש.
ואז,,, כשאתה כבר מחכה במוסך שהם יבצעו את ההתקנה, רשת האינטרנט נופלת, ותבוא שוב "מחר" כי היום זה כבר לא יקרה... חחח... כן. סיפור אמיתי.
צוות בילוש שהגיע למחרת, מצא שהפורצים השתמשו בכפפות עור ולא נותרו שום טביעות אצבעות.
ועבר עוד חודש. והנה, קיבלנו מהמשטרה מכתב, שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור. הבנת את זה סבוש?