אריה שיף

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מואשם בסעיף הכי קל מתוך העונשים הקשורים להריגה.
זה נקרא "המתה בקלות דעת".
עכשיו אני מנסה להבין מה השופטים בעצם ציפו ממנו שיעשה?
שיאפשר לגנבים לשדוד את רכושו ולנסוע הלאה?
וחלילה לו מלפגוע בשערה אחת משיער ראשם?
אם כבר יש גבר שסוף סוף נוהג ופועל נכון מול הגניבות הבלתי פוסקות של הבדואים
ובכך הוא משקם את כוח ההרתעה נגד הגנבים בני גנבים מנוולים האלה.
אז באים השופטים המחורבנים ושוב קושרים לנו את הידיים.
מה השופטים האלה בעצם משדרים לגנבים.
תגנבו, תשדדו, מלאו את אסמכם בר ומכל הבא ליד.
אל לכם לחשוש, אף אריה לא יציק לכם יותר.
אנחנו איתכם. :-/

מדינה אשר חפצה באזרחים טובים ושלווים שרכושם אינו נשדד
אז שופטיה היו מהללים ומשבחים את פועלו של אריה שיף
והיו יוצאים בשירים ריקודים ובמחולות, כבר שם בבית המשפט.
בחוץ היו מחלקים עוגיות מתוקות ובקלאוות לעוברים ושבים.
זה היה משדר לבדואים המנוולים:
לא כדאי לכם להתעסק איתנו יא בני ז*נ*ת.
אנחנו נפתח לכם את הת_ת.

משתפרת1

Well-known member
מואשם בסעיף הכי קל מתוך העונשים הקשורים להריגה.
זה נקרא "המתה בקלות דעת".
עכשיו אני מנסה להבין מה השופטים בעצם ציפו ממנו שיעשה?
שיאפשר לגנבים לשדוד את רכושו ולנסוע הלאה?
וחלילה לו מלפגוע בשערה אחת משיער ראשם?
אם כבר יש גבר שסוף סוף נוהג ופועל נכון מול הגניבות הבלתי פוסקות של הבדואים
ובכך הוא משקם את כוח ההרתעה נגד הגנבים בני גנבים מנוולים האלה.
אז באים השופטים המחורבנים ושוב קושרים לנו את הידיים.
מה השופטים האלה בעצם משדרים לגנבים.
תגנבו, תשדדו, מלאו את אסמכם בר ומכל הבא ליד.
אל לכם לחשוש, אף אריה לא יציק לכם יותר.
אנחנו איתכם. :-/

מדינה אשר חפצה באזרחים טובים ושלווים שרכושם אינו נשדד
אז שופטיה היו מהללים ומשבחים את פועלו של אריה שיף
והיו יוצאים בשירים ריקודים ובמחולות, כבר שם בבית המשפט.
בחוץ היו מחלקים עוגיות מתוקות ובקלאוות לעוברים ושבים.
זה היה משדר לבדואים המנוולים:
לא כדאי לכם להתעסק איתנו יא בני ז*נ*ת.
אנחנו נפתח לכם את הת_ת.
הכי אבסורדית היתה תגובתו של אחיו של הגנב המת על התביעה: הוא מרוצה מהתביעה, זו מדינת חוק...
איפה היה החוק הזה כשאחיו ומרעיו הלכו לגנוב מכונית¿

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
רגע סבא.... מה הקשר בין זה שמדובר בגנב בדואי או אשכנזי, מרוקאי או אתיופי?
גנב הוא גנב, נקודה.
והלוא היה כבר תקדים דרומי.
אלא שכאן, איכשהו, הגנב לא סיכן ישירות את בעל הרכב...
ולבעל הרכב בהחלט הייתה אפשרות לפגוע בצמיג ולמנוע מהגנב את היכולת לנסוע,
או שהייתה לו אפשרות כלשהי "רק" לפצוע את הגנב ולא להורגו (עניין של מיומנות ויכולת צליפה)...
מעניין, שגם השתתפותו של העו"ד הידוע ששי גז בהגנה על היורה, לא הצליחה אלא לצמצם את חומרת העבירה מ"רצח" ל"הריגה בקלות הדעת".
וכן! בעיניי זה עגום.
כי כאשר אתה עוצר גנב "על חם", כשברור לך שיקשה אח"כ מאד לאתרו?
באמת שהגיע הזמן לעצור את הנבזים הללו, שפוגעים ברכוש והורסים לאנשים את חייהם.
יידע כל גנב, כי חייו תלויים על בלימה, כאשר הוא מגיע כדי לחבל ברכוש ולהסתלק עם רכוש. כי הגיע הזמן והגיעו מים עד נפש.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לבעל הרכב בהחלט הייתה אפשרות לפגוע בצמיג ולמנוע מהגנב את היכולת לנסוע,
הייתי מאד מאד חושש לירות בצמיג.
כיום הצמיגים מזויינים בפלדה קשה והכדור עלול לחזור אליך ולפגוע בך
זה בערך כמו לירות כדור בסלע.
לגבי מוצאם של הגנבים, אין ספק שיש גנבים גם ממוצא אתיופי, מרוקאי ומי שזוכר את נחמן פרקש אז גם אשכנזים.
אבל אתה בטח מודע למצוקתם של החוואים בדרום עקב שכנותם לבדואים?
אני לא אומר שכל הבדואים הם גנבים אבל באופן מאד מוזר יוצא שכל הגנבים הם בדואים.

לחבר שלי הייתה מעבדה לטלפונים סלולרים באיזור התעשיה בחולון.
חבורת בדואים מהפזורה היגיעו עד לשם, פרצו חור בקיר החיצוני וממנו הם נכנסו לעסק שלו ומשם לכל החנויות במתחם ופשוט רוקנו אותם.
לא היה לו ביטוח כי במתחם היה שומר והוא חשב לתומו שזה מספיק.
מסתבר שהבדואים איימו על השומר שאם הוא מוציא מילה הם יקשרו לו את הלשון לז**ן.
ואף שלחו אותו לעשות סיבוב. כנראה נתנו לו גם סכום כסף לא קטן.
עאלק: "סבלתי מכאבי בטן וקפצתי לסופרפארם לקנות תרופה".:-/
החבר המסכן היה צריך לקנות אחרי זה עשרות טלפונים לאנשים שהשאירו אותם לתיקון.
וכל הגניבה הזאת צולמה במצלמות אבטחה שהגנבים אפילו לא טרחו לנטרל.
הם שמים ז**ן על המשטרה שלנו.
הם יודעים שהמשטרה לא תזיז אצבע כדי לתפוס אותם.
עו"ד ידוע שלא אזכיר כאן את שמו אמר לי פעם: "כדאי להיות פושע במדינת ישראל, זה משתלם"
כי טחנות הצדק בקושי זזות כאן.
בארה"ב השופט היה שולף אקדח ויורה במת כדי לוודא שהוא באמת מת.
ואת השותפים שלו היה שולח ל100 שנים בכלא.
רק אנחנו מדינה של מזד**נים בת_ת.
רוצחים/גנבים/אנסים/עוקצי קשישים... מקבלים חצי שנה עבודת שירות.
ישראל היא "גן עדן" לפושעים.

מ ש ה 53

Well-known member
הייתי מאד מאד חושש לירות בצמיג.
כיום הצמיגים מזויינים בפלדה קשה והכדור עלול לחזור אליך ולפגוע בך
זה בערך כמו לירות כדור בסלע.
לגבי מוצאם של הגנבים, אין ספק שיש גנבים גם ממוצא אתיופי, מרוקאי ומי שזוכר את נחמן פרקש אז גם אשכנזים.
אבל אתה בטח מודע למצוקתם של החוואים בדרום עקב שכנותם לבדואים?
אני לא אומר שכל הבדואים הם גנבים אבל באופן מאד מוזר יוצא שכל הגנבים הם בדואים.

לחבר שלי הייתה מעבדה לטלפונים סלולרים באיזור התעשיה בחולון.
חבורת בדואים מהפזורה היגיעו עד לשם, פרצו חור בקיר החיצוני וממנו הם נכנסו לעסק שלו ומשם לכל החנויות במתחם ופשוט רוקנו אותם.
לא היה לו ביטוח כי במתחם היה שומר והוא חשב לתומו שזה מספיק.
מסתבר שהבדואים איימו על השומר שאם הוא מוציא מילה הם יקשרו לו את הלשון לז**ן.
ואף שלחו אותו לעשות סיבוב. כנראה נתנו לו גם סכום כסף לא קטן.
עאלק: "סבלתי מכאבי בטן וקפצתי לסופרפארם לקנות תרופה".:-/
החבר המסכן היה צריך לקנות אחרי זה עשרות טלפונים לאנשים שהשאירו אותם לתיקון.
וכל הגניבה הזאת צולמה במצלמות אבטחה שהגנבים אפילו לא טרחו לנטרל.
הם שמים ז**ן על המשטרה שלנו.
הם יודעים שהמשטרה לא תזיז אצבע כדי לתפוס אותם.
עו"ד ידוע שלא אזכיר כאן את שמו אמר לי פעם: "כדאי להיות פושע במדינת ישראל, זה משתלם"
כי טחנות הצדק בקושי זזות כאן.
בארה"ב השופט היה שולף אקדח ויורה במת כדי לוודא שהוא באמת מת.
ואת השותפים שלו היה שולח ל100 שנים בכלא.
רק אנחנו מדינה של מזד**נים בת_ת.
רוצחים/גנבים/אנסים/עוקצי קשישים... מקבלים חצי שנה עבודת שירות.
ישראל היא "גן עדן" לפושעים.
כן. הטענות שלך ברובן נכונות. הייתה פריצה בשורה של בתים שכולם בנויים על מגרש אחד בטבעון. עברו מבית לבית. גנבו מפתחות של רכב (ואת הרכב). תכשיטים. כסף מזומן ושלט של אופנוע כי נראה להם שגם שם מדובר בשלט של רכב. אלא שהאופנוע "התחבא" בתוך חנייה סגורה, ומאחר שהם ניסו להתניע רכב, הם לא מצאו את "הרכב המתאים" וזרקו את השלט/מפתח באזור, כך שהוא נמצא... לאחר כחודש, המשטרה הודיעה לנפגעים, שהפורצים נתפסו ומדובר בכנופייה ממזרח ירושלים. הבנת? מירושלים הם הגיעו עד טבעון החארות. ומה נהיה אחרי עוד חודש? המשטרה הודיעה ש?
"התיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור".

אצל גיסי, מושבניק, הגיעו 2. גנבו אופניים חשמליות, כשמצלמת החצר צילמה אותם. אז כן. הם חבשו כובעים (מצחייה כאלה), אבל ראו את פניהם, כי הם לא עטו מסכות. מהחצר של גיסי הם נעו לעוד 3 חצרות ובכל החצרות הם גם צולמו. הם יצאו עם שלל אופניים (החשמליות היו אז מאד מאד במודה) והסתלקו.
האם המשטרה עשתה מאמץ לזהות את החארות, למרות שלל הצילומים? נאדה.
אחרי חודש, כל הסובלים קיבלו מכתב שהתיק נסגר מחוסר ראיות.
אה?

טוב. המושב ההוא די קרוב למוצמוץ (יש מקום כזה), ויש שם בסביבה עוד כמה כפרים. חלק מהמבוגרים עבדו במושב ביום, כך שהם הכירו את בעלי המשקים ואת יכולותיהם הכספיות. ברור שלא אומר לך בביטחון שאלו הם, וגם סביר להניח, שמדובר בבניהם או בנכדיהם היותר צעירים. אבל אתה מבין לאן אני "חותר".

ומה סבא? לפני חודשיים, נסעתי אשתי ואני להוריה (באותו מושב) ובני נסע לחברתו. אנחנו שבנו הביתה לאחר כ-5 שעות, אבל זה הספיק לחולרות להיכנס מבעד לחלון (אחד ויחיד) שלא היה עליו סורג. חלון גבוה וצר, אבל הם טיפסו והגיעו וכמובן שחדרו גם פנימה. כבר לא אספר לך מה הם גנבו (והרבה). אבל המהפכה שהותירו מאחוריהם? 3 ארונות קיר, שכל תכולתם נחה בהררי הררים של ערימות מבולגנות על הרצפה. ואיכשהו, אני מהמר ש"הפרענו" להם. הם הותירו דלת פתוחה (היו בה מנעולי צילינדר "פרפר", ככה שניתן לפתוח אותם מהבית... הם קפצו מבעד לגדר לחצר השכן (נמוכה יותר מהחצר שלנו), התחבאו שם זמן מה כדי שנספיק להיכנס הביתה מבלי להבחין בהם ואז הם הסתלקו עם כל הרכוש שהיה בידיהם. ולמה אני "חושש" שהפרענו להם? כי במטבח הם לא "הספיקו" לעשות מהפכת תרבות והמגירות נותרו סגורות, למרות שבאחת מהן חסר איזה שעון יד נשי מקולקל. אז כנראה שאחד מהם עשה תצפית מהחלון לשביל, וכשראה אותנו, הם הסתלקו לדרכם הנוספת.

הפחד הגדול ביותר שלנו היה, שהם ייקחו גם את הרכב בשעה שאנו חיכינו לשוטרים... (הם גנבו את השלט הרזרבי של רכב חדש דנדש). אז למרבה המזל, זה לא קרה, כי בזמן שחיכינו למשטרה, הם עוד הספיקו לבצע פריצה נוספת ברחוב סמוך.... אבל את הרכב אשתי החביאה בחצר בית הוריה, כדי שהנבלים לא יזכו לשוב ולאסוף את הרכב 'בלילה שאחרי'...

וכן. לך תזמין שלטים חדשים ממוסך היצרן. מדובר בהזמנה מיוחדת מהיצרן, שמתאים מנעולים חדשים לרכב הספציפי (כי הכל ממוחשב אצלם), ואז, עליך להמתין שהסחורה תגיע לארץ (אלה לא מוצרי מדף), והיצרן מקודד את השלט והמפענח דרך המרשתת, ורק אז אתה מקבל רכב נעול עם "סט" חדש.
ואז,,, כשאתה כבר מחכה במוסך שהם יבצעו את ההתקנה, רשת האינטרנט נופלת, ותבוא שוב "מחר" כי היום זה כבר לא יקרה... חחח... כן. סיפור אמיתי.

צוות בילוש שהגיע למחרת, מצא שהפורצים השתמשו בכפפות עור ולא נותרו שום טביעות אצבעות.
ועבר עוד חודש. והנה, קיבלנו מהמשטרה מכתב, שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור. הבנת את זה סבוש?

נערך לאחרונה ב:

GoldenEyes

Well-known member
כן. הטענות שלך ברובן נכונות. הייתה פריצה בשורה של בתים שכולם בנויים על מגרש אחד בטבעון. עברו מבית לבית. גנבו מפתחות של רכב (ואת הרכב). תכשיטים. כסף מזומן ושלט של אופנוע כי נראה להם שגם שם מדובר בשלט של רכב. אלא שהאופנוע "התחבא" בתוך חנייה סגורה, ומאחר שהם ניסו להתניע רכב, הם לא מצאו את "הרכב המתאים" וזרקו את השלט/מפתח באזור, כך שהוא נמצא... לאחר כחודש, המשטרה הודיעה לנפגעים, שהפורצים נתפסו ומדובר בכנופייה ממזרח ירושלים. הבנת? מירושלים הם הגיע עד טבעון החארות. ומה נהיה אחרי עוד חודש? המשטרה הודיעה ש?
"התיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור".
אצל גיסי, מושבניק, הגיעו 2. גנבו אופניים חשמליות, כשמצלמת החצר צילמה אותם. אז כן. הם חבשו כובעים (מצחייה כאלה), אבל ראו את פניהם, כי הם לא עטו מסכות. מהחצר של גיסי הם נעו לעוד 3 חצרות ובכל החצרות הם גם צולמו. הם יצאו עם שלל אופניים (החשמליות היו אז מאד מאד במודה) והסתלקו.
האם המשטרה עשתה מאמץ לזהות את החארות, למרות שלל הצילומים? נאדה.
אחרי חודש, כל הסובלים קיבלו מכתב שהתיק נסגר מחוסר ראיות.
אה?
טוב. המושב ההוא די קרוב למוצמוץ (יש מקום כזה), ויש שם בסביבה עוד כמה כפרים. חלק מהמבוגרים עבדו במושב ביום, כך שהם הכירו את בעלי המשקים ואת יכולותיהם הכספיות. ברור שלא אומר לך בביטחון שאלו הם, וגם סביר להניח, שמדובר בבניהם או בנכדיהם היותר צעירים. אבל אתה מבין לאן אני "חותר".
ומה סבא? לפני חודשיים, נסעתי אשתי ואני להוריה (באותו מושב) ובני נסע לחברתו. אנחנו שבנו הביתה לאחר כ-5 שעות, אבל זה הספיק לחולרות להיכנס מבעד לחלון (אחד ויחיד) שלא היה עליו סורג. חלון גבוה וצר, אבל הם טפסו והגיעו וכמובן שחדרו גם פנימה. כבר לא אספר לך מה הם גנבו (והרבה). אבל המהפכה שהותירו מאחוריהם? 3 ארונות קיר, שכל תכולתם נחה בהררי הררים של ערימות מבולגנות על הרצפה. ואיכשהו, אני מהמר ש"הפרענו" להם. הם הותירו דלת פתוחה (היו בה מנעולי צילינדר "פרפר", ככה שניתן לפתוח אותם מהבית... הם קפצו מבעד לגדר לחצר השכן (נמוכה יותר מהחצר שלנו), התחבאו שם זמן מה כדי שנספיק להיכנס הביתה מבלי להבחין בהם ואז הם הסתלקו עם כל הרכוש שהיה בידיהם.

הפחד הגדול ביותר שלנו היה, שהם ייקחו גם את הרכב בשעה שאנו חיכינו לשוטרים... (הם גנבו את השלט הרזרבי של רכב חדש דנדש). אז למרבה המזל, זה לא קרה, כי בזמן שחיכינו למשטרה, הם עוד הספיקו לבצע פריצה נוספת ברחוב סמוך.... אבל את הרכב אשתי החביאה בחצר בית הוריה, כדי שהנבלים לא יזכו לשוב ולאסוף את הרכב 'בלילה שאחרי'...
וכן. לך תזמין שלטים חדשים ממוסך היצרן. מדובר בהזמנה מיוחדת מהיצרן, שמתאים מנעולים חדשים לרכב הספציפי (כי הכל ממוחשב אצלם), ואז, עליך להמתין שהסחורה תגיע לארץ (אלה לא מוצרי מדף), והיצרן מקודד את השלט והמפענח דרך המרשתת, ורק אז אתה מקבל רכב נעול עם "סט" חדש.
ואז,,, כשאתה כבר מחכה במוסך שהם יבצעו את ההתקנה, רשת האינטרנט נופלת, ותבוא שוב "מחר" כי היום זה כבר לא יקרה... חחח... כן. סיפור אמיתי.

צוות בילוש שהגיע למחרת, מצא שהפורצים השתמשו בכפפות עור ולא נותרו שום טביעות אצבעות.
ועבר עוד חודש. והנה, קיבלנו מהמשטרה מכתב, שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור. הבנת את זה סבוש?
נכון
ויש הרבה מדבריכם סבא ומשה
המשטרה ממהרת לסגור תיקים מחוסר ענין לציבור , אפילו לא טורחת בכלל לחקור , הכח קל לסגור את התיק מחוסר ענין לציבור ולהכניס אותו לסטטיסטיקת התיקים הסגורים ולהתפאר כמה היא יעילה וטובה כי רוב התיקים נסגרים.
אבל כשגנב נורה אז יש כאן עניין ציבורי בקנה מידה של מדינה שלמה.
גם זכור המקרה שאיש אחד התעורר באמצע הלילה בגלל רעשים ומצא שיש לו גנב בבית
אבל הגנב הזה ברח דרך המרפסת ונתלה על המעקה
מה עשה אותו אדם ? הכה אותו על האצבעות שנתלו על המעקה עד שהגנב נפל מקומה שניה ושבר רגל או יד
אז מה בדיוק אתה חושב שעשתה המשטרה ? סגרה את התיק מחוסר ענין לציבור.
הרי הציבור זה כל המדינה , ומה בדיוק מעניין אותך ואותי ואת ההוא שגר מאות קילומטרים משם איזה גנב שנכנס לבית ?
ואותו גנב תבע את בעל הדירה כי הכה אותו על קצות האצבעות בחוזקה וגרם לו ליפול ולשבור חלקים מגופו
וכעת מגיע לו פיצויי נזיקין.
לא זכה בבית משפט אתה חושב ?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ברור שהבנתי, משה.
באמת צר לי על המקרה שקרה לך, זה בהחלט לא נעים וכן, המשטרע שלנו לא ששה לטפל במקרים כאלה לעומק.
תראה, אני אולי נשמע אחד שהוא חמום מוח, אבל בסיטואציה של קורבן מול פורץ?
אם לא אחוש שאני בסכנת חיים, אני לא חושב שאפתח באש על הגנב ואחר כך להסתבך עם החוק.
החיים שלי או יותר נכון ייתרת החיים שלי יותר חשובה לי מהבן אלף זונות שילך לכל הרוחות.
אז כן, הלב שלי יגיד לי קח את האקדח ודפוק לכלב הזה כדור בראש
אבל השכל אצלי שהוא בדרך כלל לא פחות חזק מהלב יאמר לי לנהוג אחרת.
אותו דבר בחניה. |אוטו|
אתה לעולם לא תמצא אותי יורה על אנשים תוך כדי ויכוח על חניה. |שריף|

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
רק להעיר שמדובר בשלב ההאשמה, כלומר הפרקליטות, ולא השפיטה.
הפרקליטות מגישה כתב אישום. בית המשפט עוד צריך לדון.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
רק להעיר שמדובר בשלב ההאשמה, כלומר הפרקליטות, ולא השפיטה.
הפרקליטות מגישה כתב אישום. בית המשפט עוד צריך לדון.
אתה צודק, אבל כל בר דעת יודע שהשופטים (למעט מקרים בודדים) הם רק חותמת הגומי של הפרקליטות.
ככה זה עבד / עובד /ועוד יעבוד המון שנים.

קלייטון.ש

Well-known member
אתה צודק, אבל כל בר דעת יודע שהשופטים (למעט מקרים בודדים) הם רק חותמת הגומי של הפרקליטות.
ככה זה עבד / עובד /ועוד יעבוד המון שנים.
זה נראה ככה כי בפרקליטות יושבים אנשי מקצוע והם יודעים להעריך את סיכויי הזכיה שלהם, ומגישים את אותן תביעות ובאותה צורה שהם יודעים שהם ייזכו. איפה שהם מעריכים שלא ייזכו הם משתדלים להגיע להסדר טיעון. רוב התיקים נגמרים ככה.
אבל יש מקרים בהם יש עניין ציבורי רחב ומחלוקת משמעותית בציבור, ואז בפרקליטות אומרים שהם לא רוצים את האחריות על עצמם. הם יגישו כתב אישום כי אם לא יגישו יגידו להם "מי אתם להחליט". ואז האחריות להחליט עוברת לבית המשפט כפי שצריך להיות. יכול להיות שיפסידו אבל אין להם ברירה כי כולם מסתכלים עליהם.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ואז בפרקליטות אומרים שהם לא רוצים את האחריות על עצמם. הם יגישו כתב אישום.
איך שלא תסובב את זה, בסוף גם השופטים יאשימו את ה"שריף" שפתח באש.
על המאזניים (צדק) מצד אחד בדואי גנב שנאסף לאבותיו הבדואים שהיו פעם אנשים ישרים.
ומצד שני.. מהומות/הפגנות/עוד גניבות/ נקמת דם.
אני כבר רואה את הכתובת על הקיר.
האיש יואשם.
חותמת גומי, אמרנו?
הלוואי שאני טועה. :-):

נסיך.333

Well-known member
אולי אם יפרצו לאיזה עו"ד מקושר המשטרה תעשה משהו יחד עם הפרקליטות
כמו למשל להביא נהג מונית על טעות של 3.40 ש"ח.. עליו המשטרה והפרקליטות גיבורים גדולים..

נערך לאחרונה ב:
למעלה