ארז בן הרוש ב-

ארז בן הרוש ב-../images/Emo43.gif

הידעתם שהוא היה גם בובספוג? עוזי פוקס - הזמר המוערך והמדבב הוותיק ישיב לכל שאלותיכם בפורום דיבוב וקריינות, החל משעה 16:00. זה קורה ממש כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1662&MessageId=142924491
מוכנים ל-"אחד העם 101"? בין השעות 19:00-20:00 יתארח ארז בן הרוש, יוצר ובמאי התכנית אחד העם 101 בפורום התכנית וישיב לשאלות לרגל עליית העונה החדשה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=844&MessageId=142898686

אממ עזרה?../images/Emo209.gif

אני יחסית חדשה, והייתי עם הדמות שלי בפריון ועשיתי משימה לאיזה סמוראי מתבודד כזה... אחרי שסיימתי שוב לחצתי עליו, ומסתבר שיש לו אפשרות לשלוח אותי למדבר NIHIL אומשו כזה... ועכשיו אני לא יודעת איך יוצאים מכאן T_____T אם זה יועיל, הדמות שלי היא EVEN... בבקשה תעזרו לי! >:

Guid

New member
אני אנסה להסביר ביעילות...

את כרגע נמצאת במדבר Nihal. יש שם את העיר אריאנט (Ariant) שאליה את צריכה להגיע. אם את כבר שם, מעולה, אם לא- מגילה לעיר הקרובה, או פשוט תסתכלי במפה איפה היא נמצאת ותגיעי אליה. כשאת שם את תראי הרבה אפשרויות יציאה מהעיר, את מצריכה לבחור את הפורטל שיש לידו שלט עם מנורת קסמים כמו של אלאדין. כשתכנסי את תראי שיש שם איזור המתנה. חכי קצת זמן ויגיע ג'יני מעופף- תעלי עליו (דברי עם הבחור שיושב ברציף והוא יעלה אותך) והוא ייקח אותך לOrbis. ברגע שאת באורביס את פשוט הולכת ימינה לרציפים ובוחרת את הרציף לEllinia. יש שם ספינה שתיקח אותך ישירות לאליניה ולויקטוריה-איילנד המוכר והבטוח.
מקווה שעזרתי, מקסימום תשאלי פה מה שאת רוצה ונעזור~

Hawkgirl

New member
זה קורה לכל כך הרבה אנשים

אפילו לי זה קרה שלחצתי בטעות על "המשימה" הזו ונשלחתי איזה 3 פעמים ל-Ariant בעעע X_X" לא הבנתי מה הרעיון בזה? למה זה בכלל קיים? ברור שזה כיף שיש ת'קיצור דרך הזה, במקום לקחת 2 ספינות לאריאנט... אבל קרה לי כל כך הרבה פעמים שמשתמשים חדשים שאלו אותי איפה הם O-O" בלעכט.. בדרך כלל כואב לי הלב עליהם אז אני נותנת להם 10k ואומרת להם לדבר עם הבחור הזה ששולח אותם חזרה לויקטוריה XD

ווינגז

New member
זה כמו המונית השחורה ל-Dungeon,

יש מלא אנשים (אני ביניהם
) שהגיעו בטעות לאיזור Sleepywood ברמה נמוכה, והיו צריכים לחפש אנשים שיסכימו להביא אותם בחיים חזרה ל-Henesys.

ווינגז

New member
ברוכה הבאה, אני יעל ../images/Emo13.gif

מעבר למה שעידן (Guid) כבר אמר, אם במקרה יש לך 10,000 מסוס מיותרים - את יכולה לדבר עם NPC בשם Karcasa שנמצא שתי מפות לכיוון ימין מהעיר (איפה שהארנבים). הוא יעביר אותך למפה רנדומאלית ב-Victoria Island. שימי לב שאלו יכולות להיות גם מפות מרוחקות מהערים, אז כדאי שתהיה עלייך מגילת חזרה לעיר הקרובה. בלי קשר, אני תמיד מחזיקה כמה כאלו עליי, זה אחד החפצים היותר שימושיים שיש.

למעלה