מנצל'ש .אני רוכב טרי,סהכ' שנה וחודש
ו15000 קמ'וזה הכינוס הראשון של מועדון האופנועים שהשתתפתי בו. אני גר רחוק,ולכו יצאתי ב0600 .עד צומת דבירה רכיבה חלקה וכיפית, בדבירה ניצמדה אלי אלפא ממש למיספר,מאחר והכביש מצוין,והיה ריק לחלוטין,הגברתי קצת,האלפא נעצרה ב180 בערך,הכביש בעליה קלה,ובשיא העליה אני מבחין בנידת לרוחב על השולים.באינסטינקט שיש לי מהרכב בלמתי והעפתי מבט למהירות,גבוהה מאד.מבט לניידת ,מבחין האקדח הליזר על אדן החלון והשוטר מנפנף בידו,חזרתי לגז,הבעיה ש150 מ' הלאה יש מצלמת מהירות. אני מקווה מאד שהעמוד ריק.ב-0725 עצרתי לתדלוק וניקוי משקף באלון בכביש 6.היה לי הרבה זמן וניצלתי לקפה ונישנוש.עד עכשיו לא ראיתי שום אופנוע,ואני בדרך למיפגש גדול,מוזר .ניקיתי את המישקף ואת חזית האופנוע והמשכתי.לקראת צ.גלילות מתחילים לראות אופנועים. הגעתי לחניון השעה 0830 ,וכבר המולה גדולה,המון אופנועים,וכל הזמן ממשיכים להגיע.במרכז החניון משאית ועליה עומד אדם ,כניראה מהמועדון נותן תדריך במגאפון שלא מצליח לגבור על הרעש.אני מסתכל סביבי ולא ניראה שמישהו מקשיב.יוצאים,לי זו רכיבה ראשונה בקבוצה גדולה,ענקית, אני בשוק.בפורום,ובקומונה של מור מדברים על נהג הרכב [שניקרא בזילזול פחית]כאהבל מושלם,ושעל רוכב האופנוע לדאוג להתרחק מסכנה.אני לא מכיר אישית עדין את חברי הפורום ,ולא את רוכבי המועדון,אבל זה שהדרך לאלונים נגמרה ללא הרוגים אני זוקף רק לזכות אבינו שבשמים,אין לי הסבר אחר. חלק מהרוכבים לא ממוגנים,והגדיל לעשות רוכב על 600 כחול שהיה כן ממוגן ואחוריו מורכבת בחורה עים מכנסיים קצרצרים והרגליים חשופות מהמותן לעקב חולצה קצרה,וכן,היא חבשה קסדה.הרוכבים עברו בין המכוניות ,ובינם לבין עצמם,אצלי דרך המישקף זה ניראה מפחיד.אבל כאמור אני רוכב טרי,ומי יודע, אולי ככה זה צריך להראות.חניה בפונדק עלונים עוברת בשלום ,בדר'כ אין בעיות בחניה .ההמשך מאלונים ניראה יותר טוב,אולי כי לא יצאו בקבוצה גדולה.עדין יש רוכבים שלטעמי מתגרים במזל. להפתעתי כולם מגיעים לבת יער בשלום.ניסיתי לאתר חברי פורום ,ופניתי לאנשים שניראו אולי אנשי פורום,כלום.אני בטוח שהיו,אני לא פגשתי. פגשתי הרבה אנשים נחמדים,שילמתי דמי חבר למועדון,כן,אני כבר חבר מועדון .אין טענות לארוחה.סה'כ מי שרוצה אוכל,ומי שלא,לא,לא הכריחו אף אחד.ב1500 אני מתחיל לחזור.כבר בירידה לצפת עוקפת אותי חבורה ואני לא מבין לאן ממהרים.זה לא כביש לספורטיבי,זה בקושי כביש. אני לא מכיר טוב את הכבישים בצפוןולכן מחליט לחזור בדרך שהגענו. מגיע לצומת עמיעד אין כמעט אופנועים בדרך,כניראה שהם חוזרים בדרך אחרת. אני מפספס את הפניה לעפולה,לא ברור לי איך,וממשיך לכרמיאל.בדרך פקק, מתקרב לאט ,בצומת גרר עליו רכב פגוע,ובשולי אי התנועה שוכב אופנוע מרוסק.אני לא מבין איך אחרי מה שראיתי בהלוך,והיה אלוהים,לאן הוא נעלם עכשיו. עובר את כרמיאל,אחרי כל הזמן צמוד אופנוע עים זוג,כיף לרכב עים מישהו. בזוית העין אני מזהה עמוד מצלמה,150 וקצת מקווה שהעמוד ריק,אחרי השני אני עוצר,יורד,ומכופף את האמא של המיספר.הרוכב שאחרי עוצר ומכופף את המיספר לגמרי,רואים אלומיניום .ממשיך ליגור,יקנעם לתדלוק,נתניה דרום, צ.בני דרור,ולמושב כפר הס.מאחר והחלטתי שאני לא רוכב בלילה בשום מצב אף פעם,נשארתי ללון אצל חברים.היום הסתיים עים 650 קמ',לא רע. הבקר יצאתי הביתה מז'א מחורבן,כביש 6 בהטיה בגלל הרוח,מדימונה ראות גרועה ובערבה סופת חול,אבל מוכרח להגיע הביתה.ב1100 הבוקרסימתי את מפגש המועדון הראשון שלי.סה'כ מאד נהנתי,לדעתי ,כאורח לרגע...מגיע פירגון גדול למארגנים,כל הכבוד. רצוי לחשוב איך אוכפים משמעת על הרוכבים,ללא קשר לחברות במועדון, אלא מי שמשתתף רוכב לפי כללים מוגדרים,או לא משתתף. מצערת התאונה בדרך הביתה,ואני מתנחם שהיתה רק זו.בבקר חששתי מיותר. מבט על מפגש מועדון האופנועים מעיני רוכב טרי.