ארוע 20 שנה בבת יער

levbuldog

New member
ארוע 20 שנה בבת יער

תודה למארגני הכנס היה כיף לפגוש את כולם באתר מסודר ומאורגן כמובן שתמיד יש מה לשפר-כמו למשל הסדרת חניה לאופנועים בסמוך לכניסה במקום לחסום את האזור עם מכוניות ועוד עצה-לתת לכל משתתף תווית עם שם וסוג אופנוע כך אפשר להכיר גם אנשים בשם חוץ מבפנים וגם אפשר להוסיף את הכינוי מהפורום-ותתפלאו כמה שיש הפתעות הענין זה ואם נורא רוצים אפשר היה למכור גם חולצות או סטיקרים או דגלונים עם ציון הארוע הזה מה צריך בשביל זה? קצת רענון בשורות הנהלת המועדון..... ושוב-זה מבלי לפגוע ברצון הטוב בתרומה האישית של כל אחד מהפעילים וכו ולבסוף חבל שהארוע הסתיים בתאונה מחרידה בצומת 7 אינני יודע מה קרה בדיוק אבל הספקתי לצלם לפני שהכלי הועמס על הגרר ולסכום לטוביה היקר ולכל הנהלת המועדון ולכל המשתתפים -תודה על היום

M O R M

New member
../images/Emo31.gif זו התמונה שבחרת להראות היום?

זאת אומרת זה היה מאורע היום החשוב? זה מה שמציין את עשרים שנות קיום המועדון? לא יודע ומקווה שלא קרה משהוא רע לרוכב - אבל זה יכול היה לקרות גם אתמול וגם מחר . רוצה ל"רענן" את שורות הנהלת המועדון? לך תבחר ובהצלחה לך.

mz 2t power

New member
../images/Emo31.gifממש לא לעניין........

התמונה...... היו כל כך הרבה דברים יפים לצלם! היה אירוע ממש מצויין אבל אישית הייתי מעדיף מוזיקה "קצת" שונה. יש גם אנשים צעירים במועדון,לא כולם בני 50+ עם אופנועי BMW יוקרתים.. ;) הארגון היה טוב,אבל אני מאמין שלא ציפו לכמות כל כך גדולה של אופנועים ואנשים שמזג האוויר היפה גרם להם לצאת מהבית. כל הכבוד למארגנים!

lirandr

New member
../images/Emo31.gifזה מה שהוא יזכור מהאירוע !

לא מעט אנשים יזכרו מחגיגת ה20 שנות קיום למועדון , את התאונה הזאת ! בדיוק כמו שזוכרים רק את 2 ההרוגים מאותה ההפגנה הגדולה... "לא יודע ומקווה שלא קרה משהוא רע לרוכב - אבל זה יכול היה לקרות גם אתמול וגם מחר ." - אבל זה קרה היום ! את המשפט הזה אפשר לומר על כל תאונה... בקיצור, אל תשפוט אותו , זה מה שסיכם בשבילו את היום הזה. אני מעולם לא הייתי בטיול מועדון כלשהו , אבל מהסיפורים של אלה שהיו , הטיולים הם מאוד מבולגנים מבחינת הרכיבה המשותפת של באי הטיול. הבהרה : אין הכתוב הנ"ל פירושו , שדעתי על המועדון היא שלילית.

levbuldog

New member
ארוע 20 שנה

שלום לך מור ראשית הארוע היה חשוב יפה ומהנה שנית על פי מה שאתה כותב על עצמך בפרופיל אתה טוען שאתה אוהב ללמוד דברים חדשים,סבלני סובלני ועוד מיני ירקות אם כך לא יזיק לך או לצוות המארגן לקבל הערה בונה בתקווה שבפעם הבאה יהיה עוד יותר טוב שלישית לגבי התמונה-יש לי גם תמונות מהארוע כמו שיש לרבים אחרים ולמענך אני מצרף דוגמה ואם תרצה עוד אשלח לך ולבסוף- דע לך ששום ארוע בעולם לא שווה תאונה כזאת מחרידה וכל הרוכבים צריכים לקחת בחשבון שתמונות כאלו אסור שיחזרו ואם המסר לא היה ברור איתך הסליחה

זהר זהר

New member
לא צריכים הערות צריך פועלים

או פעילים. כל מי שרוצה לעשות דבר , חדש או ישן, מוזמן פשוט - לעשות. אני מדברמניסיון. דוגמאות: שבילאות, רעיון שלי בלי שאפילו היה דיון בהנהלה על העניין. אני פשוט עושה. ביטוח חילוץ בטיולים - יש. אחרי 3 שנים נדון בהנהלה במסגרת יצירת מנוי שנתי. לחסוך בשלטי הכוונה בסוף האירוע - פשוט אספתי אותם. יש תחרות ניסור עצים וכו', אני משתתף (כמובן שבתור קבוצת ב.מ.וו זכינו, זה בגלל הגיל כי יש לנו ניסיון של 30+ על המתחרים האחרים...) . יש לך רעיונות. נהדר. אבל את האירוע הקימו ופרקו 5 אנשים וכך המצב בדרך כלל. את הלכלוך הותירו אחריהם כמה עשרות חסרי חינוך, אולי לחלק היו גם רעיונות טובים איך למנוע את הדבר. בקיצור - אם רוצים לעשות אין בעיה. ולעניין התאונה וההערות כאן: התאונה ארעה לרוכבים שרכבו חזרה מהאירוע, כבודדים , לא בקבוצה ואין בעצם שום קשר בין הרכיבה המשותפת לתאונה הזאת שקדמה לה ביום ששי תאונה בנהריה בה נהרג רוכב שניסה לחצות מסילת ברזל כשיש התראה על התקרבות רכבת. היה לנו אירוע של 500-800 אופנועים. גנבו קסדה אחת וכמה זוגות כפפות (כנראה שגם לי, אני עדיין לא בדקתי אם הכפפות לא נמצאו ) . לאירוע הגיעו רבים שאינם חברים ולא התביישו כלל , כדי להוזיל ביטוח חילוץ, על ביצוע חברות - דבר שנשכח מהם חיש קל. אני אזכור את האווירה המיוחדת (גם אם טרנס זאת לא המוזיקה החביבה עלי וזה מה ששמענו בחלק השני של האירוע) ואת המפגש הטוב שהיו וכמובן את ניצחון הגריאטריה הדו"שית על הצעירים ה"ספורטיביים" . כל זה בזכות קומץ פעילים , מטעם עצמם וגם חברי הנהלה, שהשקיעו ומשקיעים שעות , ממון ומחשבה יוצרת . להתראות באירוע שבועות ועוד לפני כן במפגש פורום תפוז הקרוב .

כRובי

New member
תן לי להבין...

" לאירוע הגיעו רבים שאינם חברים ולא התביישו כלל.." ממה יש להתבייש? הזמנתם את כולם לא הבדלי דת/גזע/מין/חבררת מועדון/נפח מנוע/קטגוריית אופנוע... לא?

Pumi

New member
נראה לי הכוונה שלו היא שהם פשוט

אמרו שכם חברים או שלא הכחישו בשביל ה 10 שקל הורדה בעלויות של גרירה במקרה הצורך. וזהר, זה שאנשים לא נרשמו למועדון, זכותם. לא באתם לעשות את האירוע במטרה להכריח אנשים להרשם. המטרה היתה מפגש, נסיעה משותפת, וקצת יחסי ציבור למועדון, בתקווה שאנשים ירשמו. לא יותר מזה.

tygger

New member
תגיע לאירוע של הפורום ב27 לחודש

ואני מאמין שתופתע לטובה...

dlx1100F

New member
אבל איך זה ששלמה כהן

לא קיבל גם פרס על פעילותו? זה בלט וצרם לי מאד.

tygger

New member
כי הוא זה שעובד...

אתה לא יודע שמי שעובד, אף פעם לא מקבל פרס? הוא הרי אף פעם לא זמין לשיחות על הפרס, תיאום פגישות, וכל מיני כאלה.

M.Z

New member
כי לשלמה אין BMW

בקרוב יהיה...

לאן אתה חושב הולכים כל כספי החברים? או-טו-טו יהיה מספיק כסף בקופת המועדון כדי לקנות לי BMW דנדש... איזה כף לי
(כבר קנינו R1 לאיזי, לא?)

C O L T

New member
../images/Emo45.gif האמת, נראה לי פיצוי הולם

השאלה אם היית לוקח
אחרי שאתה רגיל למשהו מהיר טיפה יותר.

זהר זהר

New member
לי יש ולקחתי לעצמי כפרס את העץ

שניסרתי כי לא נתנו לי פרס אחר.....

M O R M

New member
שיהיה ברור לך - אני אמנם חבר מועדון

אולם אני לא הייתי בארוע ולא אירגנתי מעולם שום ארוע של המועדון. אין לי ביקורת על חברי המועדון ואיני מעורה באשר לקורותיו השנה או בעשרים שנה האחרונות. אולם להציג תמונה מאוד כואבת של תאונה שקרתה במקרה לרוכבים בדרך חזרה לבדם מארוע המועדון נראה לי קצת לא קשור. מקווה שלא יהיו תאונות אולם מודע לכך שיש תאונות קשות גם באופנועים וגם במכוניות. רוכב אופנועים חשופים יותר לתאונות גוף וזאת ידוע לכולנו. זה כואב וזה מרגיז אולם זה המצב ואן לו קשר לקיום או אי קיום ארוע של המועדון. לכן התרעמתי על בחירת התמונה הכואבת הזו כמייצג את מכתב התודה שלך למארגני הכנס. אילו כתבת מכתב תודה עם תמונה מהארוע וגם מצרף שירשור הסבר נפרד למקרה התאונה זה היה יותר סביר.

רמי בר1

New member
מנצל'ש .אני רוכב טרי,סהכ' שנה וחודש

ו15000 קמ'וזה הכינוס הראשון של מועדון האופנועים שהשתתפתי בו. אני גר רחוק,ולכו יצאתי ב0600 .עד צומת דבירה רכיבה חלקה וכיפית, בדבירה ניצמדה אלי אלפא ממש למיספר,מאחר והכביש מצוין,והיה ריק לחלוטין,הגברתי קצת,האלפא נעצרה ב180 בערך,הכביש בעליה קלה,ובשיא העליה אני מבחין בנידת לרוחב על השולים.באינסטינקט שיש לי מהרכב בלמתי והעפתי מבט למהירות,גבוהה מאד.מבט לניידת ,מבחין האקדח הליזר על אדן החלון והשוטר מנפנף בידו,חזרתי לגז,הבעיה ש150 מ' הלאה יש מצלמת מהירות. אני מקווה מאד שהעמוד ריק.ב-0725 עצרתי לתדלוק וניקוי משקף באלון בכביש 6.היה לי הרבה זמן וניצלתי לקפה ונישנוש.עד עכשיו לא ראיתי שום אופנוע,ואני בדרך למיפגש גדול,מוזר .ניקיתי את המישקף ואת חזית האופנוע והמשכתי.לקראת צ.גלילות מתחילים לראות אופנועים. הגעתי לחניון השעה 0830 ,וכבר המולה גדולה,המון אופנועים,וכל הזמן ממשיכים להגיע.במרכז החניון משאית ועליה עומד אדם ,כניראה מהמועדון נותן תדריך במגאפון שלא מצליח לגבור על הרעש.אני מסתכל סביבי ולא ניראה שמישהו מקשיב.יוצאים,לי זו רכיבה ראשונה בקבוצה גדולה,ענקית, אני בשוק.בפורום,ובקומונה של מור מדברים על נהג הרכב [שניקרא בזילזול פחית]כאהבל מושלם,ושעל רוכב האופנוע לדאוג להתרחק מסכנה.אני לא מכיר אישית עדין את חברי הפורום ,ולא את רוכבי המועדון,אבל זה שהדרך לאלונים נגמרה ללא הרוגים אני זוקף רק לזכות אבינו שבשמים,אין לי הסבר אחר. חלק מהרוכבים לא ממוגנים,והגדיל לעשות רוכב על 600 כחול שהיה כן ממוגן ואחוריו מורכבת בחורה עים מכנסיים קצרצרים והרגליים חשופות מהמותן לעקב חולצה קצרה,וכן,היא חבשה קסדה.הרוכבים עברו בין המכוניות ,ובינם לבין עצמם,אצלי דרך המישקף זה ניראה מפחיד.אבל כאמור אני רוכב טרי,ומי יודע, אולי ככה זה צריך להראות.חניה בפונדק עלונים עוברת בשלום ,בדר'כ אין בעיות בחניה .ההמשך מאלונים ניראה יותר טוב,אולי כי לא יצאו בקבוצה גדולה.עדין יש רוכבים שלטעמי מתגרים במזל. להפתעתי כולם מגיעים לבת יער בשלום.ניסיתי לאתר חברי פורום ,ופניתי לאנשים שניראו אולי אנשי פורום,כלום.אני בטוח שהיו,אני לא פגשתי. פגשתי הרבה אנשים נחמדים,שילמתי דמי חבר למועדון,כן,אני כבר חבר מועדון .אין טענות לארוחה.סה'כ מי שרוצה אוכל,ומי שלא,לא,לא הכריחו אף אחד.ב1500 אני מתחיל לחזור.כבר בירידה לצפת עוקפת אותי חבורה ואני לא מבין לאן ממהרים.זה לא כביש לספורטיבי,זה בקושי כביש. אני לא מכיר טוב את הכבישים בצפוןולכן מחליט לחזור בדרך שהגענו. מגיע לצומת עמיעד אין כמעט אופנועים בדרך,כניראה שהם חוזרים בדרך אחרת. אני מפספס את הפניה לעפולה,לא ברור לי איך,וממשיך לכרמיאל.בדרך פקק, מתקרב לאט ,בצומת גרר עליו רכב פגוע,ובשולי אי התנועה שוכב אופנוע מרוסק.אני לא מבין איך אחרי מה שראיתי בהלוך,והיה אלוהים,לאן הוא נעלם עכשיו. עובר את כרמיאל,אחרי כל הזמן צמוד אופנוע עים זוג,כיף לרכב עים מישהו. בזוית העין אני מזהה עמוד מצלמה,150 וקצת מקווה שהעמוד ריק,אחרי השני אני עוצר,יורד,ומכופף את האמא של המיספר.הרוכב שאחרי עוצר ומכופף את המיספר לגמרי,רואים אלומיניום .ממשיך ליגור,יקנעם לתדלוק,נתניה דרום, צ.בני דרור,ולמושב כפר הס.מאחר והחלטתי שאני לא רוכב בלילה בשום מצב אף פעם,נשארתי ללון אצל חברים.היום הסתיים עים 650 קמ',לא רע. הבקר יצאתי הביתה מז'א מחורבן,כביש 6 בהטיה בגלל הרוח,מדימונה ראות גרועה ובערבה סופת חול,אבל מוכרח להגיע הביתה.ב1100 הבוקרסימתי את מפגש המועדון הראשון שלי.סה'כ מאד נהנתי,לדעתי ,כאורח לרגע...מגיע פירגון גדול למארגנים,כל הכבוד. רצוי לחשוב איך אוכפים משמעת על הרוכבים,ללא קשר לחברות במועדון, אלא מי שמשתתף רוכב לפי כללים מוגדרים,או לא משתתף. מצערת התאונה בדרך הביתה,ואני מתנחם שהיתה רק זו.בבקר חששתי מיותר. מבט על מפגש מועדון האופנועים מעיני רוכב טרי.

למעלה