ארוע הפתיחה בישפרו...

ארוע הפתיחה בישפרו...

מישהו יודע לגבי הסעות מאורגנות למקום? מיקום? תדירות? תשלום? תודה

א י ו ש י

New member
../images/Emo152.gifומי מגיע היום לשם?

הבנתי שהדרך לשם לא סימפטית ולא רצוי לנסוע ברכב הפרטי זה נכון?

Angel972

New member
אם יש לך רכב חברה ...

או אם יש לך ג'יפ, אז אין לך שום בעיה

seegall

New member
הדרך מסודרת...אבל זה לא חוכמה...

הג'יפ שלי נוסע גם על סלעים...
אבל אין לך מה לחשוש....

seegall

New member
בכל מקרה לא אגיע

וזה רק בגלל הבלגן שיהיה... הכניסה לכביש המוביל לישפרו מכיוון יצחק רבין נראית לי ממש בלתי אפשרית באירוע כזה... דיברו פעם שיציבו בצומת רמזורים. אין לי מושג אם עשו את זה כבר, אבל בלי רמזורים נראה לי שחבל"ז...

מגיעה מי שיש לה כבר גן../images/Emo7.gif

לי עדיין אין......... יש לך? הכל כבר מוכן? ולגבי הדרך: ערב אחד הבטחתי לילדי שנעשה טיול לילה לחפש שועלים, לא ראינו חצי זנב, למרות שנסענו בחושך מוחלט, תמיד כשאני לבד אני פוגשת אותם. אז נסענו בכביש לישפרו וכל הדרך הייתה מוארת........ לא פנינו בצומת , המשכנו לאיזור החסום [אחרי תחנת הרכבת], אבל המקום נראה לי בטוח לנסיעה.

Angel972

New member
תמורת סכום סימלי ...

סתם, לא שמעתי על זה, אבל בטח המוניות יעשו המון כסף היום.

יונית ש

New member
דווקא הדרך בסדר גמור

נסעתי עם רכב רגיל 4 גלגלים... והכל בסדר. הבנתי שמונית עולה 25 שקל לכל כיוון.

א י ו ש י

New member
בעלי אמר שהפניה לשם מאוד מסוכנת

ובכלל לא רצוי להגיע עם הילד שלא נתקע אבל אם אתן אומרות אולי אעשה לשם נסיעה קטנה רק שלא יתפנצר לי הרכב באמצע

seegall

New member
אין לך בכלל מה לחשוש

הדרך לשם סלולה ומסודרת, ובודאי תהיה תאורה, שלא לדבר על המון כוחות משטרה שיציפו את האיזור. אבל בכדי להירגע, הייתי באמת מציעה לך לעשות נסיעת ניסוי באור יום...קצת לפני שכל הבלגן מתחיל. תהנו - את וקסם!

א י ו ש י

New member
צודקת נסיעת מבחן ../images/Emo131.gif

זה מצחיק אבל ככה אני עושה לפני כל מקום שאני אמורה ללכת ולא מכירה נוסעת כמה ימים לפני לבדוק את השטח שלא אגיע למקום אחר או אאחר חחחח

../images/Emo124.gifשורה תחתונה-יש או אין הסעות?

ג'פים...4 על 4...רכב חברה...כולכם מסודרים פה אני רואה... אבל לי יש אוטו קטן וחמוד ואני לא מתכוונת להתעלל בו. מלבד זה אני לא ממש מכירה את הדרך לשם

יונית ש

New member
לצערי אני אוטו מלא..

אבל לגבי הדרך. את נוסעת לכיוון היציאה ממודיעין לכיוון לטרון. ולפני שיוצאים (קצת אחרי האזור בו בונים את הרכבת) את תראי שילוט לפנייה ימינה. קשה לפספס. ומשם כל הזמן ישר. עד שמגיעים לשלט פנייה שמאלה לישפרו סנטר. די פשוט נראה לי שהולך להיות שם בלאגן... כדאי להקדים.

Danret

New member
אוי, אז יהיו עוד פקקים בדרך הביתה?

מתי מתחיל הבלאגן?

תודה../images/Emo24.gif אבל לא חיפשתי טרמפ...

אני מחפשת סידור נסיעה לילדים שלי. אם לא תהייה ברירה,אני אסיע אותם בעצמי, רק קיוויתי שתהיה איזה שהיא הסעה מסודרת לשם. הלוך חזור. בכל אופן המון בני נוער מתכוונים להגיע לשם... אני עוד לא מצאתי סיבה משכנעת להגיע לשם היום

blue43

New member
שמעתי שיש הסעה מאורגנת ממודיעין סנט

ובכל מקרה, אם לא תהיה הכוונת שוטרים בצומת הכניסה היום- אוי לברדק ולתאונות שיילכו שם. הצומת בכלל לא ערוך ולא בטיחותי.

Danret

New member
להכנס לשם זה פחות בעייתי

אני צופה בעיות ביציאה - כל הרכבים שיתקעו בצומת רבין בפניה שמאלה חזרה למודיעין. נראה לי לא יום טוב להיות באיזור

למעלה