ארוע הפתיחה בישפרו...

../images/Emo26.gifאיך וממי שמעת שיש הסעות../images/Emo35.gif

איך אפשר לברר? למי ניתן להתקשר? הסעות באיזה תדירות? כולל גם בחזרה? מה אף אחד לא יודע?

Neta558

New member
הסעות חינם מ18:00

הלוך ושוב (עד חצות) מהמודיעין סנטר, חנית פארק המים ברעות והכיכר בכניסה למכבים. זה לפי הפירסומים של האירוע עצמו.

תודה ../images/Emo140.gif

ידוע לך באיזה שעות? כל שעה עגולה? כל חצי שעה? יש איזה מוקד טלפוני שאפשר לברר?

איפה במודיעין סנטר?

איך הילדים אמורים לדעת איזה אוטובוס אוסף אותם? זה אוטובס של מרגלית?

Neta558

New member
זה אני כבר לא יודעת..

במודעה נתנו רק את הפרטים האלה.

amub

Active member
הסעות

ביררתי את נושא ההסעות עם מרכז השרות לאזרח.לדבריהם האיסוף יתבצע בתחנות הרגילות.על האיסוף ממודיעין סנטר,כפי שפורסם בעיתון הם לא יודעים,ומשערים שהאיסוף יהיה ע"י מרגלית.ז"א הבלאגן מתחיל כבר בשלב המוקדם.

../images/Emo124.gif דיווח חם מישפרו...

למי שחשב לוותר על אירוע הפתיחה, אבל לבקר מחר או ביום שישי בבוקר, אז רצוי שידע: המקום רחוק מלהפתח בקרוב!! מלבד חנות ממתקים פתוחה, שאר החנויות עדיין בשלבי הכנה... הסתובבתי שם הבוקר בין הפועלים...ולא ראיתי בשום חנות אפילו מדף אחד מותקן ומוכן לקראת "הפתיחה". ממש מגוחך...

Danret

New member
עם כל הכבוד (ויש כבוד ../images/Emo8.gif)

לא נראה לי שווה לעמוד בפקקים ובדוחק בשביל הופעה... מעדיפה להגיע בזמני הפנוי ולראות את מה שחשוב באמת - החנויות
רק שאני חושבת שנצטרך לחכות יותר משבועיים... כאן מודיעין, לא?

דווקא תכננתי להגיע מחר../images/Emo4.gif

אחרי הגן... מה באמת אין כלום?
אז מה הקטע?

א י ו ש י

New member
בדיוק מה הקטע חשבתי שההופעה

היא לפתיחה שאנשים ילכו גם לקנות אם אין כלום אז למה ההופעה? מוזר מאוד... ובעצם כלום לא מוזר לגבי התפתחותם של דברים בעיר הזאת

רגע,רגע...אני רוצה להבין...

אם שום חנות אינה פתוחה...ו"הארוע" מתחיל ב-18.00 אז מה מתחיל בעצם? הרי מפורסם שההופעות מתחילות החל מ-20.00 {איל גולן} וב-22.00 סאבלימינל... אז מה יש לעשות שם בדיוק

Neta558

New member
כרגיל

שלושה דברים שבמודיעין לא מצליחים להעביר אירוע שלא כולל אותם: דוכנים, מתנפחים וזיקוקים. אבל-גם הופעות של להקות נוער

תדווחו מחר כאן איך היה

מאד הייתי רוצה לבוא, אבל לבן שלי יש טקס השבעה בכותל הערב, וכמובן שזה יותר חשוב... אני גם מאד מתרגשת, כי זו הפעם הראשונה שבכלל אראה את הטקס הזה!

BenjiMan

New member
תלכו...

לעזור לסדר את החנויות כדי שיפתחו בזמן...רעיון ..לא..? ב.

שום כלום!

אלא אם כן התרחש נס ובמהלך השעות האחרונות הם הצליחו להקים את כל החנויות. הייתי כל כך נבוכה כשהגעתי לשם היום...! על חלונות הראווה היו את האיקסים של המסקינטייפ...
מאוד התרגזתי...הרי פותחים, לא?!?! ואם עדיין לא מוכן אז לפחות תודיעו...ואל תפרסמו ברדיו לכל המדינה שאפשר לבוא!!

אמץ

New member
רק רצו מסיבה לפני סוף החופש

אז מה אם ייקח להם עוד כמה שבועות חודשים להשלים את החסר....

למעלה