ארועים

liza26

New member
אז מה לעשות- לא ללכת?

הרי להגיע זה לכבד את הבן אדם כי כשאני עושה ארוע- אני גם מצפה מאנשים שיגיעו ויכבדו אותי בנוכחותם וישמחו בשימחתי במיוחד המעגלים הקרובים

gils33

New member
לא אמרתי לא ללכת

אמרתי שנושא כיבוד האדם בנוכחות שלנו כבר מזמן הסתיים. זה לא עניין של לכבד אלא זה עניין של כסף. ואני מתכוון כמובן למעגל שני וכוליי. מעגל ראשון - ברור שהולכים.

coocoola

New member
סליחה שאני מתפרצת

הגעתי לדיון הזה מהעמוד הראשי של תפוז. אני חושבת שכל עניין הכבוד וכו' זה עניין שלך בלבד. אתה תחליט למה להפוך את זה. אם אתה מתייחס לזה כאל קנס, זה מה שזה יהיה, אם תתייחס לזה כשמחה של אחרים זה מה שזה יהיה. בכל מקרה, אם תלך ואם לא בשביל לכבד את אותם אנשים הקרובים יחסית שהזמינו אותך תתן מתנה גם אם לא תגיע לאירוע, ומי מבטיח שהמתנה תצא לך פחות מהסכום שתשים במעטפה בערב הארוע? בכל מקרה, הכל עניין של נקודת מבט. וחבל לי על האנשים שלא יודעים להנות מההזמנות האלה (בשני המעגלים הראשונים כמובן) וסובלים כשהם מקבלים את זה. אישית, אני בעיצומן של הכנות לחתונה שלי, הייתי מאוד שמחה אם מי שחושב את זה לקנס לא היה מגיע. לא הייתי נעלבת. אני מעדיפה שרק מי שרוצה באמת לשמוח בשמחתי יגיע.

Master Stav

New member
אני פשוט לא הולך ....

והאמת שלא בגלל הקנסות [ אני פשוט סובל נורא בארועים האלו כול אפס שקנה מערכת סטריאו עם 5000 רמקולים ומחשב חושב שהוא תקליטן וכנראה שיש תחרות למי יש Z יותר גדול על פי עוצמת הזבל שהם שמים מבחינתי זה פשוט סיוט כך שאני מוותר ומגיע לבקר שבוע שבועיים אחרי לביקור אישי אינטימי מביא מתנה יפה + איזה משהו מסדרת הממרחים החמוצים ו/או הריבות שלי וכיף לכולם

gils33

New member
זו גם שיטה

אני חושב שלמעגל הראשון זה קצת לא מתאים. לא חושב? במיוחד אם הם באו לארוע שאתה עשית.

Master Stav

New member
למעט החתונה אני נמנע מלעשות אירועים

יום הולדת לילדים חוגגים במסעדה או בעל האש בבית כל השאר ...ממש לא

martali

New member
הזמנה לארועים ללכת או לא ללכת זאת השאלה.

לא תמיד אני מרגישה טוב, שאני מקבלת הזמנה,בדרך כלל יש ארואים של חתונות בעבודה שלי, אבל לרוב הם רחוקים מדי ,אין לי רכב,אז אני לא נוסעת,למזלי אין לי הרבה הזמנות לחתונה או לארואים אחרים,הייתי רק בחתונות שיש לי אוטובוס להגיעה,גם אני לא כול כך אוהבת ללכת, כי יש רעש מדי מוזיקה בפול,אי אפשר לדבר עם חברים בשולחן,אני הולחת רק לאירואים של חברים טובים,בדרך כלל אני הולכת לבד,פעם הייתי עם בן אחרי שעה עזבנו, כי זה הייה בלתי נזבל המוזיקה רעשנית.גם ההוצאות-שיקים הם כבדים. אתה צודק היום זוג עם ילדים שהולכים לחתונה מוציאים 1500 שקל,זה רבע מזכורת, אז חושבים פעמים,ללכת או לא.

gils33

New member
מדובר

בד"כ על חברה צעירים שרוצים מסיבה,להשתולל,לרקוד ולבלות.

Lto22

New member
כמו שכבר נאמר...

אם זה משפחה קרובה או חברים טובים שאוהבים אז כמובן שהולכים - השאלה אם ללכת בכלל לא תעלה. אם השאלה כן עולה, סימן שזה כנראה לא אנשים שקשורים אליך יותר מידי, וכאן זה באמת יותר עניין של השקעה כספית וערב של שירי ליאור נרקיס
לפני שנה בערך יצא לי לפגוש חבר מהתיכון, שלא ראיתי אולי 5-6 שנים. הוא סיפר שהוא עומד להתחתן עוד 8 חודשים או משהו כזה. איחלתי לו מזל טוב וחשבתי שבזה נגמר הסיפור. אבל שבוע לפני החתונה הוא בא ונתן לי הזמנה, וראיתי תוך כדי שיש לו עוד כמה הזמנות של אנשים נוספים שלמדו איתנו. שאלתי אותו אם הוא בקשר איתם, אז הוא ענה לי משהו בנוסח של "לא, אבל מה איכפת לי, שיביאו צ'קים".. באותו רגע הבנתי יפה מאוד למה אני מוזמן.. כמובן שלא טרחתי לבוא. מאז אני מאוד בררן לגבי אירועים כמו חתונות של אנשים מפוקפקים.

אום נטע

New member
אולי התמזל מזלי ובחתונות האחרונות

שהוזמנתי אליהן הזוגות דרשו במפגיע שהאורחים לא יביאו דבר אלא יבואו רק לשמוח, ושמי שמרגיש שהוא חייב לתת משהו שיתרום לאירגון הצדקה החביב על הזוג. לגבי החתונה שלי זה לא רלוונטי אבל את השיעור הזה אני מנסה ליישם בארועים אחרים ולימי ההולדת של הילדות מבקשת שלא יביאו מתנות (הן מקבלות מתנה אחת שווה מאיתנו) ואם מישהו כן מביא אני מצניעה בצד ופותחים רק אחרי שכולם עזבו. רוצה שימי הולדת יהפכו לחגיגה של שמחה עם חברים ולא לחשבונות חומרניים של מי הביא מה.

למעלה