ארונות מטבח

yaeliru

New member
ארונות מטבח

שלום, יש לי ארונות מטבח הבנויים מעץ ומצופים בפורמייקה. הם לחלוטין נמאסו עליי. מה האופציות שלי לרענון? (עם דגש על אופציות זולות...) תודה, יעל

ד י ג ר

New member
החלפת הדלתות.

ריענון וחידוש לארונות המטבח, גם זול. לא חייב דלתות מעץ סנדוויץ´, מייקר את כל העיניין, אפשר מלמין ולהחליף כל כמה שנים לחדש, לדעתי 300-400 ש"ח. לקחת מידות של כל הדלתות, לגשת לנחלת ביניימין פינת עמק יזרעאל, ליד פלורנטין בת"א, לבקש הצעת מכיר מראש על הדלתות. אני נוהג לחשב כמה דלתות יצאו לי מ"פלטה" שלמה (120+250), זה יותר זול. לבקש שיכינו את הדלתות עם קנטים ועם חורים לצירים. לקנות ידיות חדשות ויש לך ארון חדש יעל. בהצלחה.

ציפוי ויניל

או בשפת עמך "d.c.fix". זה טפט-נייר דבק והוא בא בהרבה גוונים וטקסטורות, פלסטיק מט, מבריק, ציורים , הדפסות, דמוי עץ, מתכת, מראה, ואפילו קטיפה. לפורמייקה זה פתרון מצויין ואני אף הדבקתי את זה על אריחים במטבח שרציתי ליפות בדירה שכורה. מרכז של חנויות עם מגוון צבעים וטקסטורות _ רח´ בוגרשוב בתל אביב. בעיקרון יש גם בחניות עשה בעצמך. אך המבחר קטן בכל חנות (למרות שאולי תמצאי שם) הגלילים מגיעים ברוחב 45 ס"מ או 90 ס"מ וקונים לפי מטר (בבוגרשוב לפחות...)

yaeliru

New member
תודה רבה על כל העצות

יש לי כמה שאלות לגבי הטפט: * האם הטפט נדבק בקלות גם לפורמייקה, והאם יש לבצע פעולות מסויימות על הפורמייקה לפני ההדבקה (כמו שיוף, הורדת השומנים איכשהו...) * האם הטפט עמיד בפני מים/אדים/חום וכו´, (אני מניחה שכן, אבל את יודעת - אני חייבת לוודא...) * מה לגבי הדפנות? האם מומלץ להדביק גם שם? יש לי חשש שהדלתות לא יסגרו היטב. תודה מראש, יעל

d-c-fix

1. משטח העבודה (פורמייקה) צ"ל נקי משומנים וחלק. אין צורך לשייף רק להסיר מדבקות וכ"ו ולהעביר וויש עם טרפנטין . אם תשאירי מדבקות ישנות או בליטות, יראו אותן אחרי שתדביקי (יראו את הבליטה) 2. לגבי עמידות: העמידות של ההדבקה היא מעולה והבעיה תהיה להוריד את הדי סי פיקס... (עם ממיסים) אם את לוקחת את המגוון שהוא פלסטיקי כזה, אז העמידות החיצונית למיים מעולה. אני מניחה שאם תבחרי בגימור קטיפה או ניירי יותר זה יהיה פחות. שאלה של היגיון. 3. לגבי הביצוע, דרושה מעט מיומנות שנוצרת עם הזמן (קצת עבודה ואתה מיומן) מציעה לך לקנות כמה מטרים של חומר ולהתחיל להדביק . תקני רוחב 45 בתור התחלה. את זקוקה לסכין חיתוך, סרגל מתכת, חולצה ישנה או סמרטוט גדול. וסבלנות. עוד מישהו איתך, יכול להיות נחנד. 4. לגבי הדוגמה וההדפסים, לא ממליצה לקחת משבצות או קוים ישרים. יהיה קשה לשמור על מקבילות ההדפסים לגבולות הדלת. 5. על הדפנות לא מומלץ להדביק, מהסיבה שהעלית. לכן מדביקים חתיכה שהיא יותר גדולה ממשטח הדלת ואז עם סכין וסרגל חותכים על הגבול ממש. אפשר להדביר מבפנים, על המדפים וכ"ו. לא ממש מומלץ. הערה: אם את מחפשת פתרון ל-15 שנה. אז הפתרון הוא להחליף את הדלתות. אבל זה פתרון לכמה שנים כי החומר חזק בעיקרון אבל עלול להשרט, והפינות יכולות להתקלף. זה לא קורה ביומיים אזל זה גם לא יחזיק שנות דור. רצית פתרון זול. קיבלת. הערה 2: בתור יועצת פנג שוואי, טפט פלסטיק הוא מקובל??? למרות שכחומר הוא אש....

מחפשת המלצה למתקין ארונות מטבח

באזור המרכז. הנגר שלנו כנראה ברח מהארץ והצלחנו להוציא ממנו לפני כן את הארגזים, הדלתות וכו´ של מה שצריכים להיות ארונות המטבח שלנו. האם תוכלו להמליץ לי על מתקין? תודה

BRONCO

New member
המלצה לנגר

שלומה פליבה נגר מעולה אדם חביב ואמין נימצא ליד מגרש הכדורגל בלומפילד ביפו 03-6829904 058-660388 בהצלחה שי bronco

מיכלקו

New member
יפה, מעונינת לשמוע ממך

אם לקחת אותו ומה דעתך. גם אני מחפשת מישהו. תודה.

למעלה