ארוך... סליחה...

ש י מ י ת

New member
ארוך... סליחה...

בצבא יצא לי להכיר מישהי שהפכה להיות חברתי הטובה ביותר. היינו שם אחת בשביל השנייה לאורך כל השירות. קצת אחרי שהשתחררתי, התחלתי לצאת עם מישהו. היא הייתה בוכה כל הזמן שאין לה אף אחד, שבסוף היא תשאר לבד... וכו'. אז חודשיים לאחר שהתחלתי לצאת עם חבר שלי, שידכנו לה את החבר הכי טוב שלו. יש לציין כי אני וחברי כיום ביחד 6 שנים והם ביחד קצת פחות מ- 6 שנים. לאחר שהיא התחילה לצאת איתו, כל יציאה הפכה להיות יציאה שהוא בא אליה. אין לי בעייה. זה שאני לפעמים נוטשת את החבר ויוצאת עם חברות זה כנראה בעייה שלי בלבד. אבל מספר פעמים קבענו באופן ספציפי להיפגש רק שתינו - ופתאום הוא שם. טוב. כך זה המשיך. ואז די התנתק הקשר בינינו. לא דיברנו כחצי שנה. והיא חידשה את הקשר. ושוב התנתק. הפעם לשנה. ואז אני חידשתי. מאז היא הייתה אצלנו בבית מספר פעמים (איתו כמובן) - כל הגעה שלהם לוותה בתיאום מראש של כמה שבועות - אבל לא מתלוננת. העיקר לראות אותה. ואז הודענו שאנחנו מתחתנים. חודש לאחר מכן הודיעו גם הם. אני חשבתי שיפתח עידן חדש ביחסים - שתינו עוברות את אותם דברים, אולי זה יקרב בינינו. ומה קרה? שוב התרחקנו (ובאמת שלא באשמתי). שאלתי אותה על זה. לא הייתה לה תשובה "מצטערת... לא ידעתי שאת נפגעת מזה". חבר שלי טוען שאני צריכה להבין את הרמז ופשוט להתרחק. אבל קשה לי. ולמרות הכל - היא חשובה לי. מה עושים?

spirit noa

New member
מנסה לעזור :]

טוב אז ככה .. כפי שהבנתי שהקרש שלכם הוא חזק נכון??, בינך לבינה.. ואז כשהיא היא הכירה את חבר שלה וגם לך היה חבר.. היחסים בינכם פעם היו טובים ופעם לא.. ואז כשאת תיכננת להתחתן איתו.. גם הם תכננו להתחתן.. נו אז מה? זה לא אומר שאת צריכה לשמור מרחק ממנה.. אולי באמת היחסים שלכם דיי דומים?.. ואולי קורה בינך לבינו ובין חבר שלה ולחבר שלה אותו הדבר?.. וגם הם רוצים להתחתן , ולא בגלל שאת והוא מתחתנים....... כי חתונה זה לא סתם שטות וסטוץ קטן.... זה עיינין גדול.. בכל זאת..... למה היא אמרה לך שהיא מצטערת שנפגעת? ממה בדיוק נפגעת??... ואם היא כ"כ חשובה לך.. תנסי יותר לשמור איתה על קשר... ולדבר איתה. להתקשר אליה וליזום איתה שיחות... שיהיה בינכם קירוב.... טוב אני מקווה שעזרתי איכשהו....
, בו ביי

sh53

New member
אני חושבת שהחבר שלך צודק מכמה סיבות

את מבקשת לבוא לבד, ופתאום היא באה עם "צל" אנושי - החבר שלה.
פעם אחת את חידשת את הקשר ופעם היא חידשה את הקשר, וגם אם לא תספרי לי, לפי הנימה של ההודעה שלך, אני מנחשת שהיו שם עוד כמה ניתוקים בקשר. אם הקשר כל פעם מתחדש ומתנתק, כנראה שהשנים משנות אותנו, ואם בצבא התאמתם כי הייתם בשירות הסדיר יחד, אין זה אומר שהיום אתן מתאימות או שבחיים האזרחיים יחד.
מטבע הדברים שתיכן עוברות שינוי שידרוש מכן השקעה של המון זמן בעצמכן: ארגון חתונה, לארגן דירה כדי לגור יחד (שכירות או משכנתא), מגורים משותפים כנשואים, קניית מוצרים לבית וכו'.
מפריע לך שכל מה שאת עושה, היא עושה כמו "תוכי" אחרייך. אם זה מפריע לך, למה להמשיך את אותו דבר שמפריע לך ולא להמשיך הלאה בחיים?
לא כתבת שכאשר הקשר ביניכן נותק כל הזמן חשבתן אחת על השניה ולא כתבת על התרגשות מיוחדת בעקבות חידושו של הקשר, משמע שיתכן והקשר תופס אצלך מקום שולי בלב או משהו שגרתי או משהו שלא צריך להשקיע בו המון אנרגיה, כי עוד מעט בטח עוד פעם יתנתק הקשר.

תביני את הרמז ותתרחקי....

גם אצלי קרה שחברה שלי שהפכה לבת זוג של מישהו רכושני שאימלל אותה במשך מס' שנים , התרחקה ממני, וכמה שהיא לא ניסתה לחזור להיות בקשר איתי זה אף פעם לא היה בדיוק כמו שזה היה כשהיינו חברות טובות . עם הזמן היא המשיכה איתו ואני המשכתי בחיים שלי . אני לא יודעת כמה היא מאושרת עכשיו אבל אני בטוחה שכל זה קרה כי היא לא הייתה בטוחה שהיא תוכל להשיג מישהו אחר מלבדו ולכן היא החזיקה בו מאוד חזק ומשכה אותו איתה לכל מקום (דומה לחברה שלך) . כנראה הדימוי העצמי של החברה שלך נמוך ויהיא צריכה את החברה שלה שיהיה איתה כל הזמן כם ביציאות המשותפות שלכם , אולי כך היא מרגישה שהיא גם איתו וגם איתך ... זה נושא מאוד מסובך ומורכב נתתי לך רק טיפה קטנה מאיך שאני ניתחתי את המצב

kobi08

New member
שימית

איזה חברה זבל מצאת קוטרית סוג א כי את יודעת אומרים מי שלא בוכה לא גודל ..לדעתי תגידי תודה שהיא לא לקחה לך את החבר.. אבל נראה לי שהיא המכוערת" מבין שתיכים..כי זה ידוע אצל בחורות שהם חברות הרבה זמן אחת חתיכה והשניה לא..לדעתי תתני לה גז ותחיי אח חייך לבד... רון

sh53

New member
../images/Emo6.gif צילמתי את המסך והמחשב פה איטי

וכל הכבוד לך

למעלה