ארוחת צהריים עם סבתא

p a l o m a

New member
אלונה, אבל "מדברים,לא?"../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

להיתממם כשמדברים עם "כל מיני" על גבי המסך ש100 ש"ח וכו' וכו' וכו'... דורש לדעתי תגובה כי הרב "לא יכולים". וחוץ מזה אם נדבר רק על הדברים ה"נהדרים".. נמות משעמום... תוכחה והוכחה - קצת הסחפות.. כיון שבהורים והוריהם עסקינן.. הזכרתי ש100 ש"ח זה המון כסף.. סה"כ ייגמר הכסף באיזה שלב אם מאחלים לנו לחיות עד 120... נגיע לפת לחם, לא?

p a l o m a

New member
../images/Emo8.gifאלונה.. חשוב ביותר!!!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הפלאפל הכי טעים "פלאפל ברבוע" ברעננה..באמת באמת.. ולא , אין לי אחוזים... את מוזמנת..

alona 9

New member
רעננה רחוקה לי

אבל
מי יודע ,בשביל פלאפל טוב,אולי שווה לנסוע.. עם אחוזים ,בלי אחוזים ,ל-100 ש" לא נגיע..

p a l o m a

New member
הבינותי אלונה...ט.ל.ח../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo127.gif

גלבועא

New member
מי דיבר על מנה אחת?

100 ש"ח סה"כ המחיר לארוחה לאדם במסעדה. כמובן שאפשר להשיג מזון טוב ב- 25 ש"ח, ואולי ב- 45 ש"ח. בחרנו את הבחירה שלנו, ומבחינתו 100 ש"ח לאדם עבור ארוחה לא נחשב כיקר מאוד.

p a l o m a

New member
לגלבוע, ציטוט:| V|../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

"סביב המאה שקלים ל א ד ם לא ממש נחשבת ליקרה" ....
ואל נא באפך...יום הנחמדות הבינלאומי היום....

לא מדוייק ../images/Emo4.gif

במקרה שלנו, לפחות, אמי יכולה להרשות לעצמה סכומים כאלה (כמובן לא כל יום) ודוקא אנחנו לא כל כך מתים על מסעדות. (העזר שכנגד בשלן מעולה, כולם מלקקים את האצבעות כך שכאשר מדובר בכל המשפחה המורחבת, עדיף בבית. גם טעים לא פחות וגם יותר חסכוני). באופן אישי, בשבילי מסעדה איננה בילוי בכלל. אבל זה כבר ענין של טעם. השאלה החשובה איננה, לדעתי, כמה עולה המנה, אלא אם הסועד יכול להרשות לעצמו את הבילוי, וזה ענין של סדרי עדיפויות. זכותו של כל אחד להחליט על מה הוא מוציא את כספו בלי שיצטרך להתנצל על כך.

p a l o m a

New member
הרמינה, הכל נכון... עדיין

100 ש"ח למנה זה ה ר ב ה כסף... וכמובן שכל אחד עם סדר העדיפויות שלו - אלה שני דברים נפרדים... בתיאבון.

גלבועא

New member
רגע, רגע, רגע

מה אכפת לך כמה כסף אני מוציא? באיזו זכות את מטיפה לי מוסר, ועל מה? את עובדת את העבודה שלי? את מרוויחה את מה שאני מרוויח? יתרה מכך, את מתפרצת ללא בושה בדלת פתוחה, כי מראש כתבתי שאני מורגל במסעדות טובות/יקרות בתל אביב, כך שהמחיר הזה נראה לי סביר. האם את חושבת שנסיתי להשוויץ ב"עושרי" הרב ו/או להוציא עיניים למישהו? לא יודע, זה נשמע לי כמו צדקנות והתחסדות סדרת ההערות המיותרת שלך על מחיר הארוחה ששילמתי.

למעלה