ארוחת עשר

פיתות ולחמניות

במקרים נדירים הוא מוכן לאכול ואין לי בעיה איתם כי אנחנו מכניסים הביתה רק קמח מלא וכן - יש גם פיתות קמח מלא באמת המסגרת עד 13:00 אז אולי אני אתחיל בהרבה ירקות ופירות וסנדווץ ונראה מה הלאה....האם יאכל אותו מה הוא אוהב? עוף!!! וירקות אפשר להגיד שהוא חי עליהם בלבד

מחשבות

New member
לחם מקמח מלא עוד נסבל איכשהו. הדיקטים הנקראים

פיתות מקמח מלא הן בהחלט אסון.

מחשבות

New member
פיתות זה כמו לחם שחור ולחמניות כמו לחם לבן

ולכן אינן בריאות בכלל. קמח מלא הופך את העסק לבריא יותר ולגמרי לפחות טעים. לתת לילד לאכול גביע גבינה ללא פחמימות זה למנוע ממנו אנרגיה ושובע. לא בדיוק מתכון ללימודים תקינים.

לחם מלא

לא בהכרח פחות טעים בעיקר עניין של הרגלים! אצלנו אין לילדים בעיה איתו לא נראה לי שהם מרגישים בהבדל בכלל אפילו פנקייקים אני מכינה מקמח מלא עוד עובדה על קמח מלא - נשארים שבעים לאורך זמן יותר מקמח לבן

מחשבות

New member
גם לגטו התרגלו. לחם מלא, המכיל את הקליפה

כולה, הופך בהכרח למשהו בטעם קרטון. אני אוכל מלא בגלל הבריאות. בעניין הטעם אני עוצם עיניים. אורז מלא הוא סדין אדום עבורי, אותו אני מייעד לאסירים קשים שנשפטו לעבודת פרך.

נטלי22

New member
דווקא הפיתות שאנחנו אוכלים עכשיו

הן הרבה יותר טעימות מפיתות רגילות (מקמח לבן), גם לדעתי וגם לדעת הילד שאמור לאכול אותן. מאז שאנחנו קונים אותן הוא גומר בלי בעייה פיתה שלמה בארוחה (אם נניח אנחנו מחוץ לבית והוא אוכל ארוחת פיתה), ולא מנקר ומסתפק בחצי פיתה כפי שהיה עד כה. זה ממש טעים לו. אה, והן ממש רכות ובשרניות. הרבה יותר מפיתה רגילה. מתי טעמת לאחרונה פיתה מקמח מלא? נראה לי שסתם פיתחת דעה מוקדמת...

מחשבות

New member
אני לא מפתח דעות מוקדמות, עובד וחושב

בצורה מדעית בלבד. אותי אפשר לדעת היכן משיגים את פיתות הפלא האלה? קישור?

נטלי22

New member
לא פיתות פלא. אני חושבת שאולי

הסקת מהלחם המלא לפיתות המלאות. אנחנו קונים כרגע פיתות מקמח מלא של מאפיית "המכבים" בפ"ת, רק בגלל שהיא קרובה לבית שלנו, אבל קודם לכן היינו קונים את הפיתות מחיטה מלאה שמוכרים בשופרסל דיל (אין לי מושג של איזו מאפייה, אבל מאפייה אחרת מזו שאנו קונים כרגע), וגם הן היו מעולות. אני מנסה לקשר לפריט מתוך האתר של השופרסל - נדמה לי שאלה הפיתות שהיינו קונים לפני שעברנו לקנות במאפייה: http://www.shufersal.co.il/yashir/product.asp?pf_id=VU3217052 בקיצור - ממליצה לך לנסות.

מחשבות

New member
אם אלה החומות הכהות, אני מוותר. בכל מקרה,

לי כסוכרתי אם הפיתות אינן נראות כמו לחם מלא והן אינן, אין סיבה לאוכלן. אם כבר פיתה רגילה, חשוב המילוי, תרתי משמע.

נטלי22

New member
אם תגדיל שם את התמונה תראה שכתוב על

האריזה "קלה מקמח מלא". אני לא מבינה גדולה בנושא, אבל נדמה לי שזה אומר שזה לחם מלא ויכול להתאים גם לסוכרתיים. אני לא מדברת על ה"כהות" שהן אכן עבודה בעיניים.

מחשבות

New member
למה לחם מלא מתאים לסוכרתיים? כמה עובדות:

1. קמח זה סוכר 2. קמח מלא מתאים לכולם בהכילו ויטמינים ומינרלים חשובים 3. קמח רגיל מעלה את הסוכר מהר אצל הסוכרתיים. גם קמח מלא טחון קד מעלה את הסוכר מהר ולכן אינו בעל יתרון כלשהו מהמבחינה הזו. 4. סוכרתיים הם גם בני אדם ויש להם הנאות רבות. לאכול פיתה מקרש חום או אורז מלא מבטון חום זו לא הנאה ויש לדלג עליה.

avisagi0

New member
ואני חוטאת בכל מה שקשור לאוכל בריאות.

קבענו על תפריט קבוע, ע"מ למנוע התעסקות מיותרת. התחלנו לתרגל את העניין. הבן שלי אוכל ארוחה "קלילה" של קונפלקס או מעדן לפני שיוצא מהבית. ויש לו ארוחה דשנה בצהרון שילך אחרי ביה"ס. אז לא יהרוג אותו אם יוכל לחמניה או פיתה (מעדיף) כארוחת עשר. לצערי הוא לא אוכל ירקות והפרי היחיד הוא תפוח.

Bananit84

New member
באמת לא חשבתי בכלל על הנושא הזה....

גם אצלי, הילדה לא חובבת לחם. (גם לא עוגות או עוגיות) היא מ-א-ו-ד אוהבת ירקות, ויכולה לחסל כמויות בלי לשים לב. אבל לשלוח ירקות בלבד זה לא מספיק. מה עושים? באמת צריכה לשבור את הראש מעכשיו... מזל שבגן לא היה לי את הסיפור הזה.

למעלה