בואי אני אספר לך על בת דודה שלי
והיות שאני מכירה אותה ואת לא (את גם לא מכירה לא אותי ולא את החברים האחרים בפורום ובטח שלא את הקרובים שלהם), אני חושבת שאני יודעת קצת יותר טוב ממך במה נעוצה הבעיה: הבחורה הזאת לא יודעת מה זה להתחשב באחרים, אחותי רוב הזמן בדיאטה ובכל זאת היא בכל הזדמנות מביאה לה ממתקים, וזה למרות שהיא מודעת לכך שאחותי היא טיפוס בעייתי והיא לא כמוני, היא לא תגיד לא למשהו שאסור לה לאכול, היא תאכל את הממתקים ותהרוס את הדיאטה וזה בדיוק מה שנקרא "לשים מכשול בפני עיוור". זה חזר על עצמו כמה וכמה פעמים היא גם לא מתחשבת במצב כלכלי של אנשים: כל הזמן היא מנסה לארגן מפגשים במסעדה ותמיד התעצבנה כשקיבלה תגובות כמו "אני סטודנטית מובטלת" או "אני חיילת" (לא רק ממני, כל בני הדודים ובנות הדוד שמעו את זה ממנה בשלב זה או אחר). יש עוד המון דוגמאות שאני יכולה להביא אבל זה לא רלוונטי - מדובר בבחורה חסרת התחשבות ואת יכולה לטעון עד מחר שאני אשמה ושאני משדרת כל מיני דברים אבל בתור מי שנמצאת בסיטואציות האלו אני יודעת יותר טוב ממך מה הולך. ולגבי זה שלטענתך "מי שואל אותה", אני כבר פירטתי כאן על הויכוח שהיה לי איתה כשבסוף התייאשתי כי כמה כבר אפשר לשמוע צרחות והאשמות, אני לא אוהבת לריב ופשוט נמאס לי ונכנעתי, מה גם שהיא השתמשה במניפולציות ושקרים שגיליתי אותם רק לאחר האירוע (היא טענה שזו סבתא שהתעקשה על המסעדה מה שהתגלה כשקר מוחלט). אז כן, למדתי מזה שיותר לא נותנים לה לארגן שום דבר (לא שזה משנה כי אני לא מדברת איתה עכשיו), אבל זה ממש לא לעניין איך שאת מאשימה לפחות אותי, ואני לא יודעת את מי עוד. אז את התברכת בקרובים מתחשבים אפילו שהם רחוקים יחסית, לצערנו לא כל האנשים בעולם מתחשבים כולל בקרובי המשפחה שלהם, יש אנשים שגם לא מתחשבים בהורים שלהם ובבני הזוג שלהם, לא כולם טובים וטהורי לב.