ארוחת בוקר

ללילילל

New member
אצלנו

ארוחת הבוקר הפופולרית ביותר היא יוגורט + גרנולה + סילאן + פרי חתוך בפנים. כשנמאס, הוא מגוון בפיתה עם משהו (חומוס, חמאת בוטנים). ולפעמים שלווה (חיטה תפוחה). אם רוצים משהו שאפשר לשתות ולסיים מהר אפשר שייק פירות על בסיס יוגורט.

כלום.

לפעמים מבקש,מיץ,תה,שוקו. לפעמים עוגייה/וופל לפעמים לוקח מהמקרר קציצה קרה
(ואז בא אלינו למיטה יחד איתה..)

ThaliaArt

New member
אנ נגד מתוקים וממתקים במיוחד על הבוקר

ולכן עברתי לדייסת קוואקר. הבת שלי קמה בחמש וחצי ורוצה לאכול. הבעיה היא שאנחנו עדיין רוצים לישון. אז בערב לפני אני מכינה בקבוק עם מים וקצת חלב, שמה בפנים רבע-חצי כפית דבש ושתי כפות של קוואקר (טחנתי את הקוואקר לאבקה ואיחסנתי בקופסא ואני משתמשת בכף של סימילאק). אני מערבבת הכל בבקבוק, שמה במיקרו לשתי דקות. מערבבת שוב ושמה במקרר. בבוקר אני רק מחממת דקה וכמה שניות ונותנת לה. כשהיא קמה בשש וחצי היא לפעמים עוד אוכלת חצי בננה.

down under1

New member
בדרך כלל דיסה משיבולת שועל עם פרות יבשים

בדרך כלל על בסיס חלב אלא אם כן מצונן ואז מקבל על בסיס מים. אני מוסיפה גם שקדית טחונים או אגוזים טחונים שהוא מאוד אוהב. ולפעמים סתם סנדויץ.

נושקולה

New member
לא נעים לי לספר לכן מה רותם אוכל בבוקר...

השבוע סיימנו (חמסה טפו בלי עין הרע) עם הבקבוק חלב אני משתדל לתת לו חצי פיתה עם גבינה / ריבה אבל... לפעמים הוא מתעקש ומקבל שקית צ'יטוס (איכס...) ויותר גרוע כבר קרה שהוא אכל נקניקיות על הבוקר (5 אם אתן רוצות להיות ספציפיות) כן, הורים מזניחים גם נקנקיות וגם על הבוקר (זה מה שנקרא לבחור את המריבות...)

n o a p

New member
שלי אוכלים קורנפלקס

אבל גם אצלנו יש פעמים שהיא רוצה לאכול שניצלונים על הבוקר (כאלו מעובדים ולא בריאים שמחממים במיקרו
) והכי קיצוני זה שיש ימים שאיתי מבקש את ה"לאנץ בוקס" שלו (זאת הקופסא שאני מכינה לגן עם הארוחת צהרים שלו), ואוכל אותה בבוקר. (ומצד שני של הקיצוניות יש ימים שהם לא רוצים לאכול כלום על הבוקר...)

למעלה