ארוחת בוקר

y s m a

New member
ארוחת בוקר

בני בן שנתיים. בכל בוקר שהוא מתעורר בערך ב- 7:30, אני נותנת לו בקבוק סימילאק. הייתי רוצה להפסיק לתת לו סימילאק. רציתי לדעת מה כדאי לתת לו במקום. יש לציין שבגן הם אוכלים ארוחת בוקר ב- 9:00. תןדה רבה לכן

y s m a

New member
אוהב...

הוא מאוד אוהב ירקות ופירות אוהב לחם קוטג' אני לא מצליחה לתת לו חלב או שוקו, הוא מסרב בכל תוקף... תודה

אז לא...

הסנדויצ'ית שלי לא מסוגלת לאכול חלבי בבוקר, לא מעדן, לא חלב בקורנפלקס, בהתחלה התעקשנו איתה, עד שהבנו שזה עושה לה כאב בטן, אז ויתרנו. העיקר שהוא מקבל מספיק דברי חלב במשך היום.

מה עם משקה חלב בטעמים אחרים?

נגיד שלי לא אוהבת שוקו אבל גילתי שבננה היא כן אוהבת קוטג' אני מעדיפה לתת מעושר (פשוט יותר סידן) מה לפתוח את הבוקר במעדן ילדים? הם לרוב משתגעים על זה

perah11

New member
עונה לך

אצלנו זה ככה- אם הוא קם בזמן אני נותנת לו לאכול דגני בוקר עם חלב טיפה מחומם ואם לא וממש כבר מאוחר אז אני נותנת לו בקבוק שוקו. לפעמים הוא יוצא מהבית עם תפוח או פרוסה

Yifatule

New member
אצלנו

מתעורר ב - 6:15 (אנחנו לצערי מכניסים לגן כבר ב - 7 בד"כ, בין הראשונים). שותה בקבוק חלב (לא תמ"ל) בבוקר (בערך 220 מ"ל) ובדרך לגן או עוד בבית מקבל 3-2 פטי בר.

בוליפלג

New member
בננה (כשאין ליחה) וכעך באפייה ביתית

אם יש ליחה
... אנחנו עובדים אצל ה'וירוסים'

lital_helmer

New member
אני גם רוצה מתכון

זה נשמע טוב. וגם אצלי הוא כל הזמן עם ליחה ואני מחפשת מה לתת לו בבוקר.

בוליפלג

New member
../images/Emo6.gif הוראות הכנת הכעכים...

ואגב, למען ההגינות - את הכעכים הללו לא אני מכינה, אלא המבשלת של בן הזוג של סבתא שלי
- כן, כן...ארוכה ומורכבת דרכם של הכעכים אל בטנינו..
ובכל זאת, הם מגיעים בכל שבוע...היישר מן הבירה
ולהלן המתכון של הכעכים הירושלמים המדהימים שלה
6 כוסות קמח 50 גרם שמרים (שמרית) 2 כפיות שטוחות מלח 3/4 כוס מים פושרים לשים היטב (במעבד מזון או ביד חזקה..וכשהזרועה נטויה), במהללך הלישה מוסיפים בהדרגה רבע כוס שמן קנולה. מניחים את הבצק לנוח כ20 דקות. לשים שנית ויוצרים 'נחשים'. מעגלים לכעכים (ביגעלך, אם תרצו) מושכים בביצה ומפזרים שומשום. אופים בתנור שחומם מראש ל170-180 מעלות עד למידת הזהבה רצויה. ב-ת-א-ב-ו-ן

הזכרת לי נשכחות מבית סבתא

בדיוק כאלה היא היתה מכינה-אי אפשר להשוות לעבאדי ולקניות למינהן אולי כשיהיה לי מעבד מזון אז נשחזר את הנוסטלגיה הטעימה הזאת

מיד כשהשוודית הורידה את בקבוק הבוקר, היא עברה

לאכול דניאלה וניל (או כל דבר חלבי אחר). היום, ובהשפעת האחים הגדולים שלה, היא אוכלת כמו כולם בדרך כלל קורנפלקס (עם או בלי חלב) ולפעמים פרי או סנדויץ. גם אצלה אוכלים א. בוקר בגן.

שוקו או תה

מה שבא לה בצרוף עוגיה או וופלה... האמת שהיא רואה אותי עם התה (מכורה לתה) על הבוקר ומבקשת גם ולפעמים שוקו. יש בקרים שהיא ממש לא רוצה כלום אז היא אוכלת בגן ב- 9.

למעלה