ארוחה משפחתית

ארוחה משפחתית

יום שישי. שמונה בערב. ארוחת שבת בבית. עם האישה, הילדים, וההורים שלי ושלה. הבית עמוס, מחניק, מפוצץ. הארוחה מסתיימת. כולם מסדרים ועוברים לסלון, מחכים לקינוח. אני מת לסיגריה. וכמובן שאסור לי לעשן בבית. (ואני תמיד חשבתי שבגיל 45 אפאחד לא יגיד לי מה מותר ומה אסור בבית שלי). אני עולה לגג. אני דווקא אוהב את הגג, כאן הכל שקט ורגוע. האוויר החם של סוף הקיץ חודר לנחיריים, מעורר בי זכרונות וערגונות. פה, בגובה חמשת הקומות שלנו אני יכול להשקיף על כל העיר ועל הים. אני עוצם את עיניי ומתמכר לתחושה, שואף אוויר מלוא ריאותי. לפתע דמות נוספת מצטרפת אל הגג. אני מצליח לזהות את עדי, הילדה של השכנים, ומיד נעמד לי הזין. היא ואני תמיד נפגשים לזמן קצר בכניסה, או במדרגות, תמיד היא זורקת לי הערות מתגרות על כמה שאני מושך לגילי וכאלה, כאילו בצחוק, תמיד בצחוק ועדיין, עשרות פעמים שיפשפתי את איברי וחלמתי על הישבן השחום הנפלא שלה ושדיה כפרי במרחק פסיעה מבשלות

ארוחה משפחתית 2

התיישבנו על הגג. גם היא התחמקה מהבית כדי לעשן, אחוות המעשנים הנרדפים. ילדה חמודה בת 17 יושבת ומעשנת על הגג עם גבר מזדקן בן 45. היא כל הזמן משכה את השיחה לכיוון הסקס, שאלה אותי גם אם אי פעם בגדתי באישתי. אני לא יודע למה, אבל השיחה היתה מאוד כנה. ככה המשכנו. אחרי עוד שלוש ארבע דקות, התחשק לי ללטף אותה. ליטפתי את ראשה והדבקתי את שפתיי לשלה. נשיקה רכה ונעימה. הכנסתי לה יד מתחת לחולצה והחזייה, אוחז וסוחט את שדיה הצעירים, צובט לה בפטמות וחש בהן מתקשות בין אצבעותיי. לפתע, עדיין עם יד אחת על שדה והשנייה על ראשה, חדלתי מהנשיקות. "אני מצטער" לחשתי בקול חנוק מאשמה ותאווה. "אני רוצה את זה בדיוק כמוך" היא אמרה, מנשקת אותי שוב, נשיקה מעט מגושמת שמעידה על ניסיון מועט. אך לי לא היה איכפת. היא התירה לי את החגורה, פתחה את החנות וחשפה בהדרגה את שערות הערווה ואת הזין שלי, שהתקשה והתמתח, אדום, גדול ויפה.

ארוחה משפחתית 3

היא הביטה באיברי הזקוף "אני רוצה אותך" היא אמרה בחיבה, במתיקות, כאילו מדובר בממתך. והיא לקחה אותו בפיה, כל כך מתוק, עם הלשון, השפתיים, השיניים, הכל. בפה החמים והרטוב שלה. נשכה כמה נשיכות קטנות, מברישה אותו קלות בשיניה, ואת הכל עשתה כמו בחלום, בעיניים עצומות. היא התמידה בהנאה, עד שחלבה את כל הזרע. את כולו. ליקקה עד הטיפה האחרונה. סחטה אותי לגמרי. שכבתי שם, מלטף את שערה, פיה מלא בזרעי, היא בלעה וליקקה הכל. אז היא התפשטה, נותרה עירומה כביום היוולדה, עור הקינמון שלה בוהק מזיעה כזהב. היא עלתה עלי שוב, מתיישבת כמו חתולה מיוחמת, מחדירה אותי לתוכה באנקה חנוקה, אני תופס בעכוזה הקטן בשתי ידיי, עוזר לה, מלווה, מדריך את תנועותיה עלי. היא גונחת ברוך, מתנשפת ממאמץ. אני מחדיר את שדה אל בין שפתיי ומוצץ, יונק את עופריה הצעירים, את הפטמות המתוקות כשוקולד, היא מפשקת את רגליה עוד, מאפשרת לי לחדור אליה מלוא אורכי, מלוא עומקה, עד הסוף, זין ארוך ועבה

ארוחה משפחתית סוף.

זין ארוך ועבה חודר אל כוס קטן ורך. כאב לה אבל היא דרשה עוד, מעכתי את ישבניה בין ידיי, נושך לה את הפיטמות, היא התענגה עלי, על איברי הקשה כפי שאני התענגתי על גופה הצעיר. לא עשינו מין, גם לא סקס או אהבה - אנחנו הזדיינו, יחד, בפיצוץ של תשוקה, ללא עכבות, זיון מלא נוזלים, רוק, הבל פה, זיעה. ואני כבר לא יכולתי יותר וגמרתי בתוכה. בפעם השנייה אותו הערב, מרים מעט את אגני ומוריד את אגנה כנגדי. אז, חשתי אותה רועדת והיא גמרה, קולה עולה, גופה נמתח לרגע ואז היא נפלה עלי כסמרטוט חסר כוחות. התנשפנו שנינו, היא ערומה לגמרי, אני באיבר שלוף. הפלאפון שלי צלצל, אישתי תוהה מה איתי. "אני בא" אני עונה לה, נעמד ומסדר את עצמי. עדי שכבה אפרקדן על הגג, הבטתי בה, יפה כל כך, שלווה כל כך. השארתי אותה שם וחזרתי לחיק משפחתי היקרה, דאגתי לעשן סיגריה בדרך - עדיף להסריח מסיגריות ולא מסקס...

הייתי משנה את הכותרת ל....

הפסקת סיגריה
אמם לא פרדי אז תה בא ועושה לי "קבלת שבת" חמה אוךךךךךךךךך איתך טיפה

יו כמה תעיות מחדש

אם לא פרדי אז אתה בא ועושה לי "קבלת שבת" חמהההההה אוךךךךךךךךךך איתך טיפה נראה לי זה בהשפעת היין שהגרתי לתוכי הוא כרגע פועם בי סורי

לכל שבת...

יש מוצאי שבת. ולכל סיפור שלך יש טעם מיוחד. שבת שלום אנשים יקרים אהבה. תעשו הרבה אהבה.

למעלה