ארה"ב הדמוקרטית?

אוילר

New member
ארה"ב הדמוקרטית?

האם ידוע למישהו מכם על אירוע במאה העשרים שבו יחידות צבאיות של ארה"ב נכנסו לערים, עיירות או כפרים בארה"ב בשביל לכפות סדר?

אוילר

New member
אודה לך מראש! ../images/Emo13.gif

אממ.. אם תוכל לצרף מקורות כתובים או מראי מקום שונים, אודה אף יותר

hastings

New member
איזה משחק את הרואה?

כי המשחק של מיאמי נגד ניו-אינגלנד על הפנים. ניו-אינגלנד חוטפים על הראש, והמשחק משעמם. עובדה - עשיתי הפסקה לכתוב כאן.

אני רואה אטלנטה-טאמפה ביי.

לא משחק מרהיב, אבל צמוד (6:10 לטאמפה בתחילת הרביעי). אגב, אתה קורא את הסיקורים שלי ב"וואלה!"?

איך אתם יכולים להתסכל

על הדבר הזה ולקרא לו ספורט זאת אלימות לשמה .... בניגוד לרוגבי !!!

hastings

New member
כופר! לסקול! ../images/Emo13.gif

היופי הוא במחשבה שמאחורי האלימות. ויש המון מחשבה. ואני אומר את זה בתור מי ששיחק רוגבי במשך כמה שנים טובות. הבעיה היא שצריך להכיר את החוקים (שהם אינם פשוטים) היטב בשביל לראות את התכנית והיופי שמאחורי האלימות.

astronomi

New member
הידעתם?

פוטבול גאלי (אירי) משחקים ללא כל ציוד הגנה שהוא, פרט למגן שיניים! התוצאות מדברות בעד עצמן, ומי שלא ראה באליפות כל אירלנד שני שחקנים שוכבים שרועים על הדשא בעוד המשחק ממשיך בלי הפרעה בצד השני של המגרש, לא ראה משחק אלים מימיו. מצד שני, שחקן מדמם מחייב החלפה, והשופטים מקפידים על זה. מה לעשות, כתוב בחוקים. וכן, גם זה ראינו במשחק... :)

כמו כל משחק

שבאיים הבריטים גם רוגבי לא משחקים עם ציוד הגנה פרט למגני שיניים וכנ"ל כלפי הפצועים... אבל בזמן הפסקה לוגמים בירה וכוד´ .....

hastings

New member
בוא נעשה ניסיון... ../images/Emo3.gif

קודם, נלביש עליך את ציוד המגן של שחקן קו התקפה. אח"כ, נבקש ממך לעצור את דיק באטקוס, או גילברט בראון, או ריי לואיס. אחרי שנאסוף אותך מהדשא, נשאל אותך אם זה היה אלים או לא. בשלב השני של הניסוי נלביש עליך את ציוד המגן של שחקן הגנה בקו האחורי ונבקש ממך לעצור את ג´רום בטיס, או אמט סמית, או וולטר פייתון (למרות שבשביל זה נצטרך קודם להחזיר אותו מהמתים). והערה היסוטרית. כשהייתי בפעם הראשונה בלונדון, עשיתי את סיבוב החובה ב tower. במגדל הלבן יש תצוגה של נשק ושריון מתקופות שונות בהיסטוריה. תצוגת השריון מתחילה בשריונות עור וכו´, עבור דרך שריונות יפניים ושריונות אירופיים מימי הביניים ומסתיימת ב... אמצעי המגן של שחקני פוטבול.

בשמחה

שנייה אחרי שאמט סמית ישרוד תיקול של סמי הופייה מליברפול (בלי ציוד מגן, ובלי סטרואידים), או לחלופין שתמצא משהוא ב nfl שיצליח להשיג את מייקל אואן. דרך אגב אני מדבר על הספורט הקבוצתי היחיד שהוזכר בשרשור הזה וראוי להקרא ספורט-כדורגל- במיוחד כזה המשוחק במרסי סייד. ואגב כן פוטבול ספורט מלא באסטרטגיה ודורש אינטליגנציה גבוהה לפחות מהקווטרבק אבל נו באמת, להשוות את זה לספורט אמיתי? |
|

אה...אני די בטוח שהמהירים בתופסים

רצים מהר יותר מכל שחקן כדורגל. מדובר באצנים ברמה אולימפית
ובנוגע לתיקולים - אל תהיה מצחיק.

אומנם הצד הזה של השירשור ראוי לו

שיתקיים בשיחה על היסטוריה אמרקאית ואלימות, אבל בכ"ז, פוטבול זה לא ממש הנושא שלנו... בכל מקרה, ספורט קבוצתי כאשר הוא משוחק ברמות הגבוהות שלו, כמו כדורגל בליגות האירופאיות הבכירות (אנגליה גרמניה ספרד ואיטליה), פוטבול של ה NFL, כדורסל של ה NBA, או הוקי ב NHL, מביא את הספורטאי לרמות אתלטיות גבוהות במיוחד השוות לאלה של מדליסט אולמפי באטלטיקה קלה, יחד עם זאת כל אחד מהקצועות האלה דורש התמחויות ספציפיות, למשל בכדורגל יש יותר עניין של סיבולת שכן אתה נדרש לרוךץ כל הזמן, ולהוסיף לכך ספרינטים מידיי פעם, בעוד בפוטבול אתה נדרש להתפרציות כוח מהירות במיוחד המלוות במנוחה, בכדורסל יש חשיבות גבוהה ליכולת ניתור, בפוטבול עצם נשיאת ציוד הכבד מצריכה הפעלת שרירים שלא מופעלים בכדורגל כדורסל או הוקי, ויש עוד כמה דוגמאות כאלה. השוואה אמיתית בין ספורטאים מתחומים אלו היא למעשה בילתי אפשרית, זה כמו לשאול מי יותר מהיר איאן ט´ורפ (השחיין) או טים מונגומרי (האצן)

או או ועוד משהוא

שנה שעברה מדדו למייקל אואן 9.98 במאה מטר באיצטדיון אתלטיקה, תוצאה שהייתה מקנה לו מקום מכובד בגמר המאה מטר באליפות העולם האחרונה באתלטיקה

ניבלוגים ידידי

יא אוהד ליברפול שכמתך ולכן הערכתי אליך עלתה אני אישית מביא לך את לוח המשחקים של ליברפול לשנה הבאה (ושליברפול תקח אליפות ועוד כמה דברים אמן סלה) בית היוצר של ואללה

you´ll never walk alone

אולי נקים אגודת אוהדי ליברפול בפורום?, בכל אופן, מאחר ולא היה קישור בהודעתך, אני מצרף לוח משחקים של העונה, ובקשר לאליפות, הגיע הזמן לא? ולסיום, הנה כמה צלילים מאנפילד: "When you walk through a storm Hold your head up high And don´t be afraid of the dark At the end of the storm There´s a golden sky And the sweet silver song of a lark Walk on through the wind Walk on through the rain Though your dreams be tossed and blown Walk on, walk on, with hope in your heart And you´ll never walk alone You´ll never walk alone"

שלוש תשובות

ואף אחת לא קשורה לכדורגל.. MAN U זה לא הקבוצה הזאת שמשחק בה ההוא מהספייס גירלס? מאוד רציתי לא להגיב, בתקווה שהשירשור יגמר בהודעתו של מסורתי, מצטער לא הצלחתי...

masorti

New member
"ההוא מהספייס גירלס"...

הינו שחקן שליברפול היתה שמחה לקבל לשורותיה. (היא ניסתה? אני לא ממש עוקב אחרי הדברים האלה) לנוחותך, הנה הביוגרפיה של דיויד בקהם (הידוע בשמו "ההוא מהספייס גירלס").

למעלה