ארגון נכי צה"ל?

ברק 188

New member
אהבתי (כל הכבוד)

ראיתי אהבתי´ יפה אייל איפה למדת לעשות עבדות כאלה ?

אייל../images/Emo24.gif

מה שלומך נשמה? אז ככה:סיפרת לי על העבודות ויטראג´ שלך. ואני רואה את זה עכשיו, וזה מקסים....
תשמע אתה אומן, תראה לנו עוד עבודות שלך. ביי אייל

א י נ ס

New member
אייל אתה מוכשר לאללה

העבודות מלאות השראה וכח המצאה. רואים שאתה אוהב את זה מאוד. אני מתה ללמוד ויטראז´. אולי רק בפנסיה אני אצליח...

תראה מני אתה קצת צודק אומנם היה

קצת רצח אופי אבל דברים יצאו מפרופורציות כי אנשים התעצבנו. וגם אני מאד כעסתי כי התנהגת לא לעניין בכלל.ויש אנשים שיגידו לך מה הם חושבים עלייך מול העינים מבלי להתבייש ויש כאלה שישמרו את זה לעצמם אנחנו אמרנו והדברים התחילו להתגלגל. ויצאו בצורה לא מובנת וכל אחד אמר משהו אחר.ונכון עברנו את הגבול. במיוחד אני אבל אין לי בעייה להתנצל וזה ממש לא מוריד מהכבוד שלי. ואף פעם לא היו לנו טענות לגביי דרך הניהול שלך בפורום עד שהתחיל כל הבאלאגן.אבל כמו שאמרתי אתמול אם אתה חושב שאתה מסוגל להתנהג אחרת. ולהיות מנהל אם קצת יותר רגישות,וסובלנות.אין לאף אחד בעייה שתחזור ותנהל את הפורום.ואם אתה מעדיף להישאר אחד מחברי הפורום גם טוב עד שימצאו מנהל חדש.אני אישית אשמח לנהל אותו אבל לא מאמין שנטע תתן לי אחריי הבאלאגן ואחריי שקצת עברתי את הגבול.אבל שטויות מי שבא ברוך הבא.ובכייף.ואתה מוזמן למפגש שאנחנו מארגנים מני מכל הלב אתה אחד משלנו למרות הכל ונפתח דף חדש כמו שאמרתי. המשך יום טוב לך מני...אורן...

רות 2

New member
שוב סליחה

שאני מתערבת אבל רדו מנושא הזה כבר!ואורן אם איןלך בעיה להתנצל אז עשה זאת אחת ולתמיד ולא יזיק גם למני ויאלללה "בסטה" "פיניטו" "חאלס"...

מני אתה שוב מתחיל בשביל מהלהראות

את זה התנצלתי ואין לי בעייה אם זה אם אתה לא רוצה לסלוח אל תסלח לא צריך אני כמו כולם המשכנו הלאה.אבל בשביל מה להראות את זה שוב אתה רוצה להתסיס את הענינים כאן.וואלה לפעמים אני ממש לא מבין אותך מני ממש מתנהג כמו ילד קטן.נו שווין יש לי מצב רוח טוב ואני לא אתן לך להרוס לי אותו. חבל מאד שאתה מתנהג ככה ואני מתחיל להצטער על כך שאמרתי לך לחזור לנהל את הפורום מקווה שלא תשקול את ההצענ הזו ברצינות מדי.ואל תגזים מוכה שלא מגישה תלונה מספיק מני עברתי את הגבול וזה ממש לא אופיני לי אבל לא התכוונתי לסכן את עצמי ולהרים עלייך יד עובדה שזה הפחיד אותך. אבל לא הייתי עושה כלום אם זה כי זה ממש לא לרמה שלי. אם אתה לא רוצה להמשיך הלאה ולפתוח דף חדש זה שיקול שלך אבל אני מבקש ממך להפסיק להלהיט את האווירה כי היא ממש טובה בשבוע האחרון. שיהיה לך אחלה ערב... גמר חתימה טובה... אורן...

smile2life

New member
אני על אלימות לא שוכח

ומעדיף לזכור - שנינו בני אדם מבוגרים ואני רק שמח שבגלל האיום שלי ללכת למשטרה אתה התנצלת.

מני,יאלה שכח מה שהיה עוד חסר

שתשים את התמונה באלבום שלך. שלא תעז איי פעם לשכוח אותה תקרית. אתה לא צריך להזכיר לנו שוב ושוב איך היו פה המריבות. אז אנחנו מתנצלים שהגענו לרמה כזו. ואני חושבת ובטוחה שגם אתה צריך להתנצל שהגעת לרמת התיחסות כזו במריבה אל החברים. . אתה כתבת לי שאתה סולח לכולם.למה אתה נוטר טינה לאורן? אורן ביקש סליחה, ודיי נעזוב כבר עם המריבה הילדותית הזו. נשמה-תעביר הילוך

smile2life

New member
רות יקירתי

לו היית מבינה בכלל מה הלך פה לאיזו התקפה הייתי חשוף ואיזה רצח אופי עברתי כאן ולו עברת זאת בעצמך לא היית מצליחה לשכוח כל-כך מהר. נכון לאנשים עצמם אני סלחתי ואפילו תלונה במשטרה לא הגשתי נגד אחד מהאנשים כאן שאיים בפגיע הפיזית במסר אישי ובגלל שהתנצל לא הלכתי להגיש. המקרה קרה ותצריך להמשיך לחיות זה נכון אבל לא לשכוח - לו נשכח יחזור מאוד הארוע על עצמו, אם לא לי אולי למנהל אחר שיופיע כאן מתישהו

רות 2

New member
מני יקירי

חודשים ארוכים שאני בתוך הפורום הזה ....סתם כי נחמד ולא בגין שם הפורום ואני מבינה...את הדינמיקה שהיתה. העבודות שהצגתה פה בתמונות יפות כל כך ומציגות בין היתר גם נשמה טובה.. ועל זה אל תתוכח איתי!!!!!!. אך באם קיימת בך מידת הסליחה באותה מידה קבל תקבל שקט נפשי אז העלבון צרב וזה יעבור אם תתן לזה הבחור הגדול אורן המשיך הלאה הוא זורם הוא פתח דלת פתח חלון... יאלללה בוא נזרום!?. אני שולחת לך ולחברה משהו שתלוי אצלי על המקרר קוראים לזה בנק הזמן

רות 2

New member
בנק הזמן

תארו לעצמכם שיש בנק המזכה אתכם בכל בוקר בסכום של 86,400ש"? היתרה אינה עוברת מיום ליום. בכל לילה כל סכום שלא הוצאתם במשך היום נמחק. מה היתם עושים? מוציאים כל שקל כמובן. לכל אחד מאיתנו בנק שכזה -שם הבנק זמן. בכל בוקר אנו מזוכים ב84,400 שניות בכל לילה מה שלא נוצל לטובה הולך לאיבוד. אם לא השתמשתם במהשהיא בחשבון ,ההפסד כולו שלך. אי אפשר לחזור לאחור ,גם אי אפשר למשוך ע"ח המחר. מוכרחים לחיות בהווה ,על חשבון הזמן שנין לנו בכל יום. השקיעו את זמנכם,על מנת להשיג ממנו את מירב הבריאות,האושר וההצלחה בעתיד. עלמנת להבין מהו ערכה של שנה אחת -שאלו תלמיד שנשאר כיתה עלמנת להבין מהו ערכו של חודש אחד -שאלו אמא שילדה פג עלמנת להבין מהו ערכו של שבוע אחד -שאלו עורך עיתון שבועי. עלמנת להבין מהי ערכה של שעה אחת -שאלו אוהבים המחכים לפגישה. על מנת להבין מהי ערכה של דקה אחת שאלו את האדם שפיספס את הרכבת. על מנת להבין מהי ערכה של שניה אחת -שאלו אדם שניצל מתאונה. על מנת להבין ערכה של אלפית שניה -שאלו ספורטאי שזכה במדלית כסף. תבינו מהו ערכו של כל רגע ותוקירו אותו יותר , האתמול הוא הסטוריה ,המחר אינו ידוע. היום הוא מתנה ,לכן באנגלית קורTים להיום´ לזמן הווה, -PRESENT

smile2life

New member
מאוד פואטי

אבל לא ממש קשור אלינו כי מאז שהפסקתי לנהל את הפורום פתאום חזר לי הזמן שלי לעצמי והפסקתי לנסות ולחפש תכנים לעדכן, דרכים לנסות ולדחוף את הפורטן בתור פיטצ´רים לכתבות או פרסומות חינם.

למעלה