ארגון נכי צה"ל?

רות זה מקסים.

ואני רק רוצה להגיד שאני מעריכה את ההוה למרות כל הקשיים. אני מעריכה את זה שאני הולכת,כי אין לי רגל אני מעריכה את זה שאני מתפקדת כי אני לא בריאה. אני מעריכה את החיים,כי הייתי קרובה למוות. וטוב לי בחיים למרות הקשיים. סתם רציתי להגיד...

ברק 188

New member
רות,עבור

רות כאו ברק, מעביר את חשבון הבנק שלנו לבנק שלך ,האם קבלת רות, עבור.

רות 2

New member
רות עבור ברק

קיבלת חזרתי קצת שתוייה ממסיבת חוף בקיסריה והנה אני יושבת מלאת מרץ ןעןברת על כמה פורומים נעימים שאחד מהם הוא שלכם בוקר טוב לכולם.

smile2life

New member
רות מה שאת נוטה לא להבין הוא

שבאמת אין לי כלום ולא היה לי כלום לפני אותם יומיים מקוללים שחבורה קטנה בפורום הזה עשתה פוטש בצורה מלוכלכת מאוד. מה שאותה חבורה לא מבינה זה שאם מישהו היה מבקש ממני בצורה יחפה לפנות את מקומי הייתי עושה זאת בשימחה, בהתיעיעצות עם נטע מנהלת הפורומים של תפוז - כמובן. אני לא נוטה לשכוח על איומים פיזיים בדיוק כמו אותה מוכה שגם אחרי האיום הראשון אל לה לשכוח את אותו איום ולפנות לכל אותם גורמי חוק ולהשיג צו מניעה כנגד בן הזוג המאיים

מני,בהתקפה תמיד יש שני צדדים

אנחנו"התקפנו" אותך לא מתוך זדון,אלא מתוך צורך לעורר אותך לשנות את מדיניות הפורום. ולא עשינו רצח אופי,כי זה היה תגובה גוררת תגובה,וזה מה שיצא. מני ,למה תמיד אתה מזכיר את זה? זה לא נעים לריב,אתה צודק. גם בין בעל ואישה יש מריבות רציניות,אבל תמיד משלימים. לפי דעתי אתה מדבר שטויות,כי אתה אומר שאם נשכח מהריב זה יחזור על עצמו. כל סוג המריבה הזו לא תחזור כבר לפורום,כי למדנו שזה פשוט לא מכובד,וכולנו ואני מדגישה כולנו(וגם אתה) ירדנו מהפסים. אז דיי עם המריבה שהיא כבר היסטוריה. אתה כמונו בדיוק,

רות מתוקה,את לא צריכה לבקש סליחה

שאת מתייחסת להודעה,נשמה את אחת מהפורום,תרגישי חופשי לכתוב מתי שאת רוצה,ולהגיד מה שאת רוצה. רות,אורן,וגם אני התנצלנו בפני מני,מני שומר טינה..... את באמת צודקת "חלאס"..........................

מני,תשמע כולנו מצטערים על מה שהיה

לא צריך עכשיו לנטור טינה(וגם אתה גם לא היית בסדר,אבל לא נפתח את זה) זה היה מין שרשרת של כעסים והתפרצויות. ויש התפרצויות בחיים,אבל ממשיכים...... ואם כבר אתה מדבר על הניהול-לא התכוונו שתעזוב את הנהלת הפורום,אלא שתשנה את המדיניות.

רות 2

New member
מני יקירי ..לסיכום סופי

ומוחלט השם שבחרתה לעצמך פירושו "חייך לחים" אז השתמש ברעיון שמאחרי השם שלך?!. ואם תגיע למפגש של החברה בשבת לשתות כוס של בירה ללחוץ יד לשלום והתחלה חדשה גם אני אבוא . ואין לך מושג כמה שאני בישנית אני אפילו לא מאמינה שרשמתי כזאת אבטחה זה רק בגלל שאני קצת שתוייה חזרתי ממסיבה אבל מחר כשי אקרא הרשום ואולי גם את תשובתך אם תהיה חיובית, אז אני אעמוד במילה שלי. מכיר את השיר: "לא בת 16 ולא כל כך יפה ..אבל יודעת משהו על העולם הזה..." אני בת 40 ושוב מבינה ללבך ... חייך לחים והחיים יחייכו אליך

smile2life

New member
לא תודב

יש לי חיים מחוץ לכאן - המקום הזה הוא בשבילי עוד מקום לתת לאנשים אינפו חיוני ותו לא.

ברק 188

New member
רות מחכים לך גם אני..

רות אייך אומר השיר תחזרי רות,(שלשית התאומים)אף אחד לא מכיר וזה אומר שבשנה הבאה אני בן 50 שנה, וגם כבר לא כל כך יפה, אז מה לא בשביל היופי והגיל אנו נפגשים אלא בשביל הנשמה(ואת רות הבנתי ממה שאת כותבת נשמה טובה)אז מחכים לך מחר עם או בלי מני להתראות מחררות. אגב רות ביום יום גם אני ביישן ודי שתקן.ואוהב
החמה
קרה.

למעלה