אני הערתי את הערתי מכיוון שאני רואה כל הזמן איך עסקים אפורים משתלטים על הארגון (החל ביוסק´ה לוטנברג ואחריו מוץ מטלון) מבטיחים הרי וגבעות ואחכ שוכחים את הנכים, בכל מע´ פוליטית זה ככה. לכן אני הערתי שקודם יהיה עליך להוכיח את עצמך. עד כאן נקודה ראשונה. נקודה שניה היא שבאמת הקטע הזה של מנהל-לא מנהל חשובה לי כקליפת השום ותפסיקו לדחוף את זה לכל תגובה שלי, כאילו כל ההודעות שלי מונעות רק מזה. ובמקור השם שלי הוא לא "מנחם" אלא משהו אחר ונשאיר את זה בצד כי זה לא רלוונטי
ויש לי ראיון בואו נקבע ביטבתה בטיילת של תל-אביב. טחלה מקום אפשר לשבת לאכול,לשתות,לדבר ולהכיר בכייף. כי יש בעייה קצת אם בית הלוחם כמו שציינתי היום מי שאינו חבר לא יכול להיכנס אלא אם כן הוא משלם ואני מוכן לבדוק כמה כי אני משוכנע שיש הנחה לנכים שלא חברי הבית.למרות שבדרך כלל סופי שבוע הם לא נותנים לאורחים להיכנס כי בית הלוחם עמוס אבל אני מוכן לבדוק ולראות מה אפשר לעשות בנידון לארגן הנחה או משהו. אלא אם כן כמו שאמרתי נקבע במקום אחר אז תודיעו לי מה החלטתם ומה רוצים לעשות ויאללה כבר יום חמישי עכשיו אחריי חצות החלפנו יום. מי שרוצה אני בצ´אט רצת הקבוע של תפוז הבסיסי שלושים+ איכותי.או שלושים+ הרגיל.יאללה נראה מי יגיע לשם קצת ונקשקש. ענתי בואי לשם קצת אם את ערה ויכולה. ואם לא נשתמע היום אז כמו שאני אומר כל לילה... שיהיה לכולנו לילה טוב וקריר...חלומות פז...להשתמע מחר...אורן...
איפה,שעה,שישי או שבת-ראה לינשוף מתאים שישי ,אייל רחוק לו מחיפה,(איילב קצת מאמץ זה לא קשה)במפגש הבא במידה ונחליט יהיה צפונה יותר גם בשביל ענת. ושוב כולם מוזמנים גם הכותבים וגם הקוראים בלבד.
ושאתה חלק מהפורום אף אחד לא שונא אותך ומבחינתי אתה מוזמן לחזור ןלנהל אותו כמובן שאם רגישות,וסובלנות.ושלא יהיה מה שהיה ועוד דבר אתה מוזמן להגיע למפגש שנעשה כנראה שישי הקרוב וניישב הדורים ונשכח ממה שהיה ונפתח כולנו דף חדש. כי לאף אחד אין מטרה להרוס,לפגוע,או להגיע לפסים אישיים.כולנו כאן בכייף כמו משפחה אחת מלוכדים ומגובשים. ואין שום סיבה שאתה לא תהייה חלק מזה אלא אם כן אתה ממש נגד ולא מעוניין שיהיה לך המשך יום קסום...אורן...