ארגון נכי צה"ל?

ינשוף23

New member
ארגון נכי צה"ל?

שלום רב לכולם! מישהו יודע איך ניתן להשתלב\לרוץ\להיות מועמד בהנהלתארגון נכי צה"ל.האם זה כמו בפולטיקה או מה?באיזו דרך ואיךנבחריים המועמדים. בתודה ינשוף!

ינשוף הי,למיטב ידיעתי יש בחירות לזה

וכמובן נכי צה"ל בוחרים(מין הסתם) אני מציעה לך להתקשר לאחד הארגונים,ותברר שם ואני בטוחה שתקבל תשובה מלאה

smile2life

New member
ארגון נכי צה"ל

תתחיל אולי בלהיות פעיל באחד הועדים, ומשם תתקדם בריצה למועצת הארגון בתור נציג הועד (אחרי הרבה זמן), כשכל הנכים מכירים אותך.... משם למזכיר מחוז ומשם לכס הרם של יו"ר ארגון נכי צה"ל ואז ראשות הממשלה ואז השמים הם הגבול. קודם כל צור קשר עם הועד שלך

smile2life

New member
לא תומך אוטומטית

נראה מה יהיה המצע שלך, כמה תתרום ונוודה שאתה לא סתם עסקן שמנסה להתברג למערכת. נראה לי הגיוני לא?

ברק 188

New member
האמן לי מני.

אני מכיר אדם כבר לפי סגנון הכתיבה שלו והאדם נראה לי 100% בסדר.

smile2life

New member
לא רוצה להיות משבית השמחה של הפורום

אבל אני מכיר אישית חלק מהאנשים בארגון נכי צה"ל וגם CATCH, ולכן אמרתי שקודם יוכיח עצמו בתור פעיל באחד הועדים - כדי לדעת הבן אדם הוא לא סתם אופורטוניסט - ואני לא רומז שינשוף הוא כזה - אבל ארגון נכי צה"ל מלא באנשים ששכחו מזמן מה זה להיות נכה שלא מקבל את הטיפול לו הוא זקוק או תרופה נגד כאבים, או הפניה לרופא מומחה מכיוון שהם דואגים לעצמם ותו לא.

ברק 188

New member
מאמין לך מני.

אחרי מה שקראתי על הפרשה בביטוח לאומי,הכל אפשרי פה. אבל ינשוף אדם טוב והוא מוזמן להוכיח את הכתוב.

smile2life

New member
נכון

חובת ההוכחה עליו - ואם יוכיח עצמו יותר מהאפורים ששולטים בארגון - גם אני אתן קולי

../images/Emo41.gif אז גם פה יש בחירות?../images/Emo3.gif

חברים בוקר טוב, ינשוף-תומכת בך בעיניים עצומות.

c a t c h 22

New member
איך נבחרים קצר וארוך../images/Emo96.gif

מסלול ראשון שלב ראשון:יש להיבחר למועצה של מחוז זאות עוסים ע"י החתמה טופס שמקבלים בסניף ב 50 נכי צהל מהמחוז. (זאת כמובן כאשר יש בחירות ) שלב שני: להיות חבר ועד מחוז שלב שלישי: חבר ועד ארצי (לא לבלב אם ועידה הארצית בא חבר כול חבר מועצה) שלב רביעי: להיבחר למזכירות מצומצמת (אז אתה חבר בהנהלת מרכז בממשלה של הארגון. כמובן שאת יכול לבחור בדרכו של קהלני להבחר למועצה ולהיות יו"ר באותו זמן. מסלול שני: להיות עובד ארגון כמו עוזר מזכיר וכו... וחבר בהנהלת הארגון( זה מישתלם כי אפשר מאוחר יותר להיבחר לתפקיד מכובד כמובן שלהיות פעיל זה עוזר

ינשוף23

New member
../images/Emo24.gifאז ככה:

צהריים טובים לכולם! ענתי בוקר טוב,מה קורה?איך הלך במרפאה? ברק אני מודה לך על הקומפלימנטים,איך אומרים זה נרשם! ועכשיו לעניין אני עדיין לא רץ לשום מקום,ולא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב,השאלה הייתה שאלה תיאורטית בלבד,ומני הערה קטנה תוריד לחץ אף אחד לא מאיים על המעמד שלך בשבילינו תמיד תשאר מני מנחימו!או שאתה מעדיף המפ (מנהל הפורם).בכל אופן שיהיה לכולם יום נעים.ביי ביי ינשוף.

ינשוף הי,זה היה ברור לי שהשאלה

על בחירות לארגון היא תאורטית
. אז ככה חזרתי מהאורטופד,ומה שהאורטופד קבע זה:"ברך שמאל-2 זויות,באספקט לטרלי(אל תשאלו אותי מה זה
)של הפיקה ניתוק זעיר של שביב העצם" זהו בעצם-הרופא אמר שזה יעבור ,זה רק עיניין של זמן.איך יצאתי בנס מהנפילה הזו. וכמובן שאותו מכתב אצרף לוועדה שלי לתקנה 9. יום נפלא לכם

ענתי גם אני חזרתי מהאורטופד

וכרגיל מה הוא אמר? הברך שלך במצב לא הכי טוב והיות וכבר עברת בה 2 ניתוחים אני לא ממליץ כרגע עוד אחד אבל נתן לי טיפול פיזיותרפי להתחיל ממחר. 4 פעמים בשבוע.ונקווה שהיא תהייה בסדר כי אני סובל ממנה מאד לאחרונה.פתאום היא מתנפחת.וכואבת שחבל על הזמן או שמחליטה להרדם. נו ש ו ו ין...התרגלנו כבר לכל הפציעה הזאת. מה שלומך חוץ מזה ענתי? בקשר למפגש קדימה מצידי בואו נקבע יום שישי הקרוב בשעות הבוקר איפה שתרצו ואם למישהו לא מסתדר אז אפשר שבוע הבא במשך השבוע. רק תגידו איפה ואיך? ובכייף אני מגיע...תהיי איתי בקשר ותגידי לי מה נסגר. שיהיו לך צהריים נפלאים...וקרירים...אורן...

הי אורן../images/Emo24.gif

אז היום זה יום האורטופד
. אורן,אם האורטופד לא ממליץ על ניתוח,אל תעשה.אני בטוחה שטיפול פיזיוטרפי יעזור. דרך אגב-איפה אתה עושה טיפול פיזיותרפי?בבית הלוחם? כי גם אני צריכה ,ואני מתלבטת איפה לעשות. תשמע-אני יודעת שברך מציקה,כל הרגל מושפעת ממנה,איזה באסה! האבסורד הוא:ברגל עם הפרוטזה אין לי טענות,באמת לא כואבת,מרגישה חופשי. ברגל הבריאה כביכול,היא מתחילה לעשות קונצים. טוב זה יעבור. נשמה כמה אתה צודק במשפט:"התרגלנו עם הפציעה" אני רגילה לבקר בבית חולים,קטן עלי שמוציאים לי דם,קטן עלי שאני לא מרגישה טוב,ועוד ועוד... לגבי המפגש: אני באמת רוצה כבר לעשות פגישה,אבל ימי שישי לא מתאים,אתם יודעים-זה יום קצר,יום עם הכנות וניקיונות לשבת. אולי דווקא ביום חול? הכוונה חוץ מיום שישי. תשמעו,לא חשוב אם כרגע אנחנו לא יישמנו את המפגש,החשוב הוא שכולנו מדברים על זה,ויש הענות. אני בטוחה שנפגש. דרך אגב,נפגשתי פעם באחד הפורומים שאני משתתפת,זה נחמד מאוד.

ברק 188

New member
../images/Emo124.gifיום שישי הקרוב.

יוןם שישי הקרוב מתאים לי,במשך השבוע אני עובד ואם אקח חופש לשם כך אז גם אותי יתלו בכיכר,אגב בחדשות האחרנות גם סמנכ"ל מפעל-הפיס ברשימה, ובחזרה לפגש ענת מה את אומרת?במידה וכן צריך לידע ולהזמין את כולם,אגב כל מי שקורא כעת את ההודעה מתבקש להגיב, להשתמע.

יום שישי הקרוב מקובל,לא אידיאלי

על איזו שעה מדובר? כי אם זה בבוקר,הילדה בחופש,כך שהיא תבוא איתי. מה דעתכם אפילו על יום שבת? אתם יודעים בית הלוחם פתוח ביום שבת, ביום שבת אין לי בעיה לבוא לבד,בכל שעה שהיא.

ענתי שישי הקרוב אחלה תקבעו

וקדימה לעשות את זה בואו נקבע בבית קפה אפילו בת"א או משהו. כי אני לא יודע אם יאפשרו לכם להיכנס לבית הלוחם יום שישי למי שלא חבר לא נותנים בדרך כלל להיכנס סופי שבוע. אין לי בעייה גם בשבת הקרובה כי סוף שבוע הבא אני לא כאן אז יאללה בואו נזיז עניינים וניפגש.למרות שלדעתי יום שישי יותר מתאים כי אולי למישהו אין רכב ולא נייד ויהיה לו קשה בשבת. אורן...

ברק 188

New member
מתאים לי .

גם שישי ,וגם שבת שם,פה וכל מקום רק שנחליט, ואיפה יתר אנשי הפורום למה אין תגובה?מחכה..

למעלה