ארגון חומר לימוד

Double Oxygen

New member
ארגון חומר לימוד

בוקר טוב,

אני יודעת שיש עוד חודשיים עד לתחילת הלימודים ובכל זאת אשמח להתייעץ:
באוקטובר אתחיל שנה ראשונה במדעים מדוייקים ומעניין אותי לדעת איך כדאי לארגן את החומר.
כלומר,אם לארגן קלסר גדול בבית שיחולק לחוצצים לכל תחום או לקחת איתי קלסר בנפרד לכל קורס?
באופן אישי אני מעדיפה קלסרים ולא מחברות.

תודה מראש.

GuestOfHonor

New member
אני בסופו של דבר הלכתי על קלסרים נפרדים

התחלתי מחוצצים, אבל מהר מאוד הקלסר הענקי היה מפוצץ והכביד על התיק.

מחברות בהחלט פחות נוח, אי אפשר לצלם בקלות או לארגן איך שרוצים.

Double Oxygen

New member
אוקיי

התכוונתי בעקרון לקלסר גדול שיהיה בבית ויהיה מחולק לחוצצים על פי נושאים ולשיעורים עצמם אקח דפדפות ואסדר בבית.
עדיין יש המלצה לקלסרים בודדים לכל קורס?

תודה רבה.

GuestOfHonor

New member
אני העדפתי שיהיו לי השיעורים הקודמים זמינים

כי אי אפשר באמת לסמוך על הזכרון שלי שיחזיק מעמד בין הרצאה להרצאה.

Amie

New member
אני הייתי עם קלסר אחד ללימודים,

ועוד קלסרים נפרדים לכל קורס. פעם בשבועיים-שלושה העברתי את השיעורים הקודמים לקלסר של הקורס הרלוונטי (בדרך כלל כשהקלסר התמלא יותר מדי). שיעור אחרון תמיד היה איתי, כי בשנה א' (בהמשך הקלדתי) השיעור היה המשך ישיר של הקודם.
גם החברים שלי עבדו ככה. קלסר נפרד לכל קורס - סתם חבל על המשקל הנוסף של כל הקלסרים...

מה שאני הייתי עושה

בדירה היה לי קלסר גדול עם חוצצים לכל סמסטר.
בלימודים הסתובבתי עם פולדר חוצצים (״קלסר מניפה״), שבו שמתי את הדפים שכתבתי בכל קורס בחוצץ המצאים. אחרי שבוע-שבועיים הייתי מעבירה מהפולדר לקלסר הגדול.
ובנוסף היו לי כל מיני סיכומים במחשב. אם נוח לך להדפיס ולהכניס לקלסר הגדול- אז זה גם טוב. ממליצה לך להדפיס דו״צ בשביל המצפון.

Double Oxygen

New member
תודה רבה לשניכם

רק כדי להבהיר משהו לא ברור

התכוונתי שלכל סמסטר יש קלסר, ובו חוצצים שונים לפי קורסים (ולא חוצץ לכל הסמסטר כמו שמשתמע ממה שרשמתי)

csstudent1

New member
אני אוהבת מחברות

כי יש לי נטייה לזרוק דפים בתיק ולאבד אותם

Besessenheit

New member
אני בשיא הרצינות לא מבינה למה אנשים

לוקחים את הקלסר איתם כל יום ללימודים.

מה שאני עושה זה לקחת דפדפת וכותבת בה כל יום את מה שצריך. כשמגיעה הביתה מעבירה לקלסר וזהו. למה בכלל לקחת קלסר לאוניברסיטה?! לוקחת כולה דפדפת בקבוק מים וסלאמת.

אם יש שאלות או משהו כזה מהחומר בשיעורים קודמים לוקחת את הדפים שלא ברורים ומביאה.

לא אוהבת מחברות מהסיבה שאחת נגמרת ואז להתחיל אחרת ואז את האחרת אני ככל הנראה לא אסיים וכן הלאה...

בעבר למדתי לפני כמה שנים תואר אחר וזה בדיוק מה שהייתי עושה גם אז.

למעלה