אוקיי, חייב להסביר את עצמי
כבר אמרתי שאני לא מעדיף שיוסיפו שירים ושלדעתי זה יותר יפה ככה, המחיר עצמו מפתיע יותר דווקא בגלל שהוא בלבונטין, כי ההופעות שם לרוב זולות בצורה משמעותית. אני לא יודע מה הסיבה שהמחיר גבוה יחסית, אבל אני שונה ממך בקטע של להאמין שזה מה שצריך להיות, אני מאמין שאפשר אחרת, רק שזה לא קשור לאביתר. גם אם אביתר היה לוקח 90 על ההופעה הזאת, היה מספיק קהל שהיה בא לדעתי. אגב, אני כמעט בטוח בא מירושלים בתחבורה ציבורית ביום שלישי, ככה שזה שאני מתלונן על המחיר- זה תלונה כללית ולא ספציפית.. לגבי דברים אחרים שהתפתחו פה בשרשור- בצרפת(אני חושב שזה שם) יש משהו מגניב, שאם אתה אומן או סופר או משהו אז אתה מקבל כסף מהמדינה בשביל שתוכל להמשיך ליצור. אני לא יודע איך בדיוק זה עובד, אבל זה מדהים. מצד שני- עולה השאלה מיהו אומן? כי במדינתנו פתאום כולם יהפכו להיות אומנים..ואיך יחליטו? לפי ספר איכותי? ואיך אפשר לקבוע דבר כזה? מה שאני מנסה להגיד זה שאני מאוד בעד האמנים ויודע שהם כן עובדים קשה לפרנסתם. למעשה אני בכלל בצד שלהם, כי יש לי חלומות להיות זה שעל הבמה, וכו', ואני יודע מעצמי שזה באמת קשה, אבל- אני חייב להוסיף דוגמא אחרונה לסיום. עמיר בניון הוא זמר שאני מאוד מאוד אוהב, והוא תמיד יוצא נגד העוולות החברתיות והפערים החברתיים. להופעה שלו לי אישית יהיה קשה ללכת, כי הוא לוקח 130 ש"ח. מופע טריו. אמנם באולמות גדולים, אבל עדיין, לי אישית יש טעם מר מאוד בפה מזה. זהו, נו, גם ככה זה לא יקפוץ.