תראה..
זה לא עניין של להסכים לשלם או לא מה לעשות שדברים עולים כסף בחיינו המוזרים והלא אנושיים.. ולהפיק אלבום, ולהקליט, אפילו אם זה באולפנים בייתיים, עדיין עולה המון כסף. שלא נדבר על העלות הלא כספית, להופיע את השירים האלו 700 אלף פעם בערך, כשיש לך ילדים .. ואישה... זה לא פשוט או כזה כיף כמו שזה נראה. מממממ לגבי ה2 הופעות במקום אחת זה בדיוק מה שהוא עושה, ההופעות שלו בד"כ עולות 70 שקל או 60, (למעט 'פסטיבל הפסנתר') .. לא מגיעות ל100 בד"כ.. למרות שגם 100 זה עוד איכשהו סביר לדעתי. לא יודע אני מנסה להסתכל על התמונה היותר רחבה של העניין ועל אביתר עצמו... סביר להניח שאם היית מדבר איתי על נינט הייתי אומר לך שעדיף לך לזרוק עליה עגבניות ולירוק לה על הקרחת מאשר לשלם את זה, ואותו דבר עם חלק גדול מהאמנים בארץ אבל אמן אמיתי.. שהוא באמת יוצר ובאמת מחפש, ואני אישית הזדהתי עם כמעט כל דבר שהוא כתב בנתיים, ושעורר (אצלי לפחות) בי מודעות לדברים שלא בהכרח הייתי מודע אליהם, זה משהו אחר. וגם האלבום האחרון והחדש הם עם להקה והרכב מסודר ולכל בנאדם בלהקה יכול להיות שיש משפחה, ואפילו אם לא, מגיע לו להתפרנס בכבוד בעבור העבודה שלו, (ושלא נשכח שהעבודה שלו זה הדיסקים של אביתר שהם יותר מסתם דיסקים), 17 שקל לבנאדם.. .. ? ועם כל הכבוד בתור בנאדם שבא מכיוון סוציאליסטי אולי לא לכולם אין את הסכום כסף הזה אבל בגלל זה יש עבודות בעולם , הן נותנות לך כסף.. ואם אתה צעיר מכדי לעבוד, אז זה אמנם חבל אבל אתה לא יכול לצפות שאמן יקח בחשבון שיש ילדים צעירים שרוצים להגיע ואין להם כסף ... ושוב זה עניין של סדר עדיפויות אתה מעדיף לבזבז את הכסף שלך על בגד חדש? או דיסק חדש? או אפילו תשלום חודשי לטלוויזיה בלוויין...? או על הופעות? בסופו של דבר אני אשלם די הרבה בשביל שלא יצא מצב סטייל זהבה בן שהייתה פתאום גוססת מבחינה כספית זה בדיוק כמו לקנות את הדיסק החדש שלו שיעלה בטח איזה 80 שקל... אני אשלם אפילו 100 :ם (לא שיש לי :O)