המממ.
כנראה שלא אגיע לאף אחת מהן, לצערי אני מנחש שהוא ישיר שניים-שלושה שירים מהאלבומים הקודמים... בשביל הגיוון, קצת כדי שיהיה לקהל מה לשיר, להשתתף, להתלהב, זה גם חשוב. כשהוא שר בהופעה בברקה את "יומנים" ו"אבא" החדשים אני הייתי כולי דרוך ומרוכז כדי לא לפספס מילה, וכדי שאוכל להתרשם ולחוות דעה. אני חושב שאם הוא ישיר כמה מוכרים זה ישחרר קצת, יסחוף את הקהל בין לבין ובכלל יעשה אווירה טובה... ועשרה שירים זה בכלל לא מספק אני מסרב להאמין שזה הכל...!
בטח יש לו עוד איזה שלושה-ארבעה שירים באמתחתו שהוא החליט לא להשמיע כרגע, ואז הוא יפתיע עם צאת האלבום, זה הגיוני, לא?... (אשליות, אשליות מתוקות להלהלה) היה כיף מאוד לשמוע את שני השירים החדשים בהופעה ההיא, אבל במחשבה לאחור, טוב שהוא שר רק שניים. אני מעדיף להתאזר בסבלנות ולחכות שהדיסק יצא, ולהנות מהחוויה השלמה, ולשמוע את השירים החדשים כשיהיה לי דיסק מוחשי בידיים ובמערכת ,וחוברת מילים (דיר בלאק, אם הוא יחזור על תרגיל "שיר טיול" אני... ובכן, אני אתבעס לי.
) היה נחמד לקבל את ה'טעימה' הזאת בהופעה, זה הגביר את הסקרנות ואת הציפייה לדיסק, אבל אם אשמע את כל השירים (בהופעה או בכל דרך אחרת), הקסם וההנאה מהדיסק יפחתו בעיניי. (אני כבר קצת מנוסה בעניין, לצערי... טחנתי את "עומד על נייר" של אחותי לפני שקניתי אותו לעצמי, ואז כשקניתי אותו בסוף ההרגשה הייתה נחמדה ולא יותר, ברמה של-הנה, יש לי אותו על המדף, אבל לא הייתה לי האופציה להתלהב או להיות מופתע...) לילה טוב.