"ארבעתנו"

TEENAGER1

New member
"ארבעתנו"../images/Emo124.gif../images/Emo72.gif

אז מי מגיע ולאיזו הופעה? אתם חושבים שיהיו באמת רק שירים מהאלבום החדש? ורק עשרה?
כדאי בכלל, לדעתכם, לשמוע את כל שירי האלבום טרם יציאתו?

...

ברור שיהיו רק שירים מהאלבום ז"א.. זה רשום בכל מקום כמעט שזו ההופעה.. הופעת האלבום החדש. מממ 10 לא יודע העיקר שיהיו טובים כבר שמעתי אלבומים עם 5 שירים שהיו גאוניים ונשארו גאוניים עד היום.. אז זה פסדר ו... אני עדיין מתלבט לא אם ללכת או לא ללכת, אני כנראה לא אלך אלא אם לשמוע את השירים לפני או לא, אני חושב שזה יהרוס לי... כי אם השירים לא יהיו 'לטעמי' (למרות שכמה ששמעתי היו טובים) אני אתאכזב סתם ואחכה לאלבום , משו כמו 5 שנים. וכשהאלבום לידך אתה יכול לשמוע שוב, וללמוד למצוא את הנקודות הטובות בו... זה קרה לי עם עומד על נייר.

Evi Virus

New member
ממש לא נראה לי שזה יהיה 5 שנים ../images/Emo13.gif

בדצמבר הוא אמר שהוא צופה שזה ייצא תוך חצי שנה. אז נכון, יש דברים בדרך שמעכבים, אבל איך 5 שנים?

TEENAGER1

New member
הוא אמר את זה כבר המון פעמים../images/Emo6.gif

בדצמבר 2006, לדוגמא, הוא אמר שהאלבום ייצא תוך שנה... http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/514/389.html בקיצור, לא כדאי לסמוך על זה יותר מדי, אבל אני חושבת שאפשר להיות אופטימיים ולקוות שבחודשים הקרובים זה יקרה...

אל תגידי להם

(זה טריק אישי שלי כדי לשכנע את עצמי שיקח זמן ואז להיות 'מופתע')

Evi Virus

New member
אני מקווה לבוא...

ואם כן, אז רוב הסיכויים שלזו שב-27 [גם בגלל שככה יצא, וגם בגלל שאם אני באמת אלך להופעה של בעז בנאי כמו שאני רוצה, זה לא יהיה צפוף מדי בצורה שבה אני לא אספיק ליהנות מכל אחד בנפרד, עם הזמן של כל הופעה והזמן שאחרי כל הופעה
] אני מניחה שיהיו רק מהאלבום החדש, אולי תהיה הפתעה כלשהי, מי יודע... הממ 10 זה בסדר, זה רק נשמע מעט, אני בטוחה שכולנו נסתדר, אני בכל אופן
ועל השאלה הזו דיברתי עם מישהי - היא נורא רצתה לבוא לעוד הופעה, אבל אז כשהסברתי לה על ההופעה, היא אמרה שהיא לא רוצה לשמוע את השירים לפני... וחשבתי על זה, אבל אני דווקא מסתכלת על זה בצורה אחרת - כשאני אלך לקנות את האלבום, אני אוכל לזכור שכבר שמעתי את הכל בהופעה חיה. זה יהיה שונה מכל אלבום אחר בכך שהפעם הראשונה של הרצף כולו הייתה בהופעה, ולא בישיבה עם חוברת המילים [או בלי לפעמים, במקרים שלנו]. לדעתי זה מיוחד, ואני לא מסתכלת על זה כמשהו שאני לא אוכל להתעמק בו מספיק ולשמוע הרבה פעמים עד שזה ייקלט ואני אחליט אם אני אוהבת או לא - זו חוויה מיוחדת, שכשיגיע האלבום, תקבל יותר משמעות, כי בטח יהיה מה לזכור עד אז

TEENAGER1

New member
בואי להופעה של בעז!

(אביתר ינגן שם
) אני אהיה בהופעה של בעז ויום אחרי בהופעה של אביתר, זה בהחלט עומד להיות קצת מטורף, מה גם ששתיהן בת"א ואני חוזרת הביתה בין לבין. איכשהו המון פעמים יוצא לי איזה חודש יבש מהופעות, ואז פתאום שתיים-שלוש בשבוע... (יש היום הופעה של יונתן רזאל שהתכוונתי ללכת אליה, וויתרתי בדיוק בגלל זה...) בכל אופן, מה שרציתי להגיד זה - בואי להופעה של בעז.

Evi Virus

New member
חחח אני מקווה שאבוא

וואו, לחזור בין לבין נשמע מתסכל קצת... אז למה שבאמת לא תלכי לזו שב-27, גם כדי לא להיטרטר לת"א יום אחרי יום, גם כדי לתת להופעה של בעז זמן לשקוע, וגם כדי שאם אני אבוא גם לבעז וגם לאביתר אני אראה אותך פעמיים?
[סתם נו, תתחשבי בשתי הסיבות הראשונות שדווקא נראות לי הגיוניות למדי, במיוחד הראשונה] ואני יודעת שאביתר ינגן שם, זה אחלה פלוס בעניין
אבל אני פשוט חורשת על האלבום בצורה מטורפת ואני נורא רוצה ללכת להופעה שלו, אני מקווה שאלך בסוף

TEENAGER1

New member
כן, זה רעיון די חכם

אבל זה לא ממש תלוי בי. יש דברים ששווה להיטרטר בשבילם... אני אשרוד את זה. וכן, בהחלט יותר טוב שיש זמן לתת להופעה לשקוע, אבל אין לי ברירה אחרת, כך שאני אשתדל לנצל את כל הנסיעות לצורך העניין, או משהו
ולגבי לראות אותי? נראה לי שתסתפקי בפעם אחת בינתיים...

Walk Two Moons

New member
המממ.

כנראה שלא אגיע לאף אחת מהן, לצערי אני מנחש שהוא ישיר שניים-שלושה שירים מהאלבומים הקודמים... בשביל הגיוון, קצת כדי שיהיה לקהל מה לשיר, להשתתף, להתלהב, זה גם חשוב. כשהוא שר בהופעה בברקה את "יומנים" ו"אבא" החדשים אני הייתי כולי דרוך ומרוכז כדי לא לפספס מילה, וכדי שאוכל להתרשם ולחוות דעה. אני חושב שאם הוא ישיר כמה מוכרים זה ישחרר קצת, יסחוף את הקהל בין לבין ובכלל יעשה אווירה טובה... ועשרה שירים זה בכלל לא מספק אני מסרב להאמין שזה הכל...!
בטח יש לו עוד איזה שלושה-ארבעה שירים באמתחתו שהוא החליט לא להשמיע כרגע, ואז הוא יפתיע עם צאת האלבום, זה הגיוני, לא?... (אשליות, אשליות מתוקות להלהלה) היה כיף מאוד לשמוע את שני השירים החדשים בהופעה ההיא, אבל במחשבה לאחור, טוב שהוא שר רק שניים. אני מעדיף להתאזר בסבלנות ולחכות שהדיסק יצא, ולהנות מהחוויה השלמה, ולשמוע את השירים החדשים כשיהיה לי דיסק מוחשי בידיים ובמערכת ,וחוברת מילים (דיר בלאק, אם הוא יחזור על תרגיל "שיר טיול" אני... ובכן, אני אתבעס לי.
) היה נחמד לקבל את ה'טעימה' הזאת בהופעה, זה הגביר את הסקרנות ואת הציפייה לדיסק, אבל אם אשמע את כל השירים (בהופעה או בכל דרך אחרת), הקסם וההנאה מהדיסק יפחתו בעיניי. (אני כבר קצת מנוסה בעניין, לצערי... טחנתי את "עומד על נייר" של אחותי לפני שקניתי אותו לעצמי, ואז כשקניתי אותו בסוף ההרגשה הייתה נחמדה ולא יותר, ברמה של-הנה, יש לי אותו על המדף, אבל לא הייתה לי האופציה להתלהב או להיות מופתע...) לילה טוב.

אני משום מה מתפלל שהוא יוותר על החוברת מילים

חח אין לי מושג למה זה הרבה יותר משרה אווירה של איכות... אין לי איך להסביר את זה

Walk Two Moons

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איך לעזאזל העובדה שאין חוברת מילים משרה אווירה של איכות? (זה בסדר, הבנתי שאתה לא יכול להסביר, אבל הייתי חייב :) זה משרה בעיקר אווירה של מוזרות, ולרוב גם עצבים מצד אלו שקנו את הדיסק... תהא אשר תהא הסיבה האמיתית לכך שאין חוברת מילים בשיר טיול, ממש לא נראה לי שכך עומד להיות גם בדיסק הבא. שירטיול כאילו חרט על דגלו שהוא 'מוזר',(או שאולי ייחודי זאת מילה מתאימה יותר) ו'קשה לעיכול', והיעדר חוברת מילים יכול להיות בהחלט חלק מהעניין ומהנסיון ליצור אוירה מסויימת, לא יודע. בכל אופן ההרגשה שלי היא שהיצירה העכשווית של אביתר שונה לחלוטין משיר טיול... זה לא בדיוק אותו בנאדם, זה לא אותו סגנון של שירים וזו לא אותה אמירה. חוץ מזה, כנראה שהוא לא הפך את זה לנוהג קבוע, עובדה שבעומד על נייר יש חוברת מילים. בקיצור תתפלל, תתפלל אני אתפלל על ההיפך ונראה מה יהיה...

Evi Virus

New member
אני מבינה את הפסקה השניה ואת מה שרצית להגיד

בה, ואם אני מנסה להפוך את זה לגבי עצמי - יש איזשהו צד כזה גם אצלי, אבל מה ששונה במקרה הזה זה לשמוע את כל שירי האלבום פעם אחת. אז כן, אמנם יש פה כמה שהיו כבר במספר הופעות מהסיבוב ושמעו כמה שירים חדשים יותר מפעם אחת, אבל בשמיעה כוללת של כל האלבום עד צאתו [למרות שאולי זה לא יהיה כ-ל האלבום, אולי באמת יתווספו שירים כשזה ייצא] זה עדיין פעם אחת... אז נראה לי שזה שונה.

TEENAGER1

New member
טוב, אז תשובה אחת כבר יש לנו

http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=88684&ArtistID=1162 האלבום ייצא שנתיים אחרי "עומד על נייר"? איך בדיוק?
לפי הספירה שלי כבר עברו יותר משנתיים וחצי.. ואף פעם לא הייתי שם, אבל ממה שסיפרו לי הבנתי שהולכות להיות באמת הופעות אינטימיות - יש בלבונטין רק 50 מקומות ישיבה ועוד קצת בעמידה... בכל אופן, אני אהיה בעזרת ה' בהופעה ב-22. עשרה שירים זה מבחינתי פשוט מעט מדי... מעט מדי לאלבום, כי בכל זאת מדובר באמן שמוציא אלבומים בתדירות נמוכה יחסית, ועד שיוצא משהו חבל שזה יהיה כל כך קצר. וגם מעט מדי להופעה הזו ספציפית שתכלול רק שירים מהאלבום, זה יוצא פחות משעה של הופעה לדעתי, אלא אם כן חלק מהשירים יהיו יותר מפעם אחת. לגבי השאלה אם לשמוע או לא לשמוע. האמת שבהחלט הייתה לי התלבטות כזו. הבעיה אצלי זה שאם יש לי את האופציה ללכת להופעה של אביתר, קשה לי מאד לא לעשות את זה, מה גם שלא יהיו עכשיו הזדמנויות במשך מי-יודע-כמה זמן. אם הייתה לי אפשרות לבחור עכשיו בין הופעה רגילה לבין ההופעה הזו, נראה לי שהייתי מוותרת על ההופעה הזו, כי בכל זאת יש עניין מיוחד בלשמוע את כל האלבום כפי שהוא רק כשהוא באמת יוצא. אבל קשה לי לוותר, ואני מניחה שבמילא ייקח עוד זמן עד שהאלבום ייצא (לא נראה לי שחמש שנים, אבל כמה חודשים טובים), אז זו תהיה כבר חוויה אחרת לשמוע את האלבום עצמו. חוץ מזה שמן הסתם העיבודים בהופעה יהיו שונים מהעיבודים הסופיים באלבום, כך שזה יחסית בסדר. בכל מקרה, אני בטוחה שיהיה מיוחד. אני זוכרת את ההתרגשות שלי לשמוע שירים חדשים בפעם הראשונה שהייתי בהופעה של "תן לשינוי לצמוח". זה היה משהו מדהים.. אז למרות שכבר שמעתי חלק נכבד מהשירים (שאני מאד מקווה שכולם ייכנסו לאלבום!), יהיו גם שירים של פעם ראשונה וזה ללא ספק הולך להיות מרגש.

Walk Two Moons

New member
היי, את

א', תהני לך בהופעה, ב', תסתנני לחדר-אומן או משו ותוציאי ממנו תשובה לגבי מספר השירים שיהיו באלבום. כל האמצעים כשרים להשגת התשובה.

למעלה