ארבעה וחצי חודשים...

יקרה שלי

רואה איזה תהודה יש להודעה שבאה לדף הראשי זו למעשה החשיפה הכי טובה של הפורום המיוחד שלנו לקהל הגולשים והשרשרת הזו רק גודלת מיום ליום , ומביאה עוד ועוד גולשים שהם אלמנים ואלמנות לפורום

חוויה3X

New member
מגיבה קצת באיחור....../images/Emo52.gif

הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום גם לא סתם בשביל לקרוא הייתי צריכה את הניתוק הזה קצת. לא משהו אישי....
הערב משום מה החלטתי לבדוק "מה נשמע" ודפדפתי לראות מה עבר פה עליכם בתקופה האחרונה והגעתי למה שיואב כתב יואב - הצלחת להזליל הרבה דמעות מעייני דבר שכבר הרבה זמן לא קרה לי מקריאה בפורום (בוכה בדר"כ רק לכרית במיטה....) כשהגעתי לקטע בו כתבת על השיר של מירי מסיקה מיד פתחתי עוד חלון וביוטיוב והשמעתי אותו תוך-כדי המשך הקריאה.... וגם עכשיו תוך כדי כתיבה השיר בלופ - כל הזמן מתנגן.... השיר הזה מזמן כבר מעודד אותי ותומך בי ובאמת נותן כח לכל יום חדש אך כמו דובי -גם חיי התהפכו 180 ביום בהיר 1, וגם לי חסרה שיחת פרידה, תאום ציפיות ליום שאחרי, התמיכה בהתמודדות וכו' לפעמים אני ממש "מקנא" בכם - מי שבן זוגו היה חולה תקופה ממשוכת על האפשרות שהיתה לכם לעכל את מה שהולך להיות. על האפשרות לדבר על זה שאלת השאלות היא תמיד - מה עדיף?!. מוות פתאומי או מוות המלווה בסבל אין סופי וכאבים לחולה עצמו ולכל הסובבים אותו גם לי אין תשובה.... אני כבר שנתיים וחודשיים ממשיכה את דרכי עם 3 ילדים (8,6,1.5) מקסימים (הקטנה- ששמה תמר..... נולדה כ-7 חודשים אחרי שבעלי נפטר) ב"ה שיש לי למה לקום בבוקר - בלעדייהם אני לא יודעת מה היה קורה לי שואבת מכולכם כוחות (גם אם לא מגיבה) מקווה להראות את עצמי כאן קצת יותר.... זה מאמת עוזר לכתוב ולפרוק - תודה על האפשרות....

david047

New member
חבל

כאלמן שעבר חויה דומה שעדיין לא הפנים ..לא השלים..לא מעכל..ולא מקבל ועדיין לא מוכן להתנתק ..דמעתי !

אתה מוזמן להצטרף לפורום

פה תמצא אנשים שעברו כמוך את המצב הזה חלקם עדיין מתמודדים חלקם הצליחו להתגבר ותומכים באחרים שנכנסים פה תזכה להבנה חיבוק של הבנה ותמיכה , פה המקום להיות שקשה לך מפה תצא רק מעודד מהחברה שמתמודדים כמוך , כמו בכל חברה תומכת ומפרגנת

זה פשוט מאד

תכנס לפורום שבו ההודעה שלך התפרסמה , ושם תגלה את הפורום שלנו , תקרא ותגיב הבית הזה פתוח לכל אלמן ואלמנה פה מקבלים כל אחד כמו שהוא תומכים מקשיבים ושולחים חיבוק ורטואלי ולפעמים שיש מפגשים אז יש חיבוקים וצחוקים , כי אנשים ונשים שמבינים אותך הם במצב שלך יודעים איך לצאת מהמצוקה והקושי לחיים קצת יותר נסבלים ולחזור לבנות חיים עם הידיעה והזכרון להביט קדימה בתקווה עם חיוך

הגעתי מהראשי

אין לי מילים חכמות או מנחמות לומר. עצוב וכואב. רק חיבוק ענק מהנשמה ואיחול שיהיה בך הכוח להמשיך הלאה.

"שיר תקווה" ../images/Emo23.gif

בהופעה הראשונה בה הקריאה מירי את המכתב שלך, היא שרה את "שיר תקווה" - וכשסיימה אותו, הרגשות צפו, וקולה היה חנוק מדמעות. התרגשתי וכאבתי, אבל המילים נותנות תקווה. זה שיר של תקווה. מאז הייתי בעוד מספר הופעות שלה, בכולן היא הקדישה את השיר הזה לך, לכם. נוגע בכולם, נגע בי אישית. אני חושבת עליך בכל פעם שאני שומעת את השיר, לא האמנתי שייצא לי לומר לך את זה אי-פעם, נגעת בי. לבי איתך. מאחלת לך רק אושר, תשמור על עצמך ועל תמר הקטנה. מחבקת מכאן, כבר הרבה זמן... בלי שתדע.
מיטל.

את מתכוונת למירי מסיקה ?

היום האומנים מעורכיחם בהמון תמיכה בחולי הסרטן לא דעתי שהמכתב הזה מוכר כל כך , הוא הטיב לתאר את המצב יפה מאד ואכן החיים ממשיכים למרות ועל אף הכאב הנפשי , לומדים לחזור לחיות לחייך למען הילדים ומשתדלים שתהיה להם ילדות הכי קרוב שאפשר לנורמל המקובל כי הילדים פחות סבלנים מהבוגרים , הם פחות סלחנים לילדים שונים מהמקובל

מירי מסיקה, כן.

לא מדובר במכתב הזה, שנכתב כאן, אלא על מכתב שיואב כתב למירי מסיקה, על "שיר תקווה", ועל המשמעות שלו בעיניו, ועבורו. וכמעט בכל סוף הופעה, היא מקריאה את זה (כבר יודעת בעל-פה) ומקדישה ליואב את השיר, ומספרת על שמה של בתה שנולדה - תמר, ועל כך שהחליטה לקרוא לה כך בעקבות ההיכרות עם הסיפור האישי של יואב. זמרת מדהימה.

שיר התקווה של מירי מסיקה

תודה על סיפור מיוחד זה מעיד על הקשר הרגשי שנוצר בין אנשים איך אדם יכול להשפיע על האחר ושונה ממנו מדי פעם שומעים על הקשר שבין אמנים לאנשים שהאמנים השפיעו על האמן , ואת סיפרת על השפעה הדדית ואני מביאה קישור ל שיר התקווה של מירי מסיקה שהוא שיר נפלא במסר שהוא מעביר לכולנו

yoavyo

New member
בואו נשים דברים על דיוקם...

המכתב למירי מסיקה נכתב כשלושה ימים אחרי פטירתה של אישתי, והרבה לפני המכתב הנוכחי (ארבע וחצי חודשים אחרי). ביתה של מירי מסיקה,תמר, נולדה לפני ה"אירוע" והשמות הזהים הם פרי מקריות בלבד :)

על המכתב אני יודעת,

על השם של בתה, לפי מיטב זיכרוני, היא סיפרה שהוא נקבע בעקבות המכתב, או ההיכרות, כך שהייתי בטוחה עד כה שזה לא מקרי. בכל אופן, השיר נוגע בי כל פעם מחדש, ואתה במחשבותיי כשאני שומעת אותו.

יואב תמשיך לכתוב

ותשמור את זה בבלוג לזכרה של האהובה שלך תראה בכנה אנשים ונשים נגעת בכתיבה שלך ואתה כותב היטב , והכתיבה מרפאה את הנשמה

hadas03

New member
ואווווווווווווו

איך הדמעות זולגות... אני לא מכירה אתכם, אבל אני בטוחה שאתה אדם מדהים ואבא ניפלא! מחזקת אותך למצוא את הכוחות לשקם את חייכם... הדמעות לא מפסיקות לזלוג לי...

אורנה142

New member
התחושות שלך חודרות את המסך.

לא חוויתי אובדן, רק יכולה להביע בערכתי על ששיתפת אותנו בתחושותיך, כ"כ עמוק, כ"כ עוצמתי, כאילו אנחנו שם איתך שאב כוחות מתמרי והייה חזק.

למעלה