פרק 7 יואו איזה חפירה ישש!
טוב קודם כל וואו אנריקה וריאנה
הם נראים מדהים, השיפוט..כ"כ שטויות, אנריקה וניקול עוד שניה גומרים על ניקול ואז הם מנסים למצוא איך לא לקחת אותה.. הרי ברור שהיא תיכנס. הסכמתי עם הרבה שאמרו בשיפוט אבל וואו, השופטים עם סיימון קשוחים עם מה? (אם כי באמת, מלבד דרו, היה על מה. ) אז ככה: הבנים
בריאן, אם אל איי הולך עליו הוא לוקח הימור יותר מדי רציני, הילד מוכשר אבל אני לא יודע כמה תומכים יהיה לו. עכשיו מילא אם היה בו משהו מיוחד, לפי דעתי יש סביר להניח עוד הרבה ראפרים כמוהו ולא הרגשתי הרבה גיוון בין האודישנים שלו..(ויכול להיות גיוון בראפ!). אולי היה יותר חכם מבחינתו, אם היה הולך לקבוצת להקות, אפילו פשוט משיג בחורה שתשיר לו את הפזמון, ויעשה לה בתי ראפ, זה יכול להיות להיט. אבל זה לא המצב.
סקיילר- אם לא יהיה איזה הפתעה בפרק השני אני מאמין שהוא ייכנס אני חושב שהוא הכי מוכשר ממי שהתחרה מהבנים הפרק, בכלל לא התלהבתי ממנו והתעצבנתי שנותנים לו יותר מדי קרדיט על זה ששר בלי מוזיקה (כאילו בסדר, יפה מצידו, אבל חפרתם), אבל האודישן הזה היה פשוט באמת מרגש ומקום שלישי להערב.
פיליפ!- אני כ"כ אוהב אותוו!!# הוא בול כמו שאני אוהב,הגרסה שלוו מאד מצאה חן בעיניי רק חבל שהוא קצת צחק באמצע,אני מאמין שאם היה לו עוד זמן הוא היה עושה את זה עוד יותר טוב,הוא מאד מיוחד וממש מקווה שהוא ייכנס הוא היחיד שבאמת מעניין אותי מהבנים. אבל נראה לי הוא לא עף עליו, בגלל זה גם ממש התחברתי לזה שפיליפ עצמו אמר שהוא לא בטוח שאלאיי ריד רוצה את הסגנון שלו והוא ממש צודק לצערי
ניק ווס- טוב זה היה אודישן לא משהו,הוא הצליח לשפר את זה לקראת הסוף והאמת שהוא ממש ריגש אותי בזה שהוא פשוט ממש השתדל וראו שהוא עובר שם איזה משבר עם עצמו להצליח להחזיק את השיר ככה שכן הערכתי אותו........ אני הייתי לוקח אותו אבל אני מאמין שהוא יודח, גם צריך לראות את שאר הבנים
בנות
סימון- אני לא מבין היא לא מתיימרת להיות איזה זמרת פופ מגניבה? איפה זה היה??? כי אם היא רוצה להוכיח שהיא איזה זמרת גדולה ועל זה היא הלכה באודישן שלה אז חבל, כי אמנם יש לה קול סבבה, אבל היא נופלת לגמרייי אם צריך להשוות אותה לאחרות קולית!! מה שיכל לייחד אותה זה לא זה ! ואישית לא הייתי מביא אותה גם ל8, מקווה שהיא לא תהיה ב4
טורה- תגידו לי מה היא מפגרת? 90 אחוז מהשיר היה "I CANT GET NO SADISFACTION" וה10 אחוז הנותרים : SO I TRY AND I TRY.. וזה עוד שיר כ"כ מוכר, למה היא כ"כ פחדה והייתה לחוצה על המילים?? טוב בסדר,אולי גם היה שם בסוף ממש עוד איזה בית של 3 שורות,אבל כמה זמן יש להם ללמוד את השיר? זה מה שיעצור הזדמנות כזאת וגרם לה לכזה התחרפנות, בית של 5 שורות? זה לא היה נשמע כזה מסובך.. הביצוע היה מיוחד ומגניב ואני ממש אוהב את הסטייל שלה,אבל התחרות קשה .... ! כנראה שגם אני הייתי מדיח אותה אבל באמת בצמצום.
קייטלין- יש לה קול מדהים!!! באמת של מלאך,איכיות שבחיים לא שמעתי וצלילים שרק מהפה שלה יכולים לצאת......אבל אני חייב להודות שנרדמתייי ואני באמת לא הייתי בונה על המקום שלה.. קשה קשה!
דרו- וואו היא מדהימה היא ריגשה אותי בטירוף!! מדהים איך ילדה בת 14 מצליחה להעביר כ"כ רגש...למרות שאני חייב להודות שבעיקר בהתחלה היא נראיתה כ"כ סובלת מהשיר,אני בטוח שלא הייתה שרה אותו בנסיבות אחרות. בכ"מ יצא מדהים ומקום 2 לפרק!
אוברז
דקסטר-אני ממש חושש שהוא ייכנס, אני לא מבין,הוא פשוט שר קולות רקע? הרגשתי שאני באודישן הראשון. אני בטוח שכל שופט אחר היה מעיף לצערי ניקול עוד עלולה לקחת אותו...הוא ממש חמוד והכל אבל פשוט לא.
סטייסי- טוב אם זה לא ברור אז סטייסי היא המקום הראשון שלי,,למרות שכל העריכה שלה וכל ההתנהגות שלה עושה הכללללל להוריד לי ממנה, אין מה לעשות הביצוע הזה החזיר נקודות וכבודה במקומה מונח היא פשוט זמרת ענקית והיא עשתה מהשיר הזה משהו מיוחד, נהניתי מכל רגע . הדבר היחיד שעיצבן זה המודעות שלה תוך כדי לזה שהולך לה, אבל מצד שני זה גם עושה את זה הבטחון הזה.
ג'יימס- משעמם אותי ממש ואני לא חושב שהוא מיוחד בצורה קול שהיא, הוא באמת יכול להיות מקסימום אחד מהלהקה הוא לא כזה טוב כסולן, לא מבין מה הוא עושה כאן בכנות.
אלאיין-כן אני עם מוטי היא יותר מדי על המשבצת של סטייסי וסטייסי טובה ממנה אז זה בעיה,לדעתי האודישן התחיל מדהים ואז נשאר על אותו קו...אשמח לראות אותה בפנים אבל אבין למה לא לקחו אותה,אין לה גם סיכוי ממשי לזכות.
להקות
:
התשובה-דה אנסר- זה כנראה הקבוצה הכי טובה הם מעולים יש להם קול מדהים.. הבעיה באמת שהם יצטרכו להתלכלך!!! אכן!
לקודה ריין - אוי כל הכבוד להם! אני דווקא ממש נהניתי מהן והן באמת עשו עבודה ממש מיוחדתת,זו שדיברה בסוף זה היה כ"כ מעצבן אבל האמת שזה היה כ"כ במקום ואני כן הייתי מקווה שפאולה תחשוב על זה ותעבוד איתןן אני בעד..! ופייג' פשוט מדהימה!!!!
פור שור- האמת ממש ממש לא התלהבתי! ודווקא חיבבתי אותם בעבר..שיעמם אותי..הם כנראה בפנים ולא אכפת לי אם כן או לא.
ברוור בויז-מיוחדים נורא,לרוב לא מתחבר לזה אבל אצלהם אני באמת נהנה והם ממש חמודים...מגיע להם להיכנס. אבל שוב נדע הכי טוב שנראה את כל ה32!