אקס פקטור US פרק 7-Judges Homes

RacheLambert

New member
היה פרק 8?? לא אמרו שזה ישודר ביום ראשון?

הרי פרק 7 היה אמור להיות משודר ביום רביעי והוא נדחה לאתמול בגלל משחק בייסבול או משהו ובסוף פרק 7 נאמר שהפרק הבא יהיה בראשון..

תודה, לא שמתי לב שאמרו את זה...

ואני סתם מתאמצת להוריד חחח, איזה באסה אז אני לא אספיק בטח לראות אותו, יש לי שבוע עמוס שבוע הבא, חבל ביותר, מה אכפת לי הבייסבול שלהם? אוף...

is00

New member
לא שודר פרק 8.

הוא יושדר רק ביום ראשון בארה"ב. מתברר שפרק 7 לא שודר בארה"ב כשהוא היה צריך להיות משודר, בגלל איזה משחק בייסבול שהתעכב בגלל גשם, שבסוף ביטל את כל הפרק בארה"ב(אבל לא בקנדה). שורה תחתונה - אין פרק 8, עדיין.

אין סיכוי שסיימון לא יעביר את דרו

אחרי הביצוע שלה לבייבי היו לה כל כך הרבה צפיות ביוטיוב תוך כמה שעות שאין סיכוי שהוא יוותר על זה, יש לה כבר עמודי מעריצים בכל מקום, זה מטורף ואחרי שהיא ביצעה שיר של הלהקה האהובה עליי... אז אני בכלל בעדה, חוץ מזה שאני גם אוהבת את ג'סטין... לא מכירה את השירים שלו, רק חושבת שהוא מאוד מוכשר

נוש14

New member
דעתי

טוב, לצערי אני חייבת להגיד שהפרק היה משעמם. הוא התחיל טוב ומבטיח ואפילו התלהבתי מזה שאני באמת נהנית לצפות אבל ככל שעבר הזמן התחלתי להשתעמם. הכל פשוט חזר על עצמו כל פעם מחדש. והם לא מצליחים לחדול מהחפירות הבלתי פוסקות על המתמודדים. השופטים האורחים שהביאו היו ממש ברמה, באסה שמריה קארי לא הגיעה. המתמודדים לפי קבוצות: בראיין הראפר המעיק - הביצוע שלו היה דווקא נחמד אבל אני ממש לא מתחברת לסגנון שלו ולדעתי הוא צעיר מדי בשביל להיות ממש טוב. לצערי ניכר שLA אוהב אותו. סקיילר אנדרסון - לא עשה עלי שום רושם, חיובי או שלילי. פיליפ - הוא חתיכיי ויש לו קול ממש טוב. אני אוהבת ג'אז/בלוז משנות ה-60. ממש לא אהבתי את הגרסה שלו לשיר של ריהאנה אבל. ניק ווס - לא אוהבת ולא שונאת. בסדר כזה. סימון באטל - היא מעצבנת אותיי טורה וולושין - אהבתי מאד את הקול ואת ההופעה אבל חשבתי לעצמי במהלך הביצוע שמשהו חסר שם. גם אם סיימון יעביר אותה הלאה, לא נראה לי שיש לה מה שצריך בשביל להגיע רחוק בתחרות הזאת אבל היא כן מוכשרת. קייטלין קוץ' - אם אני זוכרת אותה נכון אז אהבתי את הביצוע שלה אבל בעיקר לקראת הסוף. יש בה משהו עוד מתמודדת שאני לא זוכרת מי היא ומה היא שרה... דה אנסר - הם חמודים אבל כמו שפאולה אמרה - טהורים מדי. שיתלכלכו לקודה ריין - ממש לא אהבתי. כלום שם לא התחבר. לא הן לשיר, לא הן אחת לשניה, לא הכוריאוגרפיה המוזרה. הביצוע הזה לא עבד וגם הן הרגישו שהייתה שם בעיה. הן ממש נראו כמו סולניות שחיברו אותן בעל כורחן לשיר כלהקה. ברוור בויז - האח הגדול ממש מרגיז אותי מאיזושהי סיבה. הם שרים טוב אבל הביצוע שלהם בפרק לא היה וואו. הוא היה בינוני ומטה. יחד עם זאת יש בהם משהו שגורם לי להיות בעדם ולרצות לראות למה עוד הם מסוגלים. 4 שור - הם באמת היו טובים. הכוריאוגרפיה הייתה מוצלחת, ווקלית הם היו טובים. אהבתי דקסטר - לא ברור לי למה הוא בחר פלייבק שביונסה מלווה אותו והוא גם לא ממש שר... כל האטיטיוד שלו לא עובר מבחינתי אבל הוא חמוד כי זה ממש חשוב לו... נראה. ואהבתי את העקבים XD סטייסי פרנסיס - אוי, ממש אהבתי אותה! היא ממש ריגשה אותי. היו כמה רגעים בשיר שהרגשתי שהיא קצת דוחפת יותר מדי אבל מעבר לזה הביצוע שלה היה יפיפה, גם ווקלית אבל היא גם העבירה המון רגש וזה מצויין. מהאוברז אני בעדה. היו פה עוד מתמודדת שבדיוק הלכתי לשירותים כשהיא עלתה כי כבר נמאס לי ועוד מתמודד בן 34 ששכחתי את שמו אבל כבר כיביתי את הטלויזיה בלי לטרוח עליו כי כבר ממש מיציתי והעדפתי להמשיך לקרוא את הספר שלי.

LeAnnDylan

Well-known member
צופה ומגיבה

בריאן המעצבן- המשיך להיות מעצבן בכל ההופעה שלו.
סימון- הפתיעה אותי לטובה. הביאה ביצוע ממש טוב, שונה ומדליק שגרם לי לשכוח לרגע שמדובר בשיר של הביטלס. לגמרי הפכה אותו לשלה!
דה אנסר- מעולים מעולים מעולים!
דקסטר- הוא כזה הזוי. אני לא מאמינה שהוא הגיע עד כאן. שיעיפו אותו ASAP
סקיילר- לא יודעת אם אני אוהבת אותו בגלל שהוא שר קאנטרי או בגלל שהוא טוב באמת, אבל אני ממש אוהבת אותו.
טורה- בניגוד לסימון שהביאה ביצוע מענין לשיר טוב. טורה הביאה ביצוע גרוע לשיר טוב. שיעיפו אותה. אתמול.
לאקודה ריין- פייג', קרי, היילי ודני. שתים מהן אני אוהבת זה צריך להיות טוב. לדעתי כקבוצה הן יכולות להשתפר אבל יש פוטנציאל.
סטייסי- פנטסטית כרגיל. אבל בחייאת שתפסיק להתבכיין אחרי כל הופעה, הבנו שאת רוצה את זה. כולם רוצים את זה
ברואר בויז- הגדול יותר ממש חמוד. הקטן סתם מעצבן אבל אני מחבבת אותם.
פיליפ- יש לו קול יפה ואהבתי את העיבוד שהוא עשה
לא משתגעת על הסגנון הג'אזי שלו אבל פה הוא לגמריי הפתיע לטובה.
אליין- הצליחה לעשות מה שסימון עשתה בתחילת הפרק ולהפוך את השיר לגמריי לשלה. אהבתי מאוד.
קייטלין- הו, הנה מישהי שאני אוהבת. *מקווה שהיא תהיה טובה!* יש לה סאונד כל כך נקי ויפייפה. בחירת השיר גרועה בעיניי אבל היא ביצעה אותו בצורה פנטסטית!
ניק- אותו אני לא אוהבת. נראה אם הוא יצליח לשנות את דעתי כמו כמה אחרים בפרק הזה. היה משהו יותר כנה בהופעה הזו. יותר מכל ההופעות הקודמות שלו. הפעם הקול שלו נשמע הרבה יותר טוב ונקי ואהבתי את זה יותר מאת האודישן הראשון שלו.
4 שור- גם אני רציתי שהם ימשיכו! הם מדליקים לגמרי! חייבים אותם בלייב שואו!
ג'יימס- הוא כזה חמודי והילדה שלו כזו מתוקה! רק בגלל זה מגיע לו לעבור
הביצוע עצמו לא היה מדהים. המוזיקה השתלטה על הווקאל.
דרו- כמה מפתיע שאנחנו מסיימים את הפרק עם דרו
גם בלי לדעת מה היא תשיר אני יודעת שהיא תהיה מעולה. יש בה משהו קצת מעצבן אבל היא כל כך טובה שלא אכפת לי שהיא מעצבנת. טוב סיימון זוכה בתואר בוחר השירים הגרוע של הלייף אחרי הפרק הזה
דרו אבל, נשמעת מקסים.

חחחח... טוב, אני מעריצה שלהם מגיל קטן

מחכה להופעה הזאת כמו שבחיים לא חיכיתי להופעה... סופרת את הימים ובקרוב את הדקות

LeAnnDylan

Well-known member
מגניב!

אני מחכה למופע האיחוד של סטפס באפריל!! *רצה להתחבא*

../images/Emo6.gif

אין לי שמץ מי הם.. תביני שחוץ מרוקסט, עד איידול לא שמעתי בכלל מוזיקה לועזית. הם היחידים שהקשבתי להם, איכשהו הם הצליחו לשבות אותי. אני לא מאמינה שעוד שבוע אני אראה אותם

LeAnnDylan

Well-known member
להקת פופ בריטית שהצליחה בשנות ה-90

הם היו כל כך קיטשים, פופיים ומטופשים והייתי חולה עליהם. הם התפרקו לפניי 10 שנים ועכשיו לכבוד חגיגות העשור הם החליטו לחזור לטור משותף. אני חושבת שאפילו הזלתי דמעה של התרגשות כששמעתי על זה. הם היו הלהקה שהכי אהבתי ובכיתי במשך שבוע כשם התפרקו
לא היו להם יותר מידי שירים שהתנגנו ברדיו כאן אבל הייתה להם את הגרסה הסופר מפורסמת לטראג'די של הבי ג'יז. אין מישהו שגדל בשנות ה-90 ולא מכיר את התנועות של הריקוד. http://www.youtube.com/watch?v=OiwDHHcHPh0&ob=av2e

למעלה