צופה ומגיבה
בריאן המעצבן- המשיך להיות מעצבן בכל ההופעה שלו.
סימון- הפתיעה אותי לטובה. הביאה ביצוע ממש טוב, שונה ומדליק שגרם לי לשכוח לרגע שמדובר בשיר של הביטלס. לגמרי הפכה אותו לשלה!
דה אנסר- מעולים מעולים מעולים!
דקסטר- הוא כזה הזוי. אני לא מאמינה שהוא הגיע עד כאן. שיעיפו אותו ASAP
סקיילר- לא יודעת אם אני אוהבת אותו בגלל שהוא שר קאנטרי או בגלל שהוא טוב באמת, אבל אני ממש אוהבת אותו.
טורה- בניגוד לסימון שהביאה ביצוע מענין לשיר טוב. טורה הביאה ביצוע גרוע לשיר טוב. שיעיפו אותה. אתמול.
לאקודה ריין- פייג', קרי, היילי ודני. שתים מהן אני אוהבת זה צריך להיות טוב. לדעתי כקבוצה הן יכולות להשתפר אבל יש פוטנציאל.
סטייסי- פנטסטית כרגיל. אבל בחייאת שתפסיק להתבכיין אחרי כל הופעה, הבנו שאת רוצה את זה. כולם רוצים את זה
ברואר בויז- הגדול יותר ממש חמוד. הקטן סתם מעצבן אבל אני מחבבת אותם.
פיליפ- יש לו קול יפה ואהבתי את העיבוד שהוא עשה
לא משתגעת על הסגנון הג'אזי שלו אבל פה הוא לגמריי הפתיע לטובה.
אליין- הצליחה לעשות מה שסימון עשתה בתחילת הפרק ולהפוך את השיר לגמריי לשלה. אהבתי מאוד.
קייטלין- הו, הנה מישהי שאני אוהבת. *מקווה שהיא תהיה טובה!* יש לה סאונד כל כך נקי ויפייפה. בחירת השיר גרועה בעיניי אבל היא ביצעה אותו בצורה פנטסטית!
ניק- אותו אני לא אוהבת. נראה אם הוא יצליח לשנות את דעתי כמו כמה אחרים בפרק הזה. היה משהו יותר כנה בהופעה הזו. יותר מכל ההופעות הקודמות שלו. הפעם הקול שלו נשמע הרבה יותר טוב ונקי ואהבתי את זה יותר מאת האודישן הראשון שלו.
4 שור- גם אני רציתי שהם ימשיכו! הם מדליקים לגמרי! חייבים אותם בלייב שואו!
ג'יימס- הוא כזה חמודי והילדה שלו כזו מתוקה! רק בגלל זה מגיע לו לעבור
הביצוע עצמו לא היה מדהים. המוזיקה השתלטה על הווקאל.
דרו- כמה מפתיע שאנחנו מסיימים את הפרק עם דרו
גם בלי לדעת מה היא תשיר אני יודעת שהיא תהיה מעולה. יש בה משהו קצת מעצבן אבל היא כל כך טובה שלא אכפת לי שהיא מעצבנת. טוב סיימון זוכה בתואר בוחר השירים הגרוע של הלייף אחרי הפרק הזה
דרו אבל, נשמעת מקסים.