../images/Emo58.gif
טוב, אני אחפור בקצרה - כלומר, רק מי שאני זוכרת: בנות: אני לא יכולה להגיד שמישהי הרשימה אותי באופן מיוחד. את הראשונה אני כבר לא זוכרת, טורה היתה נחמדה אבל לא מדהימה, קייטלין שרה ממש יפה אבל השיר הזה מעצבן אותי ואני לא לגמרי מרגישה נוכחות, ולדרו יש קול מדהים להקלטות אבל זה שהיא נראית כפול מבת כמה שהיא באמת מוציא אותי משפיותי. בנים: בריאן עצבן אותי, לא זוכרת איך קוראים לזה ששר Nobody Knows, אבל יש לו קול יפה. פיליפ שר גרסא של ריהאנה שכבר שמעתי אותה משני זמרים בנים אחרים באקס פקטורים אחרים, וכמה שאני מחבבת גרסאות של ג'אז של שירים, זו לא גרסא משהו והשיר די מאוס, מה שכן, יש לו יותר הבעות פנים מאשר ריהאנה שישבה מולו. אבל כשאני רק מקשיבה לו אני חייבת להודות שיש לו קול מאד מוצלח. לניק רציתי להרביץ רוב הזמן, והוא לא כזה זמר טוב, אבל אם אל.איי הולך על כלל הגיוון - להרכיב קטגוריה מזמרים בז'אנרים שונים, אז הוא בטוח בפנים. אוברז: טוב, סטייסי כל כך עוברת שלב שפשוט אין לי סיבה לכתוב כלום. חוץ מזה שהיא מלכה. איליין מזכירה לי את כל הזמרות דיסקו שמתארחות אצל אמני דאנס לעשות להם קולות. היא שרה נהדר גם אבל נראה לי שזה או היא או סטייסי וסטייסי יותר טובה ויותר נוחה לשיווק לדעתי. אני לא זוכרת מי שר ראשון, את ג'יימס אני מאד אוהבת אבל לדעתי הוא יכול יותר טוב מזה. להקות: האנסר מאד טובים אבל אולי קצת מהוקצעים מדי? מה שכן, הם נורא חמודים ונוחים לשיווק. את האחים דווקא מאד חיבבתי, אפילו אם הם לא הזמרים הכי טובים בעולם, אבל אמריקה אוהבת להקות של אחים מתחת לגיל 18 והגרסא היתה מגניבה. את הלהקת בנות דווקא חיבבתי למרות שזה היה ביצוע סביר וזהו, אבל הן מקבלות כמובן את הקרדיט על זה שבניגוד לשתי הלהקות שהזכרתי שהן כבר הרבה זמן, זו היתה ההופעה הראשונה שלהן ביחד. יש פוטנציאל, ואפשר לעשות מהן משהו קצת פחות קלישאתי. הלהקת בנים האחרונה היתה מביכה אפילו שהם סבבה מבחינה ווקאלית, אבל אפילו בניינטיז זה כבר היה פאסה, בחייאת.