אקס פקטור US פרק 7-Judges Homes

M o n t i

New member
אקס פקטור US פרק 7-Judges Homes

כל מה שקשור לפרק,מוזמנים להגיב כאן. נא לסמן ספוילר עד יום שישי בשעת שידור הפרק בישראל,תודה
.

M o n t i

New member
../images/Emo58.gif פרק 7.

אז מסתבר שמה ש is00 פירסמה כאן לא מזמן הוא נכון,או נכון חלקית לפחות כרגע. הפרק השבוע הוא החלק הראשון של שלב 'בתי המאמנים' ובו הופיעו ארבעה מתחרים מכל קטגוריה. אז נתחיל עם זה שאומר שכל מה שאמרתי עד עכשיו על האקס פקטור אמריקה אני לוקח בחזרה. הפרק הזה פלוס חצי מהפרק הקודם היה פשוט תענוג.בדיוק כמו האקס פקטור שאני מכיר,אוהב וציפיתי לו. אני ממש שמח שהחליטו לקצר את האודישנים הראשונים ואת החלק הזה תבחרות בוחרים להרחיב ולהראות לנו הכל,שלא כמו באנגליה מראים לנו את האודישנים המלאים של הארבע שיעברו לתחרות ועוד אחד שמתנדנד והשאר כל כך ברור וידוע שהם לא יעברו.באמריקה באמת נתנו לכל אחד זמן מסך זהה,הראו את רוב האודישן שלו והיה בנתיים ממש ממש טוב. אני אפרט קצת מה חשבתי על כל המתמודדים שהופיעו. בנים- בריאן ברדלי-הראפר הקטן בן ה14 הביא ביצוע טוב יחסית.הילד מפגין כבר מההתחלה כריזמה ואי פחד על במה. אני אישית לא מתחבר אליו ולא אוהב אותו,אני לא חושב שיש לו לייקאבליטי ולשיר ראפ במשך 12 שבועות אני בטוח שיגרום לי לרצות למות. אם אל-איי לא יפתח קלפים אחרים בשבילו (כי לדעתי סביר להניח שהוא יעבור ללייב שואוס) ממש ימאס לי ממנו. סקיילר אנדרסון-הבחור היחידי שאני איכשהוא מצליח להתחבר אליו. היה לו אודישן יפיפה,נוגע ובהחלט הייתי מצפה (מכל שאר הבנים) לראות אותו בלייב שואוס. פיליפ לומקס-בחור חביב,לא הרבה סטאר קוואליטי.אני אוהב את הסגנון שלו והוא מזכיר לי מישהו שהיה בקנדיאן איידול לפני כמה שנים (רק שההוא היה מפוצץ בסטאר קוואליטי).הביצוע עצמו גם היה חביב+. ניק ווס-אחד הבנים שאני זוכר יותר לטובה מהאודישנים,כי כמו שכבר ציינתי,אין אפילו מישהו אחד בקטגוריה הזו שאני באמת אוהב. ההופעה היום הייתה יחסית חלשה ופחות הצלחתי להתחבר אליו.יש גם משהו במראה שלו שלא מרגיש לי נח להסתכל עליו. בנות- סימון באטל-לא יודע מה סיימון אהב או מתלהב ממנה בכללי,הכל פוזה אחת גדולה.היא לא רעה,אבל גם רחוקה מלהיות זמרת גדולה או מעולה בפני עצמה.האודישן שלה היה מיגע. טורה וולושין- היה ביצוע מעולה,בחירת שיר קצת נדושה. אבל בדיוק מה שסיימון אמר בסוף האודישן שלה גם אני הרגשתי.כאילו היא טובה ויש בה ייחוד וחספוס כלשהוא,אבל משהו חסר,אין ספק בזה.לא נראה לי שהיא תעבור ללייב שואוס. קייטלין קואץ-הפיבוריטית שלי מהרגע הראשון בתחרות. אני לא יודע להסביר מה יש בבחורה הזאת,אבל היא לגמרי שבתה אותי מההתחלה.קול של מלאך,החיצוניות שלגמרי לא גורעת והיחודיות שלה.עד עכשיו היא לקחה שירים שלא הכרתי ממש ושלי נשמעו די משעממים (גם מה שסיימון בחר בשבילה הפרק) והצליחה להפוך אותם למעדן לאוזניים. אני ממש חושש מהמקום שלה בלייב שואוס ואם היא לא תהיה שם אני ממש ממש אבל ממש אתבאס. דרו ריינוויץ-(אם ככה מאייתים את שם המשפחה שלה) לגמרי ההפתעה של הערב (למרות שלא ממש הפתעה כי היא תמיד הייתה מעולה) אבל לא ציפיתי מילדה בת 14 ממעריצות ג'סטין ביבר לעמוד מול סיימון ולתת הופעה כנה,נוגעת ללב ופשוט מדהימה.ההופעה הכי טובה של הפרק (למרות שקשה לי להודות בזה בגלל קייטלין). אוברז- דקסטר הייגוד-אני שונא אותו.סליחה,אבל הוא פשוט מגעיל אותי. הייתי שמח להבין חצי ממה שהוא שר והייתי עוד יותר שמח אם הוא מעיף את הג'קט המזעזע והעקבים מהניינטיז,תודה. סטייסי פרנסיס-ואוו.ואוו ואוו ואוו. ביצוע מושלם.אין לי להוסיף. ג'יימס קני-ידעתי שאני אוהב אותו!הוא היה מדהים בעיניי.אני ממש מקווה שהוא יעבור ללייב שואוס. אלאיין גיבס-אני חושב שהאודישן שלה היה לא טוב,אבל אני אוהב אותה מאוד ואני חושב שהיא גדולה מהחיים (למרות שסביר להניח שהיא לא תצליח לעבור כי היא יושבת על אותה משבצת של סטייסי) קבוצות- דה אנסר-האמת היא שאני מחבב אותם וזכור לי שאהבתי את האודישן שלהם,אבל שאני חושב על זה עכשיו כבר שכחתי את האודישן שלהם,מממ... לקודה ריין-הקבוצה החדשה של הבנות שהשופטים הרכיבו. בגדול חוץ מזה שהן מנסות להשפריץ סקסיות שהייתה שווה לזו של עוף מת,זה היה חביב יחסית. היה בא לי שפתאום בקטע של Baby theres no other way baby you were born this way הן היו עוצרות את המוסיקה ומגבירות את הקצב בקטע מגניב כזה שייחד אותן,כי כרגע הן היו חסרות ייחוד לחלוטין. דה ברוור בויז- הם בסדר נו..אני מחבב יותר את האח הגדול (אני חושב שהאחד הקטן די מיותר שם למען האמת ויכלו לשכפל את הגדול ואז זה היה יותר נחמד) הם הביאו ביצוע נחמד סך הכל,לא התעלפתי.. יש לי תחושה אבל שהם יעברו ללייב שוואס. 4 שור.גם אותם אני מסמפת.אהבתי את וייב הניינטיז בויבנדס שהם נתנו באודישן שלהם.אני אומר,אם זה מה שאתם,תאמצו את זה ואל תתכחשו לזה.לייק. זהו..חפרתי,אה?!

../images/Emo45.gif

אהבתי שהם מראים את כל המתמודדים ולא בעריכה מגמתית שכבר ברור מי ייכנס להופעות החיות. אגב למה להעליב את שנות ה 90? לא זכור לי שהיו עקבי גברים כאלו אז.. אולי יותר לכיוון שנות ה 70 שדקסטר תקוע בהם.

לא יכולה לסבול את בראין-זה לא ספויילר...חחח

ילד שחצן ומתנשא, רק בגלל השחצנות שלו לא הייתי מעבירה אותו לתוכנית

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני אחפור בקצרה - כלומר, רק מי שאני זוכרת: בנות: אני לא יכולה להגיד שמישהי הרשימה אותי באופן מיוחד. את הראשונה אני כבר לא זוכרת, טורה היתה נחמדה אבל לא מדהימה, קייטלין שרה ממש יפה אבל השיר הזה מעצבן אותי ואני לא לגמרי מרגישה נוכחות, ולדרו יש קול מדהים להקלטות אבל זה שהיא נראית כפול מבת כמה שהיא באמת מוציא אותי משפיותי. בנים: בריאן עצבן אותי, לא זוכרת איך קוראים לזה ששר Nobody Knows, אבל יש לו קול יפה. פיליפ שר גרסא של ריהאנה שכבר שמעתי אותה משני זמרים בנים אחרים באקס פקטורים אחרים, וכמה שאני מחבבת גרסאות של ג'אז של שירים, זו לא גרסא משהו והשיר די מאוס, מה שכן, יש לו יותר הבעות פנים מאשר ריהאנה שישבה מולו. אבל כשאני רק מקשיבה לו אני חייבת להודות שיש לו קול מאד מוצלח. לניק רציתי להרביץ רוב הזמן, והוא לא כזה זמר טוב, אבל אם אל.איי הולך על כלל הגיוון - להרכיב קטגוריה מזמרים בז'אנרים שונים, אז הוא בטוח בפנים. אוברז: טוב, סטייסי כל כך עוברת שלב שפשוט אין לי סיבה לכתוב כלום. חוץ מזה שהיא מלכה. איליין מזכירה לי את כל הזמרות דיסקו שמתארחות אצל אמני דאנס לעשות להם קולות. היא שרה נהדר גם אבל נראה לי שזה או היא או סטייסי וסטייסי יותר טובה ויותר נוחה לשיווק לדעתי. אני לא זוכרת מי שר ראשון, את ג'יימס אני מאד אוהבת אבל לדעתי הוא יכול יותר טוב מזה. להקות: האנסר מאד טובים אבל אולי קצת מהוקצעים מדי? מה שכן, הם נורא חמודים ונוחים לשיווק. את האחים דווקא מאד חיבבתי, אפילו אם הם לא הזמרים הכי טובים בעולם, אבל אמריקה אוהבת להקות של אחים מתחת לגיל 18 והגרסא היתה מגניבה. את הלהקת בנות דווקא חיבבתי למרות שזה היה ביצוע סביר וזהו, אבל הן מקבלות כמובן את הקרדיט על זה שבניגוד לשתי הלהקות שהזכרתי שהן כבר הרבה זמן, זו היתה ההופעה הראשונה שלהן ביחד. יש פוטנציאל, ואפשר לעשות מהן משהו קצת פחות קלישאתי. הלהקת בנים האחרונה היתה מביכה אפילו שהם סבבה מבחינה ווקאלית, אבל אפילו בניינטיז זה כבר היה פאסה, בחייאת.

Lhuna1

New member
תגידו ../images/Emo58.gif

רק לי זה היה נשמע מאוד כאילו חלק מהביצועים בפרק מול המאמנים (למשל ובמיוחד הילד המעצבן בראיין) - היו ליפ-סינקינג על גבי הקלטה מוקדמת?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif חשבתי שזה בעיה בוידאו של הפרק

לפעמים הסאונד רץ איזה חצי שניה לפני התמונה (או להיפך) ואז זה נראה ליפסינק. לא יודעת אם זה המקרה או שבאמת היה ליפסינק

עזבו אתכם מהשירה ../images/Emo58.gif

מישהו יכול לסדר לי את הבית של ניקול?
והאמת שהיחידים שאהבתי היו
דרו שבכלל לא חשבתי שאני אוהב בהתחלה אבל מצאתי את עצמי איכשהו הולכת ליוטיוב ומשמיעה לכולם את הגרסא שלה לבייבי
קריפי
ג'יימס
מודה שבכלל לא זכרתי אותו אבל ברגע שהוא התחיל לשיר בפרק היום התאהבתי
הלהקת בנות ששרה בורן דיס ווי ממש מתוקות ויש להן פוטנציאל
הבחור ששר ריאהנה... הוא אומנם לא מסחרי אבל הוא כזה מתוק.. מזכיר לי משום מה קצת את אנופ מאיידול

RacheLambert

New member
זו הייתה הפעם היחידה שיכולתי להקשיב לו שר

ולחשוב שהוא יכול להיות מעניין, הוא עשה משהו מאוד יפה עם השיר של ריהאנה והקול שלו לא היה נשמע כ"כ מיושן כמו שהיה באודישנים..

אשמח ללינק לפרק 8 (בפרטי)- אני נואשת

הורדתי את הפרק הזה כבר אולי 10 פעמים ממקומות שונים וכל פעם הוא פגום... כבר התחרפנתי

למעלה