* אקס פקטור - שבוע 1 *

Mikey Weiss

New member
6-7 ../images/Emo58.gif

מיס פראנק: הקליפ לפני ההופעה - האתגר שלהן זה להראות שהן להקה, כי הרי כידוע הן שלוש סולואיסטיות שחוברו להן יחדיו. התחלה רעה... אחת הבנות חירבה להן את הווקאלז, הלך והשתפר ככל שזה המשיך. יש להן עוד דרך ארוכה לעשות, אבל הפוטנציאל כל כך שם, והן באמת בסך הכל מעט מאד זמן ביחד. השופטים אהבו. סיימון שוב מצליח לתת מחמאות ולהעליב באותו זמן, זה מאד מרשים. ג'יימי: לא כל כך אוהבת את השיר, אבל לפחוהות א עושה רוק. ההתחלה קצת נמוכה לדעתי, ויש קצת יותר מדי דברים ברקע שמקשים על לשמוע אותו, אבל ברגע שהוא עולה בטונים הוא נכנס לזה וזה היה ממש ממש כיף.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

אחלה בחירת שיר למיס פראנק ויופי של הופעה. הסוף קצת הרס לדעתי אבל בגדול זה נשמע סבבה. סיימון היה כזה רע אליהן! הבחורה בצד נראתה כל כך פגועה. אאוץ'. אכן, מרשים שהוא יכול להחמיא ולהעליב באותו המשפט בכזו קלות. מסכימה איתך בכל מה שאמרת לגביי ג'יימי.

Mikey Weiss

New member
ועוד... ../images/Emo58.gif

לויד שר ג'סטין. ההכנות השבוע נראות כאילו היו זוועה, אבל בואו נראה מה הוא עושה. טוב, סתמי לאללה. וההשוואה לשיין ששר את השיר הזה בעונה שלו ממש לא עושה לו טוב. והקולות נעים בין ממוצעים לגמרי לרעים. לא אהבתי, אבל הוא בלונדיני ובן 16 ובנות יצביעו לו. השופטים היו יותר מרוצים ממני, וסיימון דווקא אהב, אבל שיהיה. לוסי שרה ליאונה, אם כבר השוואות לזוכים מהעבר. הרמה שלה לא לגמרי אחידה, אבל היא זמרת נהדרת, והיא שרה דברים בדרך שלה. היא לא זמרת של בלדות ענקיות ולכן זו אולי לא היתה בחירה כזו טובה לשיר, למרות שבלדות פופ זה כן הסגנון שלה, אם כי אני מקווה שמתישהו נראה אותה לא עושה בלדות.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

לויד היה נחמד. זו הפעם הראשונה שהוא נשמע לי לא רע בכלל והיה כיף לראות אותו מופיע. לוסי הייתה טובה. יש לה קול ממש טוב.

Mikey Weiss

New member
שלושת האחרונים ../images/Emo58.gif

התאומים - מקבלים הרבה בוז גם בהתחלה וגם בסוף. יורדים מהתקרה באמצע ועושים נסיון נואש לשיר, אבל הם עדיין לא יודעים לשיר, ולא ברור מה הם עושים שם. סיימון: הדבר היחיד שאני יכול להגיד לזכותכם הוא שיש לכם עור עבה. מעבר לזה, זו היתה זוועה מוזיקלית, אני לא יכול לדמיין מה זכייה שלכם תעשה לתכנית הזו, וכולנו יודעים שהסיבה היחידה שלואי העביר אתכם לטופ 12 היא שאתם איריים. ג'ו - גם שר רובי. הקשבתי לחלק מההופעה בזמן שהייתי על פייסבוק, ויש לו קול מאד מאד יפה. לא יודעת עד כמה השיר היה נכון בשבילו, אבל זה היה מוצלח לטעמי. ודניאל (כן, זה השם שלו, איות מוזר והכל) אחרון, כמה מפתיע, שר את שיר אימת האיידולים באשר הם, אנד איים טלינג יו איים נוט גוינג. אה. לא זוועה. לא מפיל. סתם. הקהל מתלהב נורא. לואי מציין בפניו שהוא צריך להרגיע את הגישה קצת, שהוא קצת יותר מדי בטוח. שריל גם, ודני מנסה להוציא אותו מהארון. סיימון, המשוחד בעליל, חושב שזה היה נפלא, הקהל תומך. טוב. מיציתי את התכנית להיום.

apoptosis

New member
מה נסגר עם ההערה הנ"ל של דני לדניל? ../images/Emo58.gif

הגזימה ממש ממש ממש. לא קרוב אפילו להיות הערה רלוונטית של שופט בתחרות. גם הטענה של לואי ושריל שדניל לכאורה יותר מדי בטוח בעצמו נראו לי ממש לא קשורות לאור המבט המאוכזב שלו בסוף השיר. שריל מאידך שעשעה אותי באמירתה לשני הילדים האירים: אתם לא יודעים לשיר, אבל זה לא אשמתכם שאתם בטופ 12... לואי משום מה היה מופתע שתושבי אירלנד לא יכולים להצביע. (אני צריכה להזכיר לו שזו מדינה נפרדת???) הגעתי באיחור, אז לא יכולה להגיב על 7-8 השירים הראשונים. מקווה שמצביעי התוכנית יעשו בחירות נכונות. מצד שני, אני לא מתכוונת להצביע כך שאין לי ממש זכות לדבר.

Mikey Weiss

New member
אני אגיד את זה לגבי דני..

ההערה שלה היתה ממש לא לעניין, אבל מכיוון שדניאל בעצמו התראיין לעיתונים וסיפר שהוא ביסקסואל, אז זה לא שזה נפל מהשמיים. ההערה שלה היתה לגבי מה שהוא בעצמו אמר לעיתונים והופיע בעיתונים. אני דווקא כן מסכימה עם לואי ושריל. הוא כן משדר (כשהוא שר) משהו שהוא קצת יותר מדי זחוח, וזה מרגיז אותי. לואי לא היה מופתע שבאירלנד לא יכולים להצביע, הוא רק הזכיר את זה לסיימון כתגובה על זה שסיימון אמר שהוא לקח אותם רק כי הם איריים, אז לואי ציין שזה לא בדיוק יעזור לו לקבל קולות כי בלאו הכי אירלנד לא יכולה להצביע.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

אני לא ממש רואה את זה, אבל רק חייבת להגיד.. כל הטוויטר מוצף בX factor ובמיוחד בדני(א)ל. אני אחכה שיהיה קישור ביוטיוב כדי שנראה אם זה באמת שווה משהו

naama59

New member
אחרי שראיתי ../images/Emo58.gif

(LOL. סיימון בחליפה!) דניל - ההתחלה נראתה לי קצת יבשה, אבל מהאמצע זה נעשה ה-ר-ב-ה יותר טוב. אבל ההערה של השופטת (אני עוד לא מתמצאת בשמות. דני?) על מה שכתוב בעיתונים ועל השינוי של המין בשיר הייתה ממש לא במקום. (ואם אנחנו כבר בפורום איידול, סתם לידע כללי - גם אדם עשה את זה בגירסאות סטודיו שלו) נראה לי שסיימון קצת מגזים איתו - גם standing ob באודישן וגם "אחת ההופעות הכי טובות שהוא שמע מעולם".. הייתה אחלה הופעה, אבל.. מפה ועד להופעה הכי טובה? ועוד סיימון שמן הסתם יצא לו לשמוע כל כך הרבה בכל ה543 תוכניות שהוא מנחה? התאומים - לא אהבתי.. זה נראה הכי לא קשור שיש. הביקורת של סיימון - נכונה.. אבל.. אאוץ'.
קצת ריחמתי עליהם בקטע הזה
את השלישי אני עוד צריכה לראות, וגם להשלים את שאר התוכנית. יש המלצות על ביצועים? :)

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifואחרונים

התאומים לא היו טובים. ג'ו חמוד, הוא נראה טוב היום ונשמע אחלה. דניאל התחיל לא מדהים אבל לקראת הסוף כשהוא התחיל לעלות בקול זה היה פשוט מעולה. בגדול יופי של תוכנית, היו כמה הופעות ממש טובות.

סוג של ../images/Emo58.gif

כרגע דניל גמר לשיר, הוא שר ממש הטוב, השופטים התלהבו וסיימון נתן לדניל סטנדינג אוביישן! אני כל כך רוצה שהוא יזכה! D:

Mikey Weiss

New member
הדירוג שלי להיום:

12. התאומים 11. ריקי 10. קנדי ריין 9. לויד 8. דניאל 7. רייצ'ל 6. לוסי 5. ג'ו 4. ג'יימי 3. מיס פרנק 2. אולי 1. סטייסי

Juliann

New member
ממה שראיתי בינתיים

- סטייסי בחרה שיר מדהים שיושב עליה בול - אולי היה בסדר אבל לא יצאתי מגדרי <מעדיפה את הגרסא של רובי> - לוסי עשתה טעות ענקית עם השיר הזה, מכל השירים בעולם דווקא ליאונה לואיס? מי לעזאזל נתן לה לשיר את זה? הביצוע היה טוב אבל היא חייבת להתרחק מהשירים האלה במיוחד אם היא מצפה לקצת אהבה מסיימון. האחרים בדרך :)

Bleed for Me

New member
השופטים בחרו את השירים..

ככה שתאשים את דני בבחירה של לוסי ותחמיא לה על הבחירה לסטייסי חחח..

גלן1

New member
הדירוג שלי

.סטייסי 2. ג'יימי 3. התאומים, שלדעתי נמעו יפה מאד. ואני חושב שסתם יורדים עליהם. הפתיעו אותי בגדול. 4.דניאל 5.אולי 6. לוסי 7. גוז'ף 8. מיס פרנק 9. לוייד 10. ריקי 11. רייצ'ל 12. קנדי ריין אשמח לקבל עדכון היכן ניתן לצפות בלייף. שבוע טוב

אני רואה שאתם מתלהבים מסטייסי,

אני לא כל כך.. אין בה משהו כל כך מיוחד שאני אוהבת, היא בחרה באמת שיר של קולדפליי שמתאים לה, אבל היא לא היממה אותי.. ג'יימי, דניל[אני נשארת עם הדניל XD], אולי ומיס פרנק היו נחמדים.

Mikey Weiss

New member
תכף התוצאות. לואי וולש לא ינכח בתכנית היום

אחרי מותו אתמול של סטיבן גייטלי מלהקת בויזון, שוולש היה המנהל שלה מאז 1993 ועד היום.

למעלה