* אקס פקטור - שבוע 1 *

Mikey Weiss

New member
* אקס פקטור - שבוע 1 *

בדרך כלל כמה שעות לפני הם מפרסמים באתר הרשמי את רשימת השירים, אז כשיהיה אני אעלה (עם תגי ספוילר, כמובן). מי שמעוניין לצפות בשידור עצמו, זה מתחיל בתשע בערב שעון ישראל, ואם תשלחו לי הודעות פרטיות מיד עם תחילת השידור או במהלכו (היום, או מחר בתוצאות) אני אשלח לינק לצפייה, במידה ויש (בדרך כלל יש). מעבר לזה, גם באקס פקטור קיבלנו מתמודד יהודי, איזה כיף לנו, והפעם מדובר במתמודדת: http://www.youtube.com/watch?v=Zf4PIJYCN60 שימו לב לשרשרת שהיא לובשת. בפורומים הבריטים הגדולים לאקס פקטור, מישהו שם שרשור שבו הוא שאל שאלה תמימה לחלוטין אם זה נכון, מה שכמובן גרר תגובות מכולם של "מה זה משנה???" אבל אני מניחה שבפורום כאן לא לוקים ברגישות הבריטית, אז תרשו לי. בפורום הבריטי דווקא התכוונתי לכתוב להם שיהדות זה לא רק דת אלא גם תרבות (כי כולם התייחסו לנקודה ש"מה משנה דת של מישהו??" נמאס לי מפוליטקלי קורקט. לא משנה אבל מעניין), ושמהבחינה הזו, אם מעניין אותם שריקי סקוטי והתאומים איריים, זה לא כזה שונה, אבל בגלל ההפרש שעות עד שקראתי את הדיון ההוא כבר נעלו אותו. שוין.

היא מוזרה קצת..

בראיון היא נראת היפראקטיבית.. היא דיי מעצבנת הייתי אומרת.. גם היא לא שרה משהו. אבל כל עוד היא יהודייה אז זה בסדר!

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

היא גם זמרת סבבה.. פשוט באמת מאוד היפראקטיבית ומעצבנת קצת.. לא להאמין שהיא אמא, היא מתנהגת כמו ילדה..

Mikey Weiss

New member
השירים השבוע ../images/Emo58.gif

הנושא הוא Ηereos, שדוגרי, במיוחד עם קריאת הרשימה, אין לי מושג מה זה אומר. שימו לב גם שמכיוון שרובי וויליאמס הוא האורח / המנטור השבוע, בכל קבוצה יש גם שיר אחד של רובי וויליאמס. הרשימה: רייצ'ל Robbie Williams - Let Me Entertain You סטייסיי Coldplay - The Scientist לוסי Leona Lewis - Footprints In The Sand ג'ו Robbie Williams - No Regrets ריקי Amy Winehouse - Back To Black לויד Justin Timberlake - Cry Me A River דניאל And I Am Telling You - Jennifer Hudson ג'יימי Get It On - Power Station אולי Robbie Williams - She's The One התאומים Robbie Williams - Rock DJ מיס פראנק Who's Loving You - Jackson 5 קנדי ריין Addicted To Love - Tina Turner

Mikey Weiss

New member
גם אני חשבתי בהתחלה, אבל זה סתם כי

הוא מאיית את השם שלו מוזר. כולם מבטאים את השם שלו דניאל. אני בדרך כלל פשוט כותבת דני(א)ל אבל לא היה לי כוח להתאמץ.

Mikey Weiss

New member
והתחלנו! ../images/Emo58.gif

רייצ'ל שרה רובי וויליאמס. בחירת שיר קצת משונה בשבילה, אבל היא מכרה את זה, כמו שאומרים. ווקאלית היו לה רגעים מפוספסים לצד רגעים ענקיים, אבל זה היה שואו מהתחלה עד הסוף, ומאד מאד מבדר. פתיחה טובה לעונה חדשה. שופטים: אהבו מאד, סיימון הצליח להעליב אותה בדרך כמה פעמים ולשנוא את המייק אפ (ודי בצדק). ופרסומות. כמובן.

SHTRUDIDI

New member
הופעה ראשונה../images/Emo58.gif

לא אהבתי בכלל. ממש חיבבתי את רייצ'ל בשלבים המוקדמים וממש לא אהבתי את הבחירה הזאת בשבילה, את הביצוע ואת העובדה שרוב הזמן לא ממש שמעו אותה. לא הבנתי ממה השופטים כל כך התלהבו.

Mikey Weiss

New member
לואי וסיימון ../images/Emo58.gif

קנדי ריין: שונאת את השיר, שונאת את מה שהן לובשות (או לא לובשות) עוד יותר, אבל זה היה פחות רע ממה שציפיתי. שזה לא אומר הרבה. דני ושריל: אז יצא לתקשורת שהייתן חשפניות, ואתן אומרות שאתן רוצות שיתייחסו אליכן כזמרות ושישכחו לכן את העבר, אבל אי אפשר להתלבש ככה ולרצות שישכחו את זה. סיימון לא מסכים בכלל ומציין שגם שריל וגם דני הופיעו כבר חצי ערומות. התכנית הזו משעשעת. אולי: שוב רובי וויליאמס. זה היה מקסים. לא מושלם ווקאלית, אבל מקסים.

הודיה100

New member
מסכימה..../images/Emo58.gif

ממש הסכמתי עם השופטות על קנדי ריין.. גם אם לא הייתי יודעת שהם היו חשפניות ההופעה הזאת הייתה מספקת את המידע.. השירה הייתה די טוב. אולי היה מתוק ושר נפלא!

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

איזה בחירת שיר תמוהה לקנדי ריין. מעניין למה לואי בחר דווקא את זה. בגדול היה מהנה, הופעה בסדר, השתלבו נחמד ונשמעו טוב. אולי
איזה קול יפה, איזה הופעה מקסימה. הכל היה פשוט יופי.

Mikey Weiss

New member
4-5 ../images/Emo58.gif

ריקי עושה איימי. טוב, לא אהבתי אותו גם קודם, אבל זה כאב לי. לא קשור לכלום. לך, קישטה. לואי ודני נחמדים אליו. סיימון לא אהב בכלל ואני מסכימה איתו. ריקי, אל תדבר. שתוק. די. סטייסי שרה קולדפליי! זה מעניין. שוב מאד מאד אנדרסטייטד. קטן ומקסים. השופטים מתים עליה. היא כזו מצחיקה.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

האמת שהתבאסתי שזה לא ממש עבד לריקי. אני אוהבת את הקול שלו והבחירה נשמעה טוב בתיאוריה אבל סיימון צדק בביקורת שלו. סטייסי הייתה מצוינת. ממש הופתעתי מהבחירה אבל זה היה מעולה. היא ממש חמודה.

למעלה