אקס פקטור - טופ 11

Juliann

New member
וואלה? ספוילר

בהתחלה הייתי בטוחה שסיימון יעיף את רייצל כי הוא תמיד נגדה וחושב שהיא סתם חרטה אבל אחרי מחשבה קצרה פתאום נשמע מאוד הגיוני שהוא ידיח את ריקי. רייצל לא מאיימת על סיימון והקבוצה שלו, אם היא לא תעוף היום זה יהיה עוד שבוע או שבועיים אבל ריקי לעומת זאת - יש יותר סיכוי שיקח קולות מנבחרת החלומות הגברית של סיימון. וסיימון <כידוע> לא טיפש.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

הנחתי שזו תהיה התוצאה. אני רק מקווה שבשבוע הבא רייצ'ל תקבל מדני שיר שיאפשר לה להוכיח את עצמה ולהימנע סוף סוף מהבוטום 2.

Mikey Weiss

New member
ואם אפשר ../images/Emo58.gif

גם שישימו אותה בפימפ ספוט. או באיזור שלו. בכל מקרה, שבוע הבא ביג באנד, יכול לצאת מזה משהו מעניין. (התאומים עושים ביג באנד. הצילו).

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

דווקא ביג באנד יתלבש טוב על רייצ'ל..וגם היה מתלבש טוב על ריקי אם הוא לא היה עף..כי לשנייהם יש נטייה כזאת לג'אז סטייל איימי ויינהאוס\ליאון ג'קסון שכזה..

Mikey Weiss

New member
מסכימה לגמרי לגבי ../images/Emo58.gif

רייצ'ל. רק אם דני תשתחרר כבר מהנטייה להפיל שירים כאלו גדולים על לוסי ורייצ'ל.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אני ממש מקווה שהבחירה של דני לרייצ'ל השבוע תאפשר לרייצ'ל להביא הופעה טובה ולהימנע סוף סוף מהבוטום 2.

גלן1

New member
מישהו, יכול להביא לי את קטע היוטיוב

של העוברים שלב עד שמגיעים ל2 האחרונים מהסיבוב של הופעה 2 אני מתעד את כל השלבים. מכור אני. תודה

גלן1

New member
מדרג צפיות יוטיוב - מקום ראשון - סטייסי

מונה הצפיות של היוטיוב בהחלט מציג את הלך הרוחות לגבי ההתעניינות של הצופים/ גולשים במועמדים בתחרות. למעט סטייה חריגה של הצמד ג'ון ואדוארד ( ששיא הצפיות ביוטיוב של שירם האחרון משקף את כל סימני השאלה של הגולשים הצופים בקליפ שוב ושוב ושואלים את עצמם הייתכן שצמד גרוע מבחינה קולית עדיין מקבל צאנס ועדיין בתחרות?). דרך אגב אני אישית מחבב את הצמד, למרות שהשיר האחרון בביצועם היה מחריד לתפארת. והנה הדירוג של היוטיוב, את הצמד ג'ון ואדוארד מיקמתי במקומם הראוי כי הצפיות בשיר שלהם אינן משקפות את אמיתות המדרוג. 1. סטייסי - 451,692 2. ג'יימי - 379,571 3. דניאל - 337,571 4. אולי - 313,251 5. לוסי - 295,374 6. לויד - 280,384 7. ג'ף - 273,460 8. מיס פרנק - 186,564 9. ג'ון ואדוארד ----------- 10. רייצל - 158,393 11. ריקי - 110,308 הנתונים שכאן מאמתים את תוצאות האמת. שני האחרונים ואף ההדחה של ריקי. מהנתונים שכאן ניתן להבחין כי יש יתרון לשלושת המועמדים של סיימון. אני הכי הכי אוהב את סטייסי ואחריה את לויד, שלדעתי הצנועה שר מדהים את השיר של ליאונה. להתראות בסיבוב מס' 3 מוצ"ש הקרוב.

Mikey Weiss

New member
נציין בכל זאת שלתאומים היו

מיליון ומאתיים אלף צפיות בינתיים. ואני לא מסכימה איתך לגבי הצופים שצופים בקליפ ושואלים את עצמם שוב ושוב... הם צופים בקליפ כי הוא מבדר. ואקס פקטור, תרצה או לא (ואגב, אני לא סובלת את התאומים ומבחינתי שיעופו מחר, כמו שכבר אמרתי יותר מפעם אחת) זו לא תכנית שמודדות יכולות קוליות נטו. היא תכנית בידור.

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

אני גם לא סובלת אותם אבל הם הרגו אותי מצחוק כשהם חיקו את הקליפ של בריטני כשהיא מדברת
זה היה ענק.. אבל יאללה שיעופו כבר..

SHTRUDIDI

New member
מעניין לראות

את המיקומים, למרות שאני חייבת להודות שאני לא ממש התלהבתי מהביצועים שבמקום הראשון והשני כמו אלה שבמקום שלישי ורביעי. אולי ודניאל הם ללא ספק הפייבוריטים שלי השבוע, הופעות מצוינות של שניהם. מעניין לראות אם דירוג הצפיות ביוטוב יהיה תואם גם להדחות הבאות.

Juliann

New member
סטייסי היא לחלוטין הפייבוריטית שלי

הבחורה הזאת פשוט כובשת, ומאוד מיוחדת ומוכשרת. אהבתי יותר את ההופעה שלה בסיבוב הראשון <השיר של קולדפליי>... בכל מקרה אני מקווה שהיא תגיע רחוק בתחרות. אין ספק שהתחרות כרגע היא בין החבר'ה של סיימון ושתי הבנות של דני <סטייסי ולוסי>.

למעלה