אקס פקטור - טופ 11

Mikey Weiss

New member
אקס פקטור - טופ 11

התכנית הערב ותכנית התוצאות מחר יערכו שתיהן ללא לואי וולש, שינכח היום בהלוויתו של סטיבן גייטלי בדבלין, אירלנד.

Mikey Weiss

New member
והנושא להשבוע הוא ../images/Emo58.gif

שבוע דיוות. יש פה כל כך הרבה פוטנציאל לאסונות טבע מהלכים, אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. אולי מזה שהתאומים, על פי השמועות והספוילרים יעשו את האופס של בריטני ספירס. (בריטני היא דיווה? ממתי?). יש עוד ספוילרים, אבל אין לי עצבים לחפור, אז נחכה עד יותר מאוחר היום, לרשימה הרשמית שתתפרסם באתר של האקס פקטור לפני השידור. אני מניחה שמי שהשבוע הזה הכי תפור עליהן אלו מיס פרנק, ואני מקווה שזה יעזור להן בשבוע שבטח לא היה קל ללהקות. עם כל תקוותי שהתאומים האיריים יעופו כבר, לא נוח לי עם מצב בו לואי יחזור אחרי שהוא נעדר שבועיים בגלל הלוויה וכו', וישאר לו רק אמן אחד בתחרות. מעניין אותי מה האוברז יעשו, ומעניין אותי למה סיימון נתן לדניל בשבוע שעבר שיר כזה דיווה כשיש לו השבוע גם שבוע דיווה לעשות, זה עשוי לחזור על עצמו. בגזרת הבנים הולך להיות מכאיב במיוחד, ויהיה מעניין לראות מה הבנות ישירו.

Mikey Weiss

New member
רשימת השירים להיום ../images/Emo58.gif

וויטני ושריל קול מופיעות מחר בתוצאות, וכמו בשבוע שעבר עם רובי, גם כאן בכל קטגוריה יש שיר אחד של וויטני. רייצ'ל If I Were A Boy סטייסי At Last (הגרסא של ביונסה) לוסי How Will I Know (וויטני) ג'ו Where Do Broken Hearts Go ריקי R.E.S.P.E.C.T לויד Bleeding Love דניאל I Didn't Know My Own Strength ג'יימי Hurt אולי Fool in love התאומים Oops I Did It Again מיס פרנק All The Man That I Need

גלן1

New member
Mikey Weiss ראיתי את הפתיחה של טופ 11

ולאחר שיר אחד קפץ לי חלון שעליי לקנות מנוי. חבל. יש לך מושג כמה הם מבקשים. והאם אני ארכוש לי מנוי איך זה בדיוק עובד כמה לחודש וכדומה? תודה גלן 1

Mikey Weiss

New member
אני בארה"ב אז אין לי את הבעיה הזו...

מצטערת... זה בכל הלינקים בג'סטין ככה?

Mikey Weiss

New member
ומתחילים, הופעות 1 - 3

לוסי: זה שיר הרבה יותר מדי גדול בשבילה. אותה טעות של השבוע שעבר - היא צריכה לקחת את השירים הגדולים האלו למקום שלה במקום לנסות לעשות אותם כמו המקור. היא עשתה את זה נכון עם האודישן המקורי שלה (שבו היא שרה את ה-שיר של וויטני), אבל לא כאן. אולי: ממש לא אהבתי. לא יודעת אם זה השיר או העובדה שזה לא נשמע כאילו הוא שר אותו, אבל עשיתי מיוט באמצע והלכתי לראות את הבוטקמפ היווני ששודר במקביל. נשבעת. מיס פרנק: אני מאד מחבבת אותן, אבל זה לא עבד. הקולות היו אול-אובר-דה-פלייס, כמו שאומרים באינגליש, וזה לא התחבר.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את לוסי. ההתחלה לא הייתה מדהימה, אבל זה ממש השתפר ונהניתי מההופעה. ממש אהבתי את אולי! הריקוד, ההופעה, הקול שלו. הכל עבד ונהניתי מאוד. אולי
לגביי מיס פרנק אני מסכימה איתך. משהו שם לא ממש התחבר.

Mikey Weiss

New member
ועוד הופעות... ../images/Emo58.gif

רייצ'ל - רק הקשבתי לזה, לא ראיתי, וזה נשמע מזויף להחריד. ג'ו - אני עדיין טוענת שיש לו קול טוב, ובכללי זה היה לא רע, אבל אני שונאת את השיר הזה ואני מקווה שמתישהו ג'ו ינצל את הקול היפה שלו לשירים שלא יגרמו לי לרצות לבכות. דניאל - אין לי כוח לשבוע הזה. בלדות דיווה זה בדיוק מה שאני בחיים לא אשמע מבחירה אישית, וכל השירים כרגע גורמים לי לחכות לתאומים, שתבינו כמה מצבי רע. אבל כשהקשבתי לזה בלי להסתכל אני צריכה להודות שהקול שלו נשמע לא רע בכלל. לויד - הוא לא יכול לשיר שירים יותר פשוטים מזה, אז ליאונה? הצילו, שמישהו יעשה שהשבוע הזה ייגמר כבר.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

לא אהבתי את ההופעה של רייצ'ל. לג'ו יש קול מקסים, הופעה טובה בסך הכל. דניאל נשמע מצוין. אהבתי מאוד את ההופעה שלו. לא אהבתי את ההופעה של לויד, השיר לא ממש התאים לו לדעתי.

Mikey Weiss

New member
ועוד ../images/Emo58.gif

וכדי שהזוועה תמשיך - התאומים עושים בריטני! הצילו. אוי, זה איום ונורא. שום צליל לא במקום, ודווקא עכשיו החליטו להגביר את המיקרופונים ככה שאפשר לשמוע רק אותם ולא את הליווי. זה זמן מצוין לזמרי ליווי ורצועת ליווי חזקה מדי. על השנייה וחצי הראשונה הראו זום על הפנים של סיימון ושריל שנראו כאילו הם כבר מתכננים להגיד בסוף ההופעה. זה הדבר הכי גרוע שראיתי בהופעות איידול אי פעם, נשבעת לכם. (הא, סיימון אמר אותו דבר). אם מעלים את מה שסיימון אמר ליוטיוב, לכו לראות. כל העניין הזה זה סטנד אפ קומדי במיטבו. או מרעו. או משהו. ריקי - נו, מה יהיה. עוד בחירת שיר הזויה משהו, זה התחיל לגמרי לא כמו שצריך, הביצוע הקולי השתפר בהמשך, אבל זה מה זה לא היה שייך לכלום. אני לא יודעת אם השבוע זו ההפקה שירתה לעצמה ברגל עם בחירת הנושא להשבוע או שהיה אפשר להציל משהו מזה עם בחירות שירים ו / או עיבודים קצת יותר מעניינים, אבל בבקשה ששבוע כזה לא יחזור על עצמו אף פעם. ג'יימי - לקח לי זמן להיכנס לזה. בכל זאת, ג'יימי עושה אגילרה? אבל הטון הרוקיסטי שלו עשה את הבלדה הזו "שלו" וזה שיר יפה גם ככה, אז אני מכתירה את ג'יימי בינתיים כהופעה שהכי אהבתי הערב. סטייסי - מתה על השיר הזה, קודם כל. מסכימה עם הביקורת של סיימון שזה ממש לא היא, אבל הביצוע היה בסך הכל מאד יפה חוץ מכמה רגעים פה ושם שהיה קצת לא מדויק, והנמוכים שלה לא משהו.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifואחרונים...

ג'ון ואדוארד היו ממש משעשעים. האזכור מהקליפ של בריטני ממש שיעשע אותי
ריקי היה נחמד. ג'יימי היה מעולה. אהבתי מאוד לשמוע את הקול שלו עם כזה שיר. אחלה הופעה. הופעה נחמדה מאוד של סטייסי, היו שם כמה רגעים ממש מצוינים. וגם אני ממש אוהבת את השיר הזה

Mikey Weiss

New member
אם להודות על האמת ../images/Emo58.gif

נשפכתי מצחוק מג'ו ואדוארד ככל שהקטע התקדם, במיוחד כשהגיע הקטע מהקליפ. עדיין זוועת עולם, אבל זוועת עולם מבדרת.

Mikey Weiss

New member
הנה מה שסיימון אמר ../images/Emo58.gif

על התאומים: "My initial reaction was, 'What the bloody hell was that?' Guys, that was arguably, well, not arguably, the worst live performance I've ever sat through in all these years of doing the show. I'm going to give you this - the same way I reacted the first time I watched The Exorcist, I didn't like it but I wanted to watch it again. It's the same with you. Although I was appalled by the performance, I do like you now as people. You're living on another planet somewhere else entirely. It's sort of entertaining in a weird way."

התאומים שרו את בריטני?

אוי ואבוי.
אוף פיספסתי את התוכנית בלייב..
יש לך אולי קישור שאני יוכל לראות היום או משהו..?

Mikey Weiss

New member
תכנית התוצאות ../images/Emo58.gif

הבריטים מראים לכוכב נולד איך למרוח זמן: ארבעים דקות, שיר קבוצתי אחד, שריל קול בסולו אחד, תקציר אתמול אחד כולל תגובות מאחורי הקלעים, ויטני יוסטון אחת בהופעה חיה ולא מרשימה לסינגל חדש ועוד פחות מרשים, אבל הם הביאו את ויטני יוסטון, אז ריספקט. תכף הסיבוב הראשון של התוצאות ונדע מי הגיע לבוטום 2... אחרי הפרסומות כמובן. שזה יהיה 45 דקות של תכנית תוצאות לפני שמתחילים עם התוצאות. וחזרנו עם התוצאות -- פחדתי שמיס פרנק יהיו בבוטום 2, אבל הן לא. הבוטום 2 הם רייצ'ל וריקי. מכיוון שלואי לא שם והלהקות שלו בטוחות להשבוע, אני מניחה שההצבעה תהיה רק בין שלושה שופטים. דני תצביע לשמור על רייצ'ל ושריל על ריקי, ככה שההצבעה הקובעת תהיה של סיימון. האמת שאני לא יודעת למי הוא יצביע - כי מצד אחד, רייצ'ל כבר שבוע שני בבוטום 2, אבל מצד שני יש מיליון בנים העונה, ולהצביע לריקי ייצור קצת יותר איזון. אני מעדיפה להיפטר מריקי קודם, אבל אני אחיה עם כל תוצאה.

Mikey Weiss

New member
דו קרב ../images/Emo58.gif

רייצ'ל שרה את With or Without You. כמעט לא שומעים אותה בהתחלה, אבל כשהיא נכנסת לזה זה דווקא לא רע, יחסית לזה שהיא בהתמוטטות עצבים. ריקי שר את Flying Without Wings של ווסטלייף, שמשום זה זה השיר האהוב עליו, וזה היום ונורא. דני שומרת על רייצ'ל, שריל שומרת על ריקי. ההצבעה המכריעה היא של סיימון. היום אין אפשרות לתיקו כי לואי לא מצביע. וסיימון מצביע להדיח את ריקי. הולך. והוא אפילו לא בוכה, תודה לאל.

למעלה