ועוד ../images/Emo58.gif
וכדי שהזוועה תמשיך - התאומים עושים בריטני! הצילו. אוי, זה איום ונורא. שום צליל לא במקום, ודווקא עכשיו החליטו להגביר את המיקרופונים ככה שאפשר לשמוע רק אותם ולא את הליווי. זה זמן מצוין לזמרי ליווי ורצועת ליווי חזקה מדי. על השנייה וחצי הראשונה הראו זום על הפנים של סיימון ושריל שנראו כאילו הם כבר מתכננים להגיד בסוף ההופעה. זה הדבר הכי גרוע שראיתי בהופעות איידול אי פעם, נשבעת לכם. (הא, סיימון אמר אותו דבר). אם מעלים את מה שסיימון אמר ליוטיוב, לכו לראות. כל העניין הזה זה סטנד אפ קומדי במיטבו. או מרעו. או משהו. ריקי - נו, מה יהיה. עוד בחירת שיר הזויה משהו, זה התחיל לגמרי לא כמו שצריך, הביצוע הקולי השתפר בהמשך, אבל זה מה זה לא היה שייך לכלום. אני לא יודעת אם השבוע זו ההפקה שירתה לעצמה ברגל עם בחירת הנושא להשבוע או שהיה אפשר להציל משהו מזה עם בחירות שירים ו / או עיבודים קצת יותר מעניינים, אבל בבקשה ששבוע כזה לא יחזור על עצמו אף פעם. ג'יימי - לקח לי זמן להיכנס לזה. בכל זאת, ג'יימי עושה אגילרה? אבל הטון הרוקיסטי שלו עשה את הבלדה הזו "שלו" וזה שיר יפה גם ככה, אז אני מכתירה את ג'יימי בינתיים כהופעה שהכי אהבתי הערב. סטייסי - מתה על השיר הזה, קודם כל. מסכימה עם הביקורת של סיימון שזה ממש לא היא, אבל הביצוע היה בסך הכל מאד יפה חוץ מכמה רגעים פה ושם שהיה קצת לא מדויק, והנמוכים שלה לא משהו.