אקס לא יפה מה

היי שירקאן ברוך שובך. אבל מדוע אתה

חוזר עם חידות? אנא הסבר, פרט ונמק שגם אנחנו נבין. בכלל היום זה יום של מסרים מוזרים ולא מובנים בפורום. האם מה שנכתב בגלוי לא מור להיות מובן לכולם?

magy

New member
כמו נבואות נוסטרדמוס.......

מובן רק לכותב.... שמישהו יספר גם לי מה קורה........הא ציפורת?

שירקאן1

New member
נבואת נובטרדמוס.....מגי

ראשית אין צורך להגיב על הנכתב כאן. לא מעניין אותי. ------------------------------------------------- מגי היכן התגובה שלי מאתמול לגבי העזיבה של אאקס? ואת התגובה שלו על כך? מחקת. תספרי לפורום מה הוא שלח בתגובה לתגובה שלי. למה את מסתתרת מאחורי תגובה של כמו בנושא שבו התחלתי. הפורום אמיתי לא מגי? ותשאירי את הכתבה הזאת שכולם יקראו. לא כל אדם שיודע לכתוב ולסגנן יפה יודע איך להתנהג. מבחינתי את יכולה למחוק אותי לגמרי אני בחוץ - לא חסרים לי חברים אמיתיים. אקס אתה יכול להשאר. שלום נ.ב. ---- בלי מסרים.

שירקאן1

New member
תוספת קטנה

את יכולה לספר לפורופ באיזה ניק נכנסתי.אתמול. יש חיים אחרי הפורום. ---- אקס אולי אני לא משרשר כמוך אבל אני אמיתי.לא זיוף.

magy

New member
אני רוצה להגיד לך משהו..........

לא מחקתי כלום. למה המצאת מחיקות - אין לי מושג.

Hear me good what ever you are

I'm on a flight right now so i'll write in English. First, Maggi didn't delete the messages, they are all right there so that everyone can see who you are. Second, if you don't have something to say – Don't say because otherwise you look stupid and you act like a child. Third, I don't need your permission to write here or not. If one writes in riddles and mystery he probably has nothing to say, he is only trying to look smart! Have a nice day

magy

New member
הב א נייס דיי טו

דיורינג יור פלייט. ריל מג'יק...... האו דו יו רייט היר.......

It's not a magic

You can connect to the internet in flights (some companies), I only had some problems with the username and password but it terns O.K Have a nice day Dear

magy

New member
טל אס

וור אר יו פליינג טו? ווקיישן אור ביזנס? פלז'ר אור דיוטי? לוב מטרס אור פמילי? אנד דה מוסט אימפורטנט אישו, וון אר יו קמינג באק?

../images/Emo9.gif

Flying to France for a couple of days, the last time (thank God) till September. Business Dear, I'll try to write from there in Hebrew from my Laptop. Big hug to all of you Landing

Yaara77

New member
Have a safe and succesful flight

And a safe return home. Ignore the grumpy ones. The smiling ones are much beloved here. Hugs Yaara

magy

New member
ווווווווווווויייייייייייי

פעם ראשונה שאני מדברת עם מטוס בעת הטיסה.....
איזה כיףףףףףףףףףףף כאילו אני בעצמי טסה .............. אל תשכח לכתוב לנו........

Yaara77

New member
אני מקנאת בו

שהוא יכול לעבוד על המחשב בעת הטיסה. אני חוטפת מזה בחילה והסוף לא טוב... אם שורה עליך המוזה - שרשר לנו שיר. חיוכים יערה

למעלה