אקססוריז

בלה 11

New member
אקססוריז

אני מעצבת תכשיטים בתחילת דרכי ומאד מעוניינית לקבל רעיונות והצעות אך אוכל לחשוף את עצמי לקהל נשים מעבר למכירות בדוכנים. או אם אתן מכירות איש שיווק שעוסק בתחום ויש לו חנויות שהוא מוכר להם אקססוריז אשמח מאד לשמוע. תודה

Mics

New member
אני לא מכירה, אבל אולי

את יכולה לקחת דוגמאות של התכשיטים לחנויות שמוכרות עיצובים ייחודיים (למשל, בנווה צדק) ולשאול אם הם מעוניינים למכור בחנות. אפשרות נוספת - לבנות אתר אינטרנט שיציג את התכשיטים עם אפשרות לקנייה אונליין. בהצלחה!

דלמטית

New member
אתר אינטרנט לא הייתי ממליצה בשלב זה

ואני אומרת את זה כאחת שבונה כאלו :) בעסק חדש חייבים להשקיע בשיווק, ובשלב בו את נמצאת אתר אינטרנט יביא לך הוצאה ראשונית ארוכה, וזמן רב עד שתראי תוצאות. גם אם בנית אתר, את צריכה להביא אותו ל''מודעות'' ולקדם אותו בגוגל. זה עסק שיכול להסתכם בלפחות 50 אלף לשנה.. ובזמן הזה, לא תהיה לך הכנסה ממשית ממנו. בטח ובטח כשמדובר בתחום כל כך פופולארי ברשת. מה שכן הייתי מציעה לך לפנות למעצבים פרטיים שתוכלי לאתר ברשת לגבי שת"פ ואפילו לנסות לקבוע פגישות עם חנויות מוכרות יותר - ולא חסר.

Fun Fair

New member
אני ממש לא מסכימה בנוגע לעלויות

מי שמתחיל את דרכו הוירטואלית לא חייב אתר פלאש מדהים, אלא יכול להסתפק בוורדפרס מעוצב היטב. איש SEO במשרה חלקית מאוד יכול לעשות יופי של עבודה, שלא לדבר על תפוצת האתר במיילים, פייסבוק, טוויטר ובלוגים שונים, שמעלים את הטרפיק בצורה משמעותית. בקיצור- כמו שאני רואה את זה, אינטרנט יכול להיות כלי שיווקי מדהים וזול משמעותית- אם יודעים להתנהל בו נכון
. בלי קשר- אני בהחלט מסכימה לגבי המשפט האחרון שלך

למעלה