אקסל רוז, אין מילים just watch

NadSR5

New member
ועכשיו מילה ברצינות על כל החרא...הפואנטה היא.

למה לעזעזל אמן\להקה בסדר גודל כזה, צריכה להפסיק הופעה כי אוי אוי אוי מישהו זרק עליך משהו, פאק מה קרה לימים שהיו רוקרים אמיתיים...וואללה אז איזה מזדיין אחד זרק עליך משהו סוף העולם? fucking god damn cry babys מפוצצים בכסף ושווים לתחת..זה כל מה שיש לי להגיד מישהו זרק עליך משהו כנראה שא' הוא מטומטם ב' זה היה מגיע לך כי אתה מסריח אבל ג' תחזיק מעמד עד סוף השיר ואז תפנה לקהל יפה ותבקש שכולם ישמרו על הסדר על מנת שכולם יוכלו להנות ולא לזרוק דברים לבמה וזהו, מישהו זרק עליך וראית מי זה סוף השיר תגיד להבטחה ושיטפלו בו. פאקינג עשירים שווים לתחת כל הג'אנז שמאנז...האלה מוזיקאים גרועים שיכורים עם קצת מזל ובלי הרבה שכל. peace..

thewierdo

New member
אתה יודע שאתה מכור למוזיקה

כשצחקקת קצת כשהוא כתב למעלה god damn -cry baby-

van halen

New member
בן אדם, באיזה סרט אתה חי?

זריקת חפצים על האמנים (מלבד חזיות... שזה בסדר) זאת אלימות לשמה ופריקת כל עול מצד הקהל. אנשים באים להופעה להנות ולא לחזור פצועים הביתה (גם לכדורגל...). זה קל להגיד: וואו איזה נקבות כולה זרקו עליו משהו קטן איזה בכיין, בוא תופיע אתה ואני אביא לך איזה בקבוק קולה לראש נראה מה תגיד אז. זאת הייתה רק דוגמא כמובן, להמחשת העניין.

NYMets Man

New member
זה קורה הרבה

גאנז, ניקלבק, פורטים פה בארץ, איירון מיידן, מגהדת' (והרבה) דיפ פרפל והרשימה ממשיכה וממשיכה כנראה שבשלב כלשהו של טור של הופעה אחת ליומיים ואפילו פחות אתה נהיה פקעת עצבים מלאה בעשן ואלכוהול וכמובן שלא בא לך לאכול הרבה חרא... בחיים לא הופעתי מול מאות אלפי אנשים בשבוע ממוצע אז כנראה שלעולם לא אבין את זה... אבל תשמע, המצב מלחיץ

NYMets Man

New member
אוי זה ענק!!!

בהופעה בניצנים לפנתי שנתיים הייתי שורה ראשונה וזרקו עליו בקבוקים בפזמון ונשפכתי מצחוק

למעלה