אקסית

MORAN ZIN

New member
אקסית

זהו בטח הנושא הכי פופולרי ומדובר שקיים כאן ובכללי.

השאלות שלי מאוד ברורות ואני מקווה לקבל חוות דעת אמיתית וכנה.

אני וחברה שלי נפרדנו לאחר זוגיות של שנתיים וחצי זוגיות שחוותה שלל פרידות, ההרגשה שהייתה לי בזמן הקשר בזמן האחרון (חצי שנה אחרונה) הייתה כבר סוג של ויתור על המערכת יחסים לאור העובדה שההרגשה לא הייתה כמו בעבר וסוג של הרגשה שזה לא זה, התנהגתי גם בהתאם: חוסר מאמץ לתרום לקשר מה שגרם לצד השני גם לקבל את הדעיכה שבאה לידי ביטוי בדעיכתה של האהבה, למרות עוד 2-3 חזרות למערכת יחסים זה כבר הרגיש שזה לא זה, שהצד השני כבר לא כל כך אוהב ובעצם החזרה למערכת יחסים מבחינתה הייתה ההתמודדות שלה עם הפרידה בצורה הקלה ביותר.

אז הנה המצב בו אני שרוי היום:
אני מאוהב בה מעל כל הראש, היא כבר לא אוהבת (זה מה שטענה) היא כבר התגברה עליי והגיעה להבנה שלמה עם עצמה שזה לא זה שאני לא האחד בשבילה ושהיא לא מספיק מאוהבת בי
נו מור צ'אנס ביטצ'!.
כמובן שעשיתי את הטעות הנפוצה ביותר והורדתי לעצמי כל ערך בבקשה לחזור והיא בשלה סירבה.
אנחנו בניתוק מוחלט של חודשיים אחד מהשני, הצד השני המשיך הלאה והצד שלי מלא שנאה ותקווה, שנאה איך בנאדם שחיי איתי שנתיים וחצי בעצם לא מרגיש כלום אליי אפילו לא אכפתיות מהמצב בו אני שרוי, אך לא זאת השאלה.. השאלה כמובן מה עושים על מנת לחזור.
מחכים עוד, יוזמים, מה עושים, והשאלה אם יש מה לעשות..

האם כשבנאדם משלים עם עצמו ומקבל החלטה שזה הדבר הטוב ביותר בשבילו לעשות והוא המשיך הלאה, היכן נוצר המקום לשינוי? היכן נכנס הקצמוץ הקטן והקלוש הזה להחזיר את הנשמה שלי... שאני יודע במדויק מה כן לעשות בשביל שזה יצליח.

qween6

New member
MORAN ZIN

הי לך
לפני שעה קראתי את פנייתך,ולמען האמת לא ידעתי מה וכיצד לעזור.
גם כעת אין לי הרבה מה לומר,לצערי,רק הבנה ואמפתיה שליבי איתך. מאודדדדדדדדדד קשה לאהוב אדם שלא מעוניין בך,בפרט אחרי קשר אינטנסיבי. מבינה לליבך,אבל חבל לי עלייך.
לא נראה לי שאם תרדוף אחריה זה יעזור,אולי כן ואולי תשמע אובססיבי ותהיה ללעג ותוריד מערכך.
אני בעד להלחם על אהבה,אבל כשיש על מה....מאידך הרבה נלחמו על אהבה לא מושגת וזכו בה. אז אני מתלבטת בכך.

אתה תמיד יכול לקחת סיכון ולשחק את המשחק בו הרבה משחקים(למרות שאני לא בעד אבל זה עוזר לעיתים )- להראות לה שהמשכת הלאה ולצאת עם נשים אחרות יפות מושכות חכמות,ולוודא שהיא יודעת מזה.אם יהיה לך קשר רציני זה יראה לה שאתה חזק ,ויש לך אופציות אחרות,אתה מבוקש,לא רודף אחריה,ואז אולי תעורר קנאתה והיא תבין מה הפסידה.
אבל יכול להיות- שהיא לא תגיב,ואתה תפסיד אותה,אך תרוויח בחורה אחרת בה תתאהב ותמצא את מבוקשך.יש הפתעות בחיים,אולי תמצא מישהי טובה יותר?אין ערבון לכלום.

האמת,אני נגד משחקים כאלה של קנאה.
לא ממליצה לך להוריד עוד מערכך ולהתחנן(אמרת "שעשיתי את הטעות הנפוצה ביותר והורדתי לעצמי כל ערך בבקשה לחזור והיא בשלה סירבה" ),

לדעתי הכי טוב שתמשיך הלאה,גם אם יהיו לך קשרים לא רציניים בהתחלה,העקר שתתחזק. מי יודע אולי תמצא אהבה חדשה מדהימה?
אני יודעת שזה קשה ליישם,קשה לי לבחור עיצה נכונה עבורך.ליבי איתך,באמת.
בינתיים,אולי כמה מחברי הפורום יוסיפו דעתם ויעזרו.
בהצלחה רבה,ותהיה חזק

Megie

New member
לשחרר

אין מה לעשות, אם היא הגיעה למצב שהרגש כבר לא קיים מבחינתה, כנראה שהתהליך שעברה כבר בזמן הקשר-עשה את שלו..
זה שהיום אתה יודע איך להתנהג אחרת-זה מעולה..אהל כנראה שזה יעזור רק בקשר הבא שלך..
לפעמים זה יכול להיות מאוחר מדי יו קנואו

עם כל הכאב שלך עכשיו.. תצטרך להיות חזק מספיק ופשוט להמשיך הלאה.. אני מניחה שאם זה היה בר תיקון-היא כבר הייתה מנסה שוב .
תטוס לחו"ל (הנופים בגרמניה משכחים כל כאב)
תחפש עיסוק שימלא את הראש..ותמצא את האחת שלך..איתה תנסה ליישם את מה שלמדת

לשחרר. היא לא רוצה ואתה כבר לא שם אלא

במקום אחר, איפה שנוחת האגו ומדבר אליך להיות עם היד העליונה.
תמשיך בדרך שלך, תשחרר אותה לשלום ותכיר מישהי בריאה יותר לקשר בריא יותר.

תפסיק לרדוף.

אני יודע שזה קשה, מנסיון מר.
נניח שהיא תסכים.. אתה רוצה להיות עם אחת כזו שדחתה אותך כל כך הרבה זמן?
מעבר לזה תהיה גבר ותגיד לה שחשבת על זה והיא לא מתאימה לך.

אנחנו לא יכולים לדעת למה דחתה אותו,

מאידך, המניות של אחת כזו גבוהות מאשר אלה ש...זורמות...

סליחה.

אייני

New member
מה זה משנה שהיא האקסית?

אתה מאוהב במישהי. היא לא מאוהבת בך. תמשיך הלאה.

כן, זה עד כדי כך פשוט.
לא, אין שום דבר אחר שאפשר לעשות.

Megie

New member

למרות שהוא בטח יוצא מהנקודה- שהאקסית אהבה אותו וכל אחת אחרת שתסרב- לא ניהלה איתו שום אינטרקציה..אז הרצון "להילחם" תלוי בסיטואציה בה הם היו..
ובכל זאת, ה'לא' ישאר אותו אחד בשני המקרים..

אייני

New member
כן, תיארתי לעצמי האמת

שבגלל שהיא אהבה אותו אז הוא ירצה להילחם. זאת הסיבה שכתבתי לו את זה - כדי שיבין שלמעשה מה שהיה בעבר לא משנה כבר ושהמצב שלו זהה למצב של כל אדם אחר שסובל מאהבה "חד כיוונית"...

שלום

יפה שביקשת ממנה לחזור אליך, וחבל שסירבה. בחיים כל זמן אוהבים ונאהבים. חשוב שתמיד תאהב מאד את עצמך ואת חייך ותעסוק הרבה בדברים שאתה אוהב לעשות, ואז תתגבר יותר בקלות עם חוסר אהבה מאחרים. לפעמים אין ברירה אלא להתחנן, לאגו אין תפקיד בקשרים אלא לאהבה.

למעלה