אקסית מגעילה !!!

איריס 1

New member
אולי ........

אפשר להפגיש אותה עם האיקס שלי........ נראה לי שהם מתאימים. איך אפשר, קשה לי לקלוט דבר כזה. איריס

תמי דקל

New member
אף פעם לא הבנתי...

אבות שמתגרשים מהילדים שלהם. אבל אף יותר מזה אמהות שמתנתקות מילדים שסחבו בבטניהן 9 חודשים. לא נקלט במוח האנושי, וכנראה שאף פעם לא יקלט.

הסוכן64

New member
תתפלאי אבל שמעתי על כמה מקרים שא

מהות עזבו את הילדים בשביל החופש וה-

תמי דקל

New member
אילן, אני לא ....

פשוט לא קולטת איך אפשר. אני מודעת לעובדה שיש נשים שנוטשות את ילדיהן, היתה לי גיסה כזו.... אח שלי גידל 4 ילדים לבד. הם היו תינוקות כשהיא עזבה.

amitshein

New member
תופעה ידועה גם אצל נשים....

כן, נכון, הסטיגמה הזו של "אמהות לא עוזבות ילדים" היא נכונה למעט אחוז של יוצאים מן הכלל. כבר בזמן העליה השניה היו נשים שעזבו בעל וילדים לטובת מאהב מהפכן. לפעמים עדיף שהאם תעזוב היא ממילא רק מסיבה נזק התפתחותי לילדים, אבל שתעביר משמורת לגבר ושלא ישלם לה מזונות. נשים - כמו שלא כל הגברים "נוטשים" כך לא כולכן נולדתן להיות אמהות. תפנימו.

לא שמעתי על אשה שוויתרה על מזונות

בטח לא אמא כזו..הרי היא זקוקה לכסף הזה לקנות שמלות ואביזרי תחפושת..היא ציידת. זינה..ציידת מעולם אחר

זו בטח אמא שגדלה אצל מטפלות..

ואמא שלה ואבא שלה היו עסוקים בקריירה.. כטח האמא שלה חולת נקיון..ואבא שלה הולך לזונות. אי אפשר לדעת מה עבר עליה בילדותה.. וכידוע ..הילדות משפיעה עלינו ועל תפישת עולמינו.

כל מה שאתה מרגיש אתה צודק

ואני מזדהה עם כאבך שהוא עוד יותר כאב ביתך.. ואולי לא במקום מצדי לאמר אבל מרגיש שחייב לאמר, הבטויים האלו שציינת כלפי גרושתך, צרמו לאוזני. ובוא נסה להבין מה אני מנסה לאמר: נשמע לי שבהחלט מגיע לה שתכנה אותה בלבך כך, אך לדעתי כאשר תצליח להשתמש במילים פחות צורמות כלפי אקסתך תקל מאוד על ילדתך, ולא בגלל שאני חושב שמילים אלו נאמרו לידה, אני יודע שלא (קראתי זאת במה שכתבת). אבל, גם כאשר אתה לא אומר, אלא רק מרגיש, (והרגשתך זו היא לגיטימית לגמרי) ההרגשה מטפטפת / מחלחלת כלפי ילדתך. ואם לילדתך קשה לעכל את התנהגותה של אמה, אני מתאר לעצמי שקשה לה שבעתיים לשמוע את זה גם ממך (גם אם אינך מוציא הגה מפיך...) ולכן, הכי טוב שאתה יכול למענך ולמענה זה להמשיך להיות האלטרנטיבה הטובה ביותר לאימה בתקופת קשה זו, כל מאמץ שאתה יכול להפנות בכוון הנ"ל שווה ויתרום בכוון החיובי, ועדיף על פני כל אנרגייה שלילית שמעשיה הנלוזים סוחטים ממך.... מקווה שדברי יקראו באופן החיובי שנסיתי לכתבם... בהצלחה יניב

deena

New member
לא שאני, אבל

אם כל בנאדם שהיה אפילו רבע חשוב לחיי, (או לחילפין לחיי הבת שלי- זה רק אמא שלה, יש לילדה איזה שימוש פה ושם בהורה) היה נעלם ולא עונה לטלפון לשבועיים, ולא מתקשר, ונעלמו עקבותיו לחלוטין? הייתי מבקשת במשטרה שיבדקו אם לא שוכב בבית חולים/נהרג/נפצע/עזב את הארץ ומבקשת שיפתחו בהליכים של חיפוש נעדר. אבל זה רק אני.

דבר אחד בטוח..וזה נחמה פורתא

הילדה שלך כשתגדל..היא תעניק לבעלה את הנשמה שלה..

נניח לבד

שאם תגיע לעשרים,יהיה זה הישג מעצמו.נישואין כבר חושב,יומרני למדי.היתי מתרכז בנתיים בלהשאר נורמלי.

למעלה