אקסית מגעילה !!!

יערית

New member
ישנה אפשרות

שכולנו נדע מה אתה יודע שהוא יודע שמפריע לו?

SecondOpinion

New member
לצערי לא.

מסתבר שהשילוב מסוים של המילים "סדיר" "מקבלת" ו-"באופן" מהווה שפה שאינה הולמת את הפורום. אז אתם לעולם לא תדעו מה מפריע לו, וחבל.

יערית

New member
../images/Emo93.gif

אני מסוגלת להכיל את המילים הללו, "זרוק את מילותיך הקשות על פני המים" למה אם היא מקבלת והוא כועס על כך,מי שסובלת מכל העיניין זו הילדה שמתגעגעת,התנתקות של שבועיים....בלי קללות היא לא מספיק אחראית!

deena

New member
דווקא לא ההודעה הזו

גרמה לשליחת מסר אליך בעניין התבטאויות שאינן הולמות את הפורום- למרות שההודעה שאתה מדבר עליה נמחקה גם היא- אבל כיוון ששורשרה להודעה של אדם אחר, לא אתה קיבלת על המחיקה מסר, אלא הוא. אבל אם תרצה, אשמח לספק לך במסר את המשפט המעניין שכתבת שגרם למחיקה.

SecondOpinion

New member
קיבלתי אישור, אז קבל מההתחלה

אני יודע מה מציק לך. שהיא מקבלת באופן סדיר, נכון?

salgpx1

New member
אצלי זה בידיוק ההפך בידיוק על האקס

אבא של הילדים ששואלים עלין והוא מבריז המון !!!!!!!!!!!ובכלל לא מצלצל אליהם!!!!!!!!!!!!!וחודש אוגוסט לא רוצה לקחת אותם אליו בהסדר של שבוע שבוע

salgpx1

New member
הסיבה היא...........

שהוא לא בשל להיות אבא לילדים כמה שניסיתי לדבר אליו זה לא עוזר אני מצידי התייאשתי כיום שיעשה מה שהוא חושב לנכון הוא אומנם ילד קצת גדול אבל עדיין תינוק בסופו של דבר זה יפגע רק בו.

לא תמיד צריך לחפש סיבה

נוחות - הילד אצל האמא, היא תמיד שם בשבילו. מתחשק להתקשר - מתקשרים. מתחשק לבוא - באים. הכי נוח שבעולם. אין משהו עיקבי. מצויין לאבא גרוע לילד.

יש אנשים

(גברים/נשים) שהם פשוט סוציומטיים, במקום שברגע שנולד להם ילד הוא יהפוך "למרכז העולם" תמיד הם נשארים במרכז.

למעלה