יש לי כמה דברים להגיד לך.
אומרים שזה בריא, מידי פעם לוגמת מהבקבוקון.
מי הם אלה שאומרים??אומרים שזב בריא, מידי פעם לוגמת מהבקבוקון.
שאלת המליון דולר.מי הם אלה שאומרים??
אוהבת מאד
מחכה שזה יכנס לסל הבריאות ויסופק רק עם מרשם של רופא.
יש סוגי תרופות תוספות מזון קרמים וכדומהמחכה שזה יכנס לסל הבריאות ויסופק רק עם מרשם של רופא.
בכל מקרה אני עדיין סומך על מרשם רופא יותר מאשר על פרסומת של יצרן יוגורט!!יש סוגי תרופות תוספות מזון קרמים וכדומה
המומלצים, מסופקים רק עם מרשם רופא, ולאחר זמן מה יוצאים מהסל.
לא יודעת אם אפשר לסמוך על מרשם של רופא.
בכל מקרה אני עדיין סומך על מרשם רופא יותר מאשר על פרסומת של יצרן יוגורט!!
אז למה אתה אוכל ירקות? זה הרי ללא מרשם רופא.בכל מקרה אני עדיין סומך על מרשם רופא יותר מאשר על פרסומת של יצרן יוגורט!!
מה הקשר, שאני אוכל ירקות.אז למה אתה אוכל ירקות? זה הרי ללא מרשם רופא.
ישנן ירקות שאם לא הייתה חשובה לי הבריאות, לא היו נכנסים לי לצלחת, כדוגמת חסה, ירק מריר ולא טעים שאני אוכלת אותו רק בתוספת לסלט ועם הרבה רטבים בכדי לטשטש את טעמו המר.
אקטימל לא נחשב תוסף מזון אלא אוכל לכל דבר בדומה ליוגורט.מה הקשר, שאני אוכל ירקות.
כוונתי היא שאיני נוטל תוספי מזון.
אני יודע, אך היצרן מפרסם אותו כאילו הוא לפחות תרופה,אקטימל לא נחשב תוסף מזון אלא אוכל לכל דבר בדומה ליוגורט.
ויטמין B12 זה תוסף מזון, חלבונים באבקה הם תוספי מזון.
לא רואה הבדל בין הפרסומים של אקטימל לבין יוגורט ביו ודומיו.אני יודע, אך היצרן מפרסם אותו כאילו הוא לפחות תרופה
צר לי לאכזב אותך, אך חלק מהירקות מהונדסים, קרי הוכנס להם תוספים.אני משתדל לא לצרוך מוצרי מזון שמכניסים שם ויטמינים, ברזלים וכל מיני תוספי מזון.
אני, כל בוקר שותה חצי בקבוק.
לא טעמתי אבל אני קונה לנכדים שלי שאוהבים.
אוהב - כן.כמה מכם שותים בקבוק אקטימל כל בוקר?
איך אתם עם המוצר הזה, אוהבים או לא?
פעם הייתי קונה ושותה את זה כל בוקר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.