אקטואליה

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
אקטואליה

לא יודעת ככה זה נשלח אלי במייל לא נראה לי שזה נכון אני אישית לא מאמינה לזה נקודה למחשבה... בברכה, אברהם קנאי מ. מרכז הפצה ירושלים > > המקורות הצבאיים של תיקדבקה ,יכולים למסור כי ביום שבת 30.3, בעת פיגוע > > ההתאבדות ברחוב אלנבי במרכז תל-אביב, התברר סופית למודיעין הצבאי > הישראלי, > > לסי.אי.איי, ולגופים האמריקנים והישראלים הלוחמים בטרור, כי כל ששת > הפיגועים > > הגדולים אשר התרחשו במשך חודש מרס, בערים הישראליות לאורך חוף הים > התיכון, > > חיפה, נתניה, תל-אביב ואשדוד, הייתה להן מטרה עיקרית אחת. מלבד להרוג מה > > שיותר ישראלים, נועדו פעולות אלה לשמש פעולות הסחה להנחתה מהים של חוליות > > טרור המורכבות ברובן מאנשי אל קעידה,ח חיזבאללה ומיעוטן על ידי פלסטינים > שבאו > > ממחנות הפליטים בלבנון.ח > > ההנחה הזו קבל אישור סופי עם סיום החקירה של התקפת הטרור על מלון ג´רמי > הוטל > > בנתניה > > חב-9.3 ו-18 יום לאחר מכן ב-27.3 על מלון פרק,ח > > בליל הסדר. שני המלונות האלה נמצאים על הטיילת של נתניה המתמשכת לאורך > חוף ים > > התיכון במרכז ישראל.ח > > המקורות הצבאיים של תיקדבקה מוסרים, כי על חוף הים התגלו סירות קומנדו > אשר > > כוסו היטב בחול > > כדי שלא יתגלו. ח > > לפי העקבות שנמצאו בחוף, נראה שכל אחד מהלוחמים שהגיעו עם הסירות נשאו > אתם > > משא כבד מאוד, לפחות 40-70 ק"ג. ההנחה היא שרוב החודרים נשאו אתם או > מטעני > > נפץ גדולים מאוד או כלי נשק כבדים, כמו טילים.ח > > לפי עקבות החודרים והצורה בה הם נעו המדובר בלוחמים מיומנים ביותר.ח > > ביום ראשון 31.3, לפנות בוקר ובמשך כל היום סגרו כוחות הביטחון הישראלים > את > > הכביש הראשי הישן בין תל-אביב לחיפה, מצומת פתח תיקווה הנמצאת צפונית > > לתל-אביב ועד הכניסות הדרומית לחיפה.ח > > כוחות הביטחון הישראלים הודיעו לציבור הישראלי כי המדובר בפעילות שנועדה > > לחסום מתאבדים פלסטינים שבאו מהגדה המערבית ממזרח, אולם למעשה זה היה > ניסיון > > לחסום את אנשי הטרור של אל קעידה וחיזבאללה שהגיעו ממערב, מהים.ח > > מתי אנשי טרור אלה יפעלו, איש אינו יודע. ההנחה היא שהם פזורים בעשרות > מקומות > > מחבוא והם ינסו לפעול כולם סימולטנית, בכמה מקומות בעת ובעונה אחת.ח > > אחת המטרות העיקריות של הפעולה הצבאית בתוך הערים הפלסטיניות, הייתה > ועודנה > > לנסות ולתפוס ולהשמיד חוליות טרור אלה.ח > > > >

דובי123

New member
ומה ההגיון לעשות פיגועים בערי חוף

עדי להסיח הדעת מהים?! ואחרי שחדרו לישראל מה ההגיון לעבור לשטחי הרשות?! כדי להכנס שוב לישראל? לא חכם יותר להתמקם בארץ [יש מלא ערבים הם לא יעוררו חשד] ולחכות להוראה המתאימה ולפעול? כנראה שההגיון הוא לנסות לעבור דרך הצבא לחדור לרשות ולצאת ממנה כאשר שוב עוברים דרך הצבא, אכן יופי של תאוריה! תקרא מה כתבו בדבקה לפני מספר ימים ותראה שהרבה שם בולשיט בשבילי זה אפילו לא אתר לשמועות

חיים 11

New member
דבקה?-מצטער:לא מתאים לי

שוב ושוב אני מקבל מידע הסותר את המקורות של דבקה.גם הערכותיהם הכלליות המובאות בהמשך לא תמיד עולות בקנה אחד עם ההתרחשויות.אז לא הייתי ממליץ לבסס על האתר הזה את ההזדמנות היחידה לשאוב מידע ו\או הבנת התרחישים שיקרו כאן.ישנם מקורות סותרים אותם.מצטער,אני משתדל לא להתחשב בהם.

דז

New member
ומה ההגיום לעשות פיגועים בערי חוף

כי במקום שהכוחות יתפזרו בכול העיר מה שכולל גם בחוף הים הם ילכו בערב המסוים בשעה המסוימת למקום האירוע לתגבר שם

טורנאדו

New member
בגלל הסטטיסטיקה....

למרות הכל תבדק/י את עיתונות, ולמרות שיש אי דיוקים וטעויות, ואולי ניסוחים שאת/ה לא אוהבים - העובדות ברובן המכריע נכונות. ולעומת זאת בדבקה... נו.. מה אפשר להגיד.. לפעמים יש קשר עם העולם האמיתי.

ים ושמש

New member
כמה רוח!!!-י דוקא אוהבת הניתוחים

הם מתאימים לניתוחים של משום מה. יכול להיות שזה "מין שמצא את מינו".. אבל עובדה שהם שנים בשוק-ובחול הם קיבלו פרסים על עבודתם. מתאים לי להאמין שמאחורי הקלעים,ישנה מציאות מורכבת ומסעירה עוד יותר.

טורנאדו

New member
מי אני שאפריע לך ../images/Emo8.gif

שווה בדיקה שלך כל עניין הפרסים...דברים מעניינים. ובאשר להילה של הדברים מתחת לפני השטח.. אני האחרון שאפריע להתבשם מהפנטזיה

למעלה