זה ככה ברוב המקרים,
תמיד קב' מרד לאומיות קטנות מנצחות את המדינות הגדולות, כי אין להם מה להפסיד... אני לא אכנע לטרור שלהם בשביל לדאוג לעצמי, בשום זמן ובשום מקום.. הסכסוך עם הערבים היה כבר ממזמן, עובדה היא שיש אנשים זקנים שהם עדיין ימין קיצוני, כלומר שום שטחים כל עוד יש טרור... זה פשוט לא עובד ככה, ממש לא מקובל לפי התפיסה שלי, תאר לך שכולם יגידו, אין מה לעשות, בסוף ניכנע לטרור שלהם, ואז ניכנע לטרור, והם יקבלו את השטחים, ואחרי זה הם יעברו לערים עם התיישבות יהודית קצת יותר גדולה ויגבירו עוד יותר את הטרור ושוב יגידו כולם, אין מה לעשות, חייבים להיכנע לטרור שלהם בשביל להגן על עצמנו, חייבים לתת להם, וככה הלאה, הם פשוט יבינו שזה עובד ואז יכרסמו עוד ועוד ממדינת ישראל ויקבלו לגיטימציה לטרור שלהם, אני לא אומרת שכל הערבים רוצים להילחם בנו, יש אולי 70 אחוז שרוצים לחיות בשקט בתנאים סבירים ו30 אחוז שרוצים להילחם בעזרת הטרור, אבל כווולללם לא רוצים אותנו פה, הם רק ימשיכו להרוג בנו עוד ועוד לא משנה מה ניתן להם... כואב לי שלא מבינים את זה, כשברק היה בשלטון, רצה להחזיר להם 98% מהשטחים, והם רצו גם את ה2% הנותרים אז הם לא הסכימו, הוא הפגין חולשה ענקית, נכנע לטרור, ובתקופתו היה הכי הרבה טרור בשנות ה90 נראה לי, היו מלא פיגועים, וישר כשביבי עלה , זה נרגע קצת, כי הם ידעו, שהם לא יקבלו כלום, אם הם לא ייתנו משו, שזה שקט.... אני ימנית בדיעות כרגע, בגלל הטרור אבל מצידי להחזיר את כל השטחים, גם את החלק מהכינרת שהיה פעם שלהם, את כלללל השטחים, אם הם היו בני אדם, ואם הייתי יודעת שהם יפסיקו את הפיגועים ויחיו וייתנו לחיות, אבל זה לא ככה, ברגע שהם יקבלו את השטחים, הם יתפנו עוד יותר להרוג יותר מהיהודים... קיצר אני לא יודעת איך תמיד מצליחים לגרור אותי איכשהו לויכוח פוליטי, אתם יכולים להמשיך לענות, להתווכח, לא יודעת, אני מפסיקה להשתתף בויכוח, זה משעמם אותי, אני לא אשנה את דעתכם ואתם לא תשנו את דעתי, כל אחד והדרך שהוא חושב שהיא נכונה.