אז אני לא חושבת כמוך על ההתנחלויות,
האמונה שלי בגזע האנושי לא מגיעה עד כדי כך נמוך שאני אחשוב שאנשים יסכנו את הילדים שלהם ואת החיים שלהם, בשביל הטבות כספיות. הם שם מתוך אידיאולוגיה, לפחות רובם, והם דוגמא לשאר העם, לדעתי, אם זה ימין ואם זה שמאל. לפחות הם פועלים למען המדינה לפי האידיאולוגיה שלהם. ואני גם בתור חיילת עוד כמה חודשים אומרת לך שהייתי מתה להצטרף לאיזה גרעין, ולשבת בהתנחלויות, להגן עליהם ולעזור להם שם להגן על גבולות המדינה, להיות חוצץ אנושי, אפילו אם זה במחיר חייהם, ביננו לבינם(אבל אני לא יכולה לשרת בתפקיד קרבי, סיבות לא לפירוט). זה לא למות בשבילהם, זה למות בשביל להגן על הגבולות, זה הם מתים בשבילנו, אז את לא, אבל הם כן מוכנים להגן על המדינה שלהם, על המשפחה שלהם, כל מה שהם אוהבים פה. אז את יותר מתונה ממני, לא אכפת לך כנראה משטח האדמה הכביכול חסר ערך ולוקח מחיר דמים הזה, אבל בשבילי בכל אופן כל שטח שיעבור אליהם, זה כניעה לטרור שלהם, זה לשכוח את כל אלה שמתו בפיגועים, באינתפדה, וכו', אחרי כל זה מבחינתי, אין ויתורים, אין כלום והצד שלהם בסכסוך גם ממש לא מעניין אותי, כי את מה שהם חושבים ורוצים הם מציגים כמו חיות ולא כמו בני אדם בצורה של הרג ואלימות, מלחמת גרילה של פחדנים, זה עניין של עיקרון ואין פה על מה לדבר, יש כאלו שימותו בשביל העיקרון אם הוא מספיק חשוב, ויש כאלה שלא מוכנים...