אקורד Em איך אני מנגן את האקורד Em אם יש לי גשר בסריג השני?
A Amiram_e New member 16/8/07 #2 בדיוק כמו שמנגנים כשאין גשר. מבחינתך הגשר פשוט מקצר את הגריף, כאילו חתכו לך אותו. אתה שם את האצבעות רגיל בדיוק אחרי הגשר.
בדיוק כמו שמנגנים כשאין גשר. מבחינתך הגשר פשוט מקצר את הגריף, כאילו חתכו לך אותו. אתה שם את האצבעות רגיל בדיוק אחרי הגשר.
D doc monti New member 16/8/07 #3 ??? בוודאי שהאצבוע משתנה... אם הוא יעשה את מה שאמרת, ייצא F#m ולא Em
Z zurn1 New member 16/8/07 #5 אבל מנגנים אותו בשריג השני נכון ש Em מנגנים בשריג השני בלי גשר.... וברגע שאני שם גשר על השריג השני, איך אני מנגן את האקורד?? באיזה שריג, ואם גם בתצורה הרגילה שלו?
אבל מנגנים אותו בשריג השני נכון ש Em מנגנים בשריג השני בלי גשר.... וברגע שאני שם גשר על השריג השני, איך אני מנגן את האקורד?? באיזה שריג, ואם גם בתצורה הרגילה שלו?
L loomer4 New member 16/8/07 #4 אתה יכול לעשות צורה של Dm בגלל שזה טון למעלה זה יהיה Em, כמו כן, אפשר לעשות את הצורה של Em בשריג שבע כשהבס במיתר חמש.
אתה יכול לעשות צורה של Dm בגלל שזה טון למעלה זה יהיה Em, כמו כן, אפשר לעשות את הצורה של Em בשריג שבע כשהבס במיתר חמש.
A amitzangi New member 17/8/07 #6 תעלה פוזיציה... אבל זה גם קשור אם אתה עושה את כל האקורדים כמו שהם בלי קאפו, כי אם לא אז אתה עושה אצבוע רגיל
תעלה פוזיציה... אבל זה גם קשור אם אתה עושה את כל האקורדים כמו שהם בלי קאפו, כי אם לא אז אתה עושה אצבוע רגיל