אקוסטית של BC Rich

cyber2200

New member
אקוסטית של BC Rich

היום נכנסתי לי במקרה לאתר של BC Rich וגיליתי שהם מיצרים גם גיטרות אקוסטיות, שניראות אגב כמו כל שאר הגיטרות שהחברה מיצרת... אז... אני היחיד שרק עכשיו גילה את זה?? למישהו יצא לנגן או לראות גיטרה כזאת בארץ? לחו"לאים: אתם ראיתם כזה דבר? נישמעות טוב? ניראות טוב גם במציאות? כי גם קיופיד ניראות טוב בתמונות...

guitar god

New member
מאיפה תשיג את זה בארץ?

בכלל החברה הזאת לא נפוצה בארץ אני לא חושב שמישהו יכול למצוא את זה כאן אבל תנסה להזמין את זה מהאינטרנט כנראה הם טובות

יש מקומות בארץ שעובדים עם warlock

לא הרבה, אבל יש. אני בטוח שאפשר להשיג אותם פה או שהם לפחות שולחים לכיוון. נראה חביב במיוחד. ראיתי גיטרה שכמעט זהה לזו בחנות אחת בעיר שלי אבל אני לא בטוח שזו אותה אחת. בכל מקרה אם כן אז המחיר צריך לנוע בין-1200 ל-1700.

cyber2200

New member
מי אמר שאני בכלל רוצה כזאת??

כאילו אם היו נותנים לי מתנה אז היתי לוקח :) אבל אני סבבה עם הפנדר האקוסטית שלי... וראיתי ווארלוק בארץ, אפילו איזה 4-5 גיטרות שונות, מתוכן 2 בס, וניגנתי גם על אחת, גיטרות מגניבות לאללה, גם מראה וגם סאונד נחמד. האחת שניגנתי עליה היתי של מישהו שהביא מיוון, עם כל שאר הבעלים של הגיטרות לא יצא לי לדבר. אבל אקוסטית ווארלוק לא ראיתי, גם לא באתרי מכירות באינטרנט (Music123 וכו´).

cyber2200

New member
ועכשיו כשאני מסתכל על זה... 700$!!!

בחו"ל... איזה מזל שלא הגזימו...

ckv ckv ckv

New member
בי סי ריץ´

זאת חברה שעובדת על דאווין הגיטרות הזולות שלה נשמעות די מסריח לעומת זאת אני ממליץ בחום לקנות דגמי בי סי ריץ´ במחירים של 2000 דולר כי בהם יש גשר טוב וצוואר נוח להפליא והם עשויות מחומרים יותר רציניים להחליף להם פיקאפים ל emg כדי שהלוק יתאים עם הסאונד ולקבל גיטרה מדהימה עם מראה פצצה ולוק עוד יותר תותח במקסימום 10000 או פשוט לקנות ג´קסון קלי קוסטום יש אדיוטים שמוכרים אותם ב5000 אני מכיר אחד כזה נכון שאפחד לא שאל אותי כלום אבל משעמם לי ואני נהנה לזבל תשכל

1adiel

New member
לא ממש צודק......

לי יש בי סי ריץ דגם אסאסין, שני סינגלים והאבמקר והיא נשמעת פיצוץ, אכן יש לה צואר נוח מאוד וגשר פצצה. רציתי לפני כמה זמן למכור אותה כי היתה לי הזדמנות על איזו איבנז ג´אם.... פספסתי....

למעלה