אקונומטריקה

op90210

New member
איך הקורס?

קשה ,יש צורך לקרוא את הספרים ? איזנ מנחה טוב ? איפה אפשר להשיג את תוכנת EVIEWS?

twozig

New member
זוועה איומה מאין כמותה - עשיתי אותו

הספרים כתובים בסינית עתיקה , אין שום אפשרות לקרוא את החומר ולא שמעתי על אף סטודנט שפתח את הספרים (חוץ ממני אבל זה רק גרם לסבל נוראי) , המרכזת איומה (קרוטקין) ועושה טעויות בלי סוף, הסטודנטים בוכים ובסמסטר הקודם העבירו חלק גדול עם פקטור רציני. המנחה היחיד הנורמלי איכשהו זהו אלון , הפורום באינטרנט מת מוות מוחי מרגע הוולדו,לדעתי אחד הקורסים העמוסים ביותר שקיימים באו"פ ובסמסטר הנוכחי הוסיפו חומר של כלכלה מתואר שני של אוניברסיטאות אחרות. חובה לדעת סטטיסטיקה א+ב על בוריה + חלק מצומצם בחדוו"א א

mole

New member
אקונומטריקה - אחלה קורס שבעולם

מי שלא יודע מה רוצים ממנו - שיפרוש מלימודי כלכלה עכשיו !!!!

op90210

New member
תודה לתגובות ..אבל

רציתי לדעת האם יש סיכוי להוציא בקורס הזה ציון גבוה במיוחד, פשוט ניסיתי לקרוא את הספר -ולא יודע ,איך אומרים :"לא דופק כמו שצריך " אולי פשוט כדי להחיף את הקורס כדי שלא יהרוס ממוצע שנתי (זה יעלה 345 שח ) או שאולי בכל זאת ניתן להוציא ציון בן 90-100 אשמח לקבל טיפים לקורס : כמו איך להשיג את תוכנת EVIEWS איזה פרקים חשובים ,איפה ניתן השיג חומר עזר בעברית . מצפה לתגובות בהקדם האפשרי ,כדי לקבל החלטה המון תודה .....

twozig

New member
אקונומטריקה אחלה קורס???!!

אם אתה רוצה להתאבד תגיד את זה בכיתה מלאה סטודנטים לאקונומטריקה. (כנראה שלמדת את זה לפני השינויים האחרונים...) הזוועה הכי גדולה(ואולי היחידה) בכלכלה

יהיה בסדר

ידידי היקר מר op90210 , מה אתה דואג, לדעתי אתה יכול להצליח ובגדול בכל קורס שרק תבחר לעשות, תפסיק כבר לדאוג!!!! הנה ישנם אנשים שאומרים שהקורס בסדר, אז בשבילך הוא יהיה סופר בסדר. take it easy בהצלחה, ושוב אזכיר לך: הרכב מנצח לא מחליפים!!!

op90210

New member
לזרוס

הערכה ראשונית : אתגר -"איו זה איום אלא אתגר " הערכה שניניות : מחויביות במטרה: :" אני חייב להוציא את ה2000 שח מלגה ויהיה מה .." אמונה ביכולות :" "אני סומך על כישורי ,סך הכל ממוצע הבגרות שלי והפסיכומטרי ,הקנו לי כניסה לפקולטה במנהל עסקים ,וגם כלכלה בתל אביב " אמונה :" השם יעזור לי , סך הכל אני בחור טוב ,מלא מצוות כרימון " תמיכה חברתית רגשית :"אני בטוח שחברותי וידידותי ,ירגיעו אותי בשעת לחץ ,כמו כן אני משוכנע שאוכל להרגע בין רגליהן החטובות התמודדות ממוקדת בעיה : "פתחתי את הספר ,הורדתי מהרשת תרגום ליוונית ,וקראתי כבר 40 עמודים ...טוב לא הבנתי הרבה ,אבל אני יודע לפחות את האלגברה של הריבועים הפחותים "

למעלה