אקוטן

as-if

New member
אקוטן

שלום! האם יש פה מישהו שמוכר עם התרופה אקוטן, העובדת על אקנה? אני על התרופה כבר למעלה מ5- חודשים ומאוד מרוצה עם התוצאות, הרופא עור שלי רוצה שאני אפסיק את הטיפול במשך החודש הקרוב, אבל אני לא רוצה משום שעדיין יש לי מעט מאוד פצעים. האם יש אפשרות היכן שהוא בארץ לקנות את התרופה ללא מרשם רופא, ולקחת את התרופה ללא מעקב רפואי על תיפקודי הכבד והדם? אודה מאוד אם מישהו יוכל לענות לי. my email is - [email protected] תודה רבה וחג שמח, ריקי.

dr_yaniv

New member
רו-אקוטאן

as-if שלום זו תרופה טובה ולעיתים יש בעייה פסיכולוגית להפסיק... אין שום הגיון להמשיך--משך הטיפול נקבע עפ``י משקל הגוף והמנה המצטברת שלקחת לדוג-מנה מצטברת של 60מ``ג לכל ק``ג משקל גוף יכולה להילקח כ-3 כדורים ליום (של 20 מ``ג ) במשך חודש או כדור אחד ליום במשך 3 חודשים וכו אין לקחת תרופות כאלו ללא מרשם (מכירתן מוגדרת כעבירה פלילית) ובודאי שללא מעקב בדיקות דם ורופא עור תהיה שקט ובטוח להפסיק טיפול לפי המלצת הרופא הסטטיסטיקה לטובתך רק במיעוט יש חזרה של האקנה ואז אפשר לקחת שוב בנוסף 0-עוד יש שיפור נוסף לאחר הפסקתן הארכתי בתשובה כי זה נושא חשוב ומקווה שהמסר הובן בברכה ד``ר יניב

_Ozaaaa

New member
אני הייתי לוקחת רואקוטן!!!!!! H-)

תשמע, אני הייתי מטופלת עם רואקטון במשך 4 חודשים,זה הזמן המומלץ, יותר מזה-אסור! לך תבין, גם לי נשארו כמה פצעים אחרי ארבעת החודשים האלה,אבל כולם עברו אחרי שבועיים. גם אני הייתי בוכה שיש לי עוד פצעים ושאני רוצה עוד כדורים, ותאמין לי,עשיתי בלגן. אבל הרופאה לא הסכימה לעוד מרשם. אבל עכשיו אני נהנית מעוד חלק וממש נראה כאילו יש לי קרם לחות על הפנים. נשארו קצת צלקות..אבל הכל יסתדר בסוף.. מקווה שעזרתי לך קצת.. אדיוססססססססססס... :>

dr yaniv ron

New member
הטיפול ברואקוטאן מוגבל בזמן

לOzaaa שלום הנסיון שלך חשוב ותורם להבנת העניין בתודה ד``ר יניב

למעלה