אין לי :[ לא תוכלי להסביר פה? ;[
T tamaguchi girl New member 10/9/05 #66 *רוית נמ. אני לא עובדת עם שיטת מיפוי התמונות (זה ממש קשה לי, לא הולך ) אני עובדת עם שיטת המסגרות (frames) תוסיפי אותי למסנ: [email protected] ואני אשמח לעזור לך אם את רוצה בשיטת המסגרות (המאוד מאוד קלה, פושטה ומהירה )
*רוית נמ. אני לא עובדת עם שיטת מיפוי התמונות (זה ממש קשה לי, לא הולך ) אני עובדת עם שיטת המסגרות (frames) תוסיפי אותי למסנ: [email protected] ואני אשמח לעזור לך אם את רוצה בשיטת המסגרות (המאוד מאוד קלה, פושטה ומהירה )
מ מדוזה משועממת New member 10/9/05 #62 מישהו יכול להביא לי את הבייסים../images/Emo29.gif של בלו ביסקויט? ואם אתם מביאים קישור לאתר..אז אתם לפחות יכולים להביא לי קישור לאתר עם העמוד של הבייסים? תודה,תודה.
מישהו יכול להביא לי את הבייסים../images/Emo29.gif של בלו ביסקויט? ואם אתם מביאים קישור לאתר..אז אתם לפחות יכולים להביא לי קישור לאתר עם העמוד של הבייסים? תודה,תודה.
א אנבלייי New member 10/9/05 #70 ועוד בקשונת [: אם אפשר לעשות לי באנימציה את ארבעת התמונות הבאות (שאני אשים פה) בסדר הבא- 1,2,3,2,1,2,3,4,5,4,3,2 אני יודעת שזה קצת ארוך אבל אפשר? בבקשההה יופי אז הנא תמונה מספר 1
ועוד בקשונת [: אם אפשר לעשות לי באנימציה את ארבעת התמונות הבאות (שאני אשים פה) בסדר הבא- 1,2,3,2,1,2,3,4,5,4,3,2 אני יודעת שזה קצת ארוך אבל אפשר? בבקשההה יופי אז הנא תמונה מספר 1