אף פעם לא באמת עניתי לזה
אז הגיע הזמן - מה השעה? 18:24, עד שאסיים תוסיפו שעה. שם: אלירן. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: אלוהים העליז. האם תקרא לבן שלך על שמך?: ממש לא. מה הוא מסכן ?! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?: אממ...... עלול. מין: כן בבקשה. סטרייט/גיי/ביי/משהו אחר/מעדיף שלא להגדיר: (גיי) רווק? SO FAR תאריך לידה: 26/11/84 גיל: אוטוטו 20... אבל בנתיים 19, כי אין מה להקדים. גיל שהיית רוצה להיות: 16. גיל חזק. מצבך החברתי: בתול.. אממ.... סביר פלוס. גובה: 169. (מגניב לא ?) בע עיניים: חום-ירוק משהו צבע שער: שטני ... כי אני השטן

חי חי יש פירסינג? חס ונס שיפול לי המכנס. קעקועים? עוד לא אובססיות? למלא שאלונים טיפשיים התמכרויות ? לתקן את העברית של אנשים בעברית הקלוקלת שלי איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, נומית, אלפית, טרקית וכד' ציטוט מועדף/ מוטו: "הפחד הוא קוטל הבינה" האם אתה חי את הרגע? וגם את זה שאחריו, וכל אלו שלפניו יש לך סודות? לא יותר מידי אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן, כמו של גאון מטורף.. לפחות החלק של המטורף נכון יש לך הרגלים רעים? יותר מידי, קיסוס ציפורנים (עובד על זה), השמנה (עובד על זה) איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על החיוך... משום מה מוצא חן בעיניהם אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? השעמום הגדול מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אנונימי אתה יודע לשיר? לא. אבל בכל זאת שר האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לרוב מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? שינה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? חס וחלילה ! מה החסרון הכי גדול שלך? חוסר התמדה מה החוזק הכי גדול שלך? הגיון אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? האובססיביות שלי לדברים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ככה-ככה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? חרטות זה לחלשים, אני חי בהווה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? פחות או יותר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אל תצטער על העבר, חיה את העתיד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? משקל-יתר, שיער אתה חושב שאתה נראה טוב? סביר יש לך ביטחון עצמי? נכון יש את החריצים בין הבלטות ברצפה ? אז שם ! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמממממ.... קיו מבונד מעשן? איכס על סמים? רק במרשם רופא קורא עיתון? למה זה טוב ? מתפלל? לעצמי הולך לבית כנסת? גיל 13 זה נחשב ? מדבר עם זרים? כמובן ! ישן עם בובות פרווה? רגע...רגע... לא ! יוצא לטיול בגשם? יאאאאאאא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם: רק אם ממש ממש חייב...... האם אי פעם: פגעת בעצמך?: כן. אני לפעמים נוטה להרס עצמי. יצאת מהמדינה? לונדון מי אמור ! אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אם כבר, אז רק לי להקיא. היית מאוהב?: יותר מידי היית על סמים?: לא שחית בעירום? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כמה שעות ? זה נחשב ? שחקת "strip poker"?: כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? לא ! אני הומו ... התחילו איתך? כן היית על במה? טקסי סיום זה נחשב ? ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כו נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא זוכר דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? גם עם המין שלי . ישנת כל היום? עוד לא, אבל בתכנון הרגת מישהו?: כמובן. את האגו שלי חשבת שאתה משתגע? אני לא חושב, אני בטוח ! נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא זוכר בדיוק. אבל נדמה לי שכן עברת על החוק? מספר פעמים, אבל לא משהו היסטרי פגשת מישהו מפורסם? עמנואל לוטם נחשב ? הרגת חיה בטעות? לא ! הרגת חיה בכוונה? לא ! לא ! לא ! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כה... גנבת משהו? גומי לעיסה בכיתה ב' זה נחשב ? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן [הסבר כללי : כל עוד לא הוכחת לי משהו קיים או לא קיים, אני מאמין שיכול להיות שהוא קיים, כמו כן גם קיים הסיכוי שהוא לא קיים ] בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן ברוחות? כן בפיות? כן במזל?כן ברוחות?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן [בשביל הרוטינה] מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תניח הנחות. האם החברים שלך מכירים אותך? אני מאד מקווה מה המטרה שלך בחיים? לכתוב ספר. תוספות שלי לשאלון שגנבתי מאיפשהו: דעתך על כרוב כבוש: יאממיי צבע אהוב: צהוב או תכלת, אני בשלב מעבר סרט אהוב: הדוויג והשארית ספר אהוב: גילוי עיניים / ג'ון וארלי סדרה אהובה: הכי גאים דמות בדיונית אהובה: מואד'דיב ! טעם מסטיק אהוב: תות טעם גלידה אהוב: שוקולד צ'יפס סמל אהוב: משהו לא ניתן לתיאור איך הגעת לפורום? בא לי !!! ומה השעה עכשיו? 18:37 סתם דברים שרציתי להוסיף בסוף: כואבות לי הידיים