אפשר תרגום בבקשה ?

Woogy

New member
דוקא אתה אמור לדעת שזה לא פיתרון

שהמדבקות עוזרות לך רק כשאתה בביית. אני מנחש שאתה מתחבר מספיק ממקומות שבהם אין לך מקלדת יפנית למשל. אם כי מי כבר צריך מקלדת יפנית כדי לכתוב ביפנית. עם זאת אתה לא יכול להתקין תמיכה ביפנית בכל מחשב בו אתה נוגע. דווקא בקוראנית טרחתי ללמוד את מיקום האותיות, זה ממש קל. נשאר רק להניח את האצבעות במקום הרגיל. מיקום האותיות יותר קל והגיומי מהשפות האחרות שאני מכיר.

GnomeBubble

New member
האמת שזה היה חצי-בצחוק

אבל חשבתי שהוא מתכוון להדפיס בעיקר בבית. הבעיה היא יותר מאיפה להשיג מדבקות כאלה. אולי אפשר להוריד תבנית מהאינטרנט, להדפיס במדפסת שמאפשרת הדפסה על מדבקות ולגזור. מן הסתם זה טוב רק למקלדת שבבית שלך, אבל מקלדת וירטואלית היא פיתרון לא נוח בכל מקרה לדעתי. בשביל להסתדר עם מקלדות אחרות לומדים את המיקום של האותיות. - וביפנית אין בעיה כזאת, דרך אגב. ה-IME היפני נבנה מראש ככה שהוא תומך בהקלדה פונטית במקלדת אנגלית (רוב היפנים משתמשים דרך אגב בהקלדה הפונטית הזאת, והם נעזרים רק במספר קטן יחסית של מקשים יפנים מיוחדים שאפשר להסתדר גם בלעדיהם).

tals56

New member
ומיקרוסופט דופקים את הקוריאנים

אין לנו מקש יעודיי להחליף מאנגלית להאנגול!

Woogy

New member
מי אמר לך שאין?

תנסה לחיצה קצרה על ALT ימני. אני הורדתי את המקלדת אנגלית כי נוח יותר עם שפה אחת פחות,והקוראנית נותנת אנגלית יפה אגב צריך תוכנה ללימוד הקלדה עיוורת בקוראנית?

tals56

New member
ועוד איך

אני יודע הקלדת עיוורת באנגלית ועברית...גם ביפנית אם מחשיבים את זה שאני כותב את זה בתעתיק אנגלי...(כאילו שאני רושם TA באנגלית ויוצא לי האות TA) וד"א:איך אני כותב בקוריאנית בתוכנות\משחקים? מישהו יודע איך?

tals56

New member
סטופ.

מאיפה אני יכול לקנות את זה?, המדבקות האלה יורדות או שאני צריך לקנות מקלדת חדשה? כי כל חנות מחשבים שנכנסתי אליה שאלתי אותם:"יש לכם מקלדת בקוריאנית" והם הסתכלו אליי בכזה פרצוף \: ולווגי - איפה עוד אני ימצא תמיכה בקוריאנית\יפנית\סינית כשאני מחוץ לבית XD?

jonbaum

New member
זו מילה קוריאנית

הרי זאת מכונית קוריאנית. פירושה "ההווה", והיא בדיוק מקבילה למילה היפנית GENDAI. בקנג'י רושמים את זה 現代

tals56

New member
נשמע דווקא כמעט אותו דבר

חוץ מהGE תארו לעצמכם שיונאי מוציאים יונדאי גנדאי XD

למעלה